Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Salcano ng650 genel başlık

ben 5 gün önce ng 650 V olanı aldım şimdilik bir sıkıntı yok çok şükür ilerisini bilemem :D 570 liraya aldım.

Scudo
Ben ng 650 hd 15 gün öce (link) adresinden aldım üstelik fiyatıda oldukca ucuz şimdi kullanmaya başladım ilk başta fren ayarını yapmakta zorlandık ama sonunda tam olarak yaptık ve ben çok memnunum. ayrıca ömer beye teşekkürler çok faydası oldu bize sipariş geçerken. çok yakında fotolarını eklicem.

6 ay önce aldım. Bisiklete hevesiniz varsa ve ben bisikletten soğumak istiyorum diyorsanız hiçbir şekilde düşünmeden satın alın. Ayrıca bayiden aldığınızda fiyat 570 diyecekler indirim isteyin. Ben 500 liraya aldım. Ha 3-5 ay sonra yolda giderken niye pedal çıktı falan diye de sormayın ya da arka teker langur lungur niye sallanıyor falan diye de sormayın :D

O miktar paraya alınabilecek bir bisiklet, maşadan kilitli değil o biraz sıkıntı, ama bayilere gidip carraro, bianchi 'de bakabilirsin, fakat salcano'dan çok daha hafif ve kadroları iyidir. 200-300 verirsin daha yakışıklısına binersin :)

• Beğen
Tepkiler: nazmi bilmez
Arkadaşa aldık gayet memnun umarım yolda giderken pedal falan fırlamaz :D :D

• Beğen
@Uptown Cyclist ben küçükken 100 liralık bisiklete biniyordum hiçbir sorunu yoktu 5 katı para değerinde bu bisiklette başıma gelmeyen kalmadı umarım kazasız belasız kullanır :D

• Beğen
Tepkiler: The UGUR
@nazmi bilmez Benim aynısı Kron'da olmuştu :D sol pedal düşmüştü kırmızı ışıkta beklerken.Gülsem mi ağlasam mı bilememiştim :D Allah kurtarsın :D

• Beğen
biraz şans işi. ben ikinci el bir ng650 aldım. bikaç kez sürdüm temiz, düzgün bisiklet. v fren bendeki.

• Beğen
Tepkiler: OsmaniyeRehber
bugün bisikletçi 2015 salcano ng650 hd için 720 tl fiyat verdi sizce giriş için ideal bir bisiklet mi?

Araziye girilmediği sürece gerek yok disk'e onu söyleyeyim önce.V fren'e 550 demişlerdi benim arkadaşla gittiğim zaman.Giriş için oldukça ideal bir bisiklet

@Uptown Cyclist
araziye giricem tahminen ayrıca bisikletçi 26 27,5 ve 29 için aynı fiyatı verdi en ideal hangisidir?

Arazi için 29 en idealdir.O zaman dediğiniz gibi Disk alın.29 olsun ve gayet de idealdir

@Uptown Cyclist
178 boy 76 kilo hocam kadro boyu 17 19 ve 21 var ideal olan 17 midir yoksa 19 da alınabilir mi? bu arada yaş 21

Boyumuz aynı ve 17 uygundur bence.19 büyük olur diye düşünüyorum açıkçası :p

selam arkadaşlar bende sonunda bugün günlerce kararsız kaldıktan sonra Salcano ng650 hd 29 jant bisikletimi sipariş ettim.forumdaki yorumlara güverek aldım diyebilirim.biraz yol yapıp iyi ve kötü yanlarını mutlaka paylaşacağım.

-hayırlı olsun kardeşim. Ben hala düşünüyorum. Carraro ile Ghost arasında yım. Salcanoyu eledim malesef

Ben V frenlisini 15 gün önce 2.el aldım bugünde sattım :) biraz hantal bir bisiklet... yada bana öyle geldi deneyip almanda fayda var.

inşallah bende satmak zorunda kalmam o kadar araştırıp bekledikten sonra hayal kırıklığı olması kötü olur :krktm: . ama siz 2. el almışsınız bunu da göz önünde bulundurmak gerek:)

Bildiğim tanıdığım bir arkadaştan aldım. Hatta o sıfır alırken de yanındaydım temiz kullanmıştı ama yine de 2. el işte. Ben biraz kiloluyum da (100) belkide ondan sıkıntı oldu taşıyamadı beni... İnşallah senin gönlüne göre olur.

Geri