Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Salcano ng650 genel başlık

Öncelikle merhabalar. Önümüzdeki yaza doğru bisiklet sporuna başlamayı düşünüyorum bayağıdır ilgimi çekiyor öncelikle bir bisiklet almam lazım tabiki de :D Bütçem pek fazla değil en fazla 800 falan arada sırada asfalt dışına çıkacağım için dağ bisikleti almamı önerdiler ama genellikle mersin-tarsus arası kullanacağım yada mersin-adana başlangıç için ng650 29 md 29 jant tavsiyesi aldım bu bisikleti kullanan var mı varsa memnun mu merak ediyorum ilgilenenlere şimdiden teşekkürler

Scudo
yıl 2015 böylelere bakmak güzel şimdiki fiyatı ng 650nin 630 tlll

Merhaba arkadaslar boyum 184 cm kilom 99 artik zayiflamak istiyorum almiskende beni yormayan bir bisiklet alayim diyorum arastirmalarima uygun olarak 53 cm kadro boyu ve 29 inc jant ve en buyuk artisi hidrolik disk fren suan fiyati 870 tl ama salcanoya bu para deger mi? Sedona veya kronun bunun ozelliklerinde modeli varmi ? Veya bundan baska tavsiyeniz var mi ? Salcanoyu pek tutmuyorsunuz forum olarak sanirim alsam 2-3 aya dagilir diye korkuyorum aydinlatirsaniz cok sevirim

@Flyleaf hocam ne yaptin aldin mi bisikleti ?

Salcano servisinde göbek değişimi yapıldı bisiklet ng650. Akordunu yapamamış teslim etti. Adamla tartıştık bisikletimi birdaha emanet etmek istemedim. Öyle bindim bir süre. Akort ayarını yaptırdım başka bir servise ücret karşılığı. Ama jantım yamulmuş. Yanlış akort etmişler o yüzden dedi servisteki adam. Ne yapabilirim? Ayrıyeten ufak bir kaza sonucu ön jantımda hafif yamukluk var. Garanti hangisine değişim verebilir?

Merhabalar. Bende Salcano Ng 650 var. İlk öncellikle tekerleklerimi değiştireceğim. Ondan sonra aklımda maşa var ancak nerdeyse hiç marka model yok. Markaların sitelerine bakıyorum onlarca model var ama satılan her marka için onu geçmez. Kitlenir hidrolik maşa istiyorum. Gidondan kitlenebilen. Bana ne önerirsiniz. Bisiklet belli bu bisiklete her halde 1500 TL lik maşa önermezsiniz. Bende tam model olarak 26 jant hidrolik disk fren olanı var. Ortalama bir şey almak için en az ne kadar bütçe gerek? Nereden almalayım mağzadan mı Çin'den mi inteternetten mi? Maşalar hakında bir bilgilendirme bir türlü bulamadım bulduklarımda 2-3 senelik konular. O yüzden beni bir aydınlatın.

ng650 29 HD var ben de dış lastiği bugün yardım galiba lastikler orjinal lastikti sizce kendi orjinal ebatlarında devam ediyim mi yoksa değiştiriyim mi siz naptınız orjinal ebatları 29 jant 220 kalınlık

@Furkan Alp
Güzelmiş. Ancak siyahı yok mu? Birisi bana yeni yıla girince bulursun dedi. Bunu alınca direk montaj edebiliyoruz değil mi? Hani bisikletçi yapar değil mi?

Merhabalar , elimde salcano ng 650 md 2013 model makina var , arka ruble ve arka lastik yalpalamaya başladı 32 delikli ve 6 vida dics uyumlu.. rublenin diğer tarafını açabildim 9 lu bilya var içinde sıkıntısız duruyor, ancak ruble tarafını açamadım , rubleyi tek başına çevirince boşluk yapıyo ve sesler geliyo... nette bir sürü site ve bir sürüde arka göbek var..

tam olarak, bilya,mil yada komple göbek mi değişmeli miyim yada rulmana çevirebiliyormuyuz..

Teşekkürler

Arkadaşlar 2 sene önce aldığım NG 650 bisikletim kaldırımdan sert inice arka tekerden motosiklet sesi gibi ses geliyo bisikletten inince düzeliyo sıkıntı nerde acaba güvenli hız yapabilirmiyim? Ve ön tekerden hız yapınca çıtlamalar geliyor biraz tecrübesizimde yardım edebilirmisiniz?

@muhammedemrekus
bilye dağıtmışsın muhtemelen. bir baktır ona sıkıntı olur.

@inziva kaça maal olur sürmeyimmi

@inziva Tamam hızlı inince koltuktaki kilit tekere sürtüyomuş sıkıntı yok:harika:

Bicycle-parts-Deore-XT-M8000-33-speed.png

Arkadaşlar bazı sorularım var
-Salcano NG-650 MD bisikletime yedek parça alırken nasıl alcam örneğin arka teker için mil alcam ölçüsünü nerden bilcem veya bazı vites parçaları alcam ne alacağımı nerden bileceğim veya zincir alcam ne marka ne model alacağımı nerden bilicem neye dikkat etmem gerekir?
- Ayrıca bisikletin hertarafı için ne tür bi yağ alabilirim veya balata spreyini nerden alabilirim bunlar için bibir internet sitesi varmıdır acaba?
-Sadece vitesin arka aktarıcısını alsam iş örürmü gidondaki yerlerde değişmesi gerekirmi?

Şimdiden teşekkürler

salcano ng650 29 jant v fren kullanıyorum dış lastik inceltmek istiyorum asfalt yolda çok kullandığım için 700x32 taksam sorun olur mu ya da en az kaç taka bilirim şimdiden teşekkür

Salcano NG 650 26 Jantı 27,5 janta çeviren veya çalışma yapan yapan var mı? Sıkıntı çıkarırdım mı?

Öncelikle konuyu doğru yerde mi açtım bilmiyorum. Kusura bakmayın yeniyim. Benim bisikletim olan Salcano NG650'ye Aliexpress'te bulduğum RİSK M4 adlı pedal uyar mı??? (link) dediğim gibi yeniyim fazla bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim.

Öncelikle arkadaşlar konuyu doğru yerde mi açtım bilmiyorum, doğru yerde açmadıysam kusura bakmayın, yeniyim. Salcano NG650 bisikletime maşa alacağım. Bütçem 140 tl zorlarsam 150 yapabilirim. aklımda şunlar var.
Suntour XCT SF13:(link)
Suntour XCM SF9 V2 : (link)
Yaklaşık olarak 2-3 güne bunlardan birini almayı düşünüyorum yardım ederseniz sevinirim.

Ng 650 bisikletimi sürerken pedal tuhaf hissettiriyordu bisikletten indim ve pedalınn yamuk olduğunu fark ettim yerine takmaya çalıştım biraz devam ettikten sonra yokuş aşşağı inerken pedal düştü takmak için baktığımda dişlilerin olmadığını gördüm aynakolu değiştireceğim ama aynı markadanmı alsam (Sr suntour) yoksa başka markamı fazla para vermek istemiyorum ortalama ne kadar olur?

Dosyalar

• 1523989221448-411988513.jpg
    1523989221448-411988513.jpg
    63,7 KB · Okunma: 12
  • 20180417_212120.jpg
    20180417_212120.jpg
    63,7 KB · Okunma: 10
Geri