Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Salcano NG 350 hakkında bilgi

Arkadaşım salcano alırken iyice incelemelisin.
Ben aldım ilk günden sorun çıktı.
Vites ve diskte sorun var. ön diskte başkalarıda sorun yaşıyor.
www.salcano.com\forum
diğer bisikletler konulara bir bak. alacak olurusan iyice incele sonradn pişman olma.

Scudo
merhaba, mesajlarınızda ön disk frende sorun çıktığını okuyordum ve "ohh be bende böyle bir sorun yok" diye seviniyordum DÜN AKŞAMA KADAR.

Fren sürtüyooooo ve ön tekerlek zorla dönüyo, tamirciye götürdüm bunu gündüz daha aydınlık ortamda ayarlayabilirim dedi. Umarım uzun süre uğraşacağım bir sorunla karşlaşmam.

@iceice

Ben de NG-350 Kullanıcısıyım Bir sorun yok nazar değmesin, Ayrıca NG-350 yi alırken hiçbirimiz çok para vermedik bir TREK yada o emsal başka bir marka gibi, bence paramızın karşılığından fazlasını yapmışlar, Kullanılan parçalar açısından baktığım da.
SALCANO NG-350 de yeterince kaliteli parçalar kullanılmış, Bütün iyi markalarda zaten diğerlerinin kullandığı gibi SHIMANO ürünlerini kullanmıyorlar mı? Vites yada başka bir donanım sadece NG-350 ye göre yapılmamış ki markanın adını kötüye çıkaralım bunun markayla ben ce alakası yok.. Sevgili İCE İCE işinin ehli bir usta iyi bir ayar yaparsa bence sorun kalmaz. saygılar.

Merhaba,

ne oldu ya kimseden ses çıkmıyor...
bu sayfa unutuldu sanırım...
fazla aşağıya gitmesine izin vermeyelim...

merhaba NG 350 kullanıcıları bende ng 350 kullanıyorum ve her hangi bir sorunum yok düzenli bakıma götürdüğünüz sürece ( işin ehli bir ustaya ) bi sorun çıkarmaz. yaklaşık 2 yıldır ng 350 kullanıyorum ve kullanış biçimim çok serttir bisikletle gördüğüm bütün merdivenlerden atlar yada inerim. kaldırımlardan inerken filan sürekli uçarım. bunları yapmama rağmen kadroda gram çatlak yok. 65 kiloluk bir insanım yanı çokta ağır sayılmam sanırım. ama bence ng 350 parasının hakkını veren bir marka sadece zoom amörtisörü yakıştıramıyorum onun yerine SR suntour gibi biraz daha ii amörtisörler takılabilirdi.

arkadaşalr ben biraz bisikletle akrobasi yaparım ama bu bisklet sizce dayanırmı bunlara almayaı düşünüyorum da

@salcano_3838

benim yorumu mu okumadın sanırım. çok sert kullanırım biraz akrobasiyi ki kendi çapımda atla zıpla da yaparım. valla benimki dayanıyor bende 2005 model ng 350 var.şahsen jantlar ve kadro sağlam ama aynakoluna güvenme bendeki ng 350 modifiyeli birazda

(link)

yardımın için teşekkür ederim resim harika çıkmış hemen bi tane ng 350 almam lazım

@salcano_3838

forumda bir tane satılık ng 350 var almayı düşünürsen kaçırma temiz bir bisiklet ve ilan hala güncel

Arkadaşlar ng350 alıcam ama v fren mi disl fren mi karar veremedim diskler daha iyi tutuyormuş ama bi aruza olunca yapımı çok pahalı sizce hangisini aliyim

Disk almak daha mantıklı. Aman aman bir masrafı olmaz . Ayrıca arıza olayı da son derece nadir yaşanıyor .

• Beğen
Tepkiler: nihanars
Hidrolik disk daha iyi dimi mekanik diske gore

• Beğen
Tepkiler: caesar
Genelde kanaatler o yönde :)

Geri