@calhanre Öncelikle hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız kullanmanız dileğiyle. Aldığınız aksesuarlara baktım, hepsi iş görecek ürünler fakat çok aksesuar var sanırım öyle seviyorsunuz bunun neticesinde biraz ağırlık yapacaktır. " 3x XM-L T6 LED Bisiklet Farı 7500 / 10000 Lümen USB" ürünü powerbank yada türevi bir ürünle çalışıyor. Şarjlı ya da pilli değil. Kornaya açıkçası ne kadar gerek var bilemiyorum fakat, şehir içinde kullanacaksanız iş görecektir tabi ki. Kelebek gidon da güzel olmuş el uyuşmalarına ve daha dik bir pozisyonda oturmanızı olanak sağlıyor.
@aserifoglu arkadaşın da dediği gibi kask hayati bir aksesuardan çok bisikletin bir parçası sizde belirtmişsiniz deneyerek almak en doğrusudur. Bisikletin ayaklığı ile kullanacaksanız size şunu söyleyebilirim, benim ayaklık gevşiyordu hele yolda bu başıma geliyordu ve gevşediğinde eğer ingiliz anahtarınız yoksa sorun oluyor. Yani aynakolun dönmesini engelliyor. Bende haliyle çok sıktım gevşememesi için, şuan ayaklıksız kullanıyorum malesef çok sıktığımdan dolayı kadronun altında ki yerin boyası attı. Bu arada ayaklığın ucunda ki plastikte çıkıyor içine yapıştırıcı sürüp geri taktım artık çıkmıyor.
Eğer uzun tur yapacaksanız ince lastik alabilirsiniz,
Aklınızda bulunması gerekenler ;
Bisiklet kilidini ben sele borusuna çevirerek bağlıyorum, bundan dolayı da çizikler oluyor.
Bisikleti aldığınızda yani kurulunca jantları kontrol edin jant akortu bozuksa biraz yalpalayarak döner ve maşayı kontrol edin, kilitleyin üstüne yüklenin vs..
Şahsen size ve herkese önerim; yedek lastiksiz yola çıkmayın, pompa, yama seti, levye, yara bandı fazladan su. Bu gibi şeyler sizi epey dertten kurtarır.
Başıma gelen bir şey, eğer yaralanırsanız ve dağın tepesindeyseniz ulaşım zorsa suyla temizleyin yarayı biraz da toprağa su dökün çamur ile yaranızı sıvayın ve o bölgeyi hareket ettirmeyin. Kısa sürede kan akışı durar.