Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Salcano ng650 genel başlık

Scudo
@aydın aras taşkelek

bütçenin yettiği en üst sınır bu ise iyidir. kaç tl bütçe ile kaç paraya alıyorsunuz?
şuan salcano'nun 2012 modellerinde aşırı indirim var.

Bisikletin ölcüleri nedir??? :)

Salcano ng 650 hakkındaki yorumlarınız nelerdir acaba? Bisiklet almayı düşünüyorum ancak hala karar veremedim.

Abi yas 20 ise,biraz ufak değil mi ? Yani iyidir de,24 jant cok ufak bence.Ben 16ya giriyorum 24 jant kücük kaldı diye değistiriyorum bisikleti.

elime bir tane düşmüştü.
dedim bikaç parça alarak toparlim,biner birisi.
neresine el attımsa elimde kaldı.
onu değiştirim bunu değiştirim derken aa bi baktım elimde sadece kadro kalmış.
heryeri çöp.
parça kalitesi rezalet.
neyse edindim parçaları yavaştan toplamaya başlım dedim.
hiçbirşeyi yerinden çıkmaz,bi yeri tam olsa başka yeri noksan kalır.

lanet gelsin dedim bütün aldığım parçaları sattım,kadroyuda biri geldi aldı. (allah sabır versin onada)
kısaca salcano fiyat/performans olarak Türkiye sınırları içinde iyi bisiklettir ama 1000TL ve üstündeki bisikletlerde.

ng650'yi 2 yılın sonunda vermek için hurdacı ararsınız.

Ben ng650 kullanıyorum. 1 yılı dolduracağım. Başta çok rezil bir durumu vardı sonradan bisiklet düzeldi. Tabi 200 liralik schwalbe marathon lastikleri taktıktan sonra :)

@kivilcimb

Anladım, forumda çok fazla olumsuz şey okudum o yüzden almıycam sanırım. Bütçemi zorlamıyordu normalde sedona 701 ya da 700 düşünüyordum. Biraz daha araştırmam gerekecek sanırım teşekkürler.

ng650 ile 2. yılımdayım aldığım gün gibi pırıl pırıl.Keyfi aksesuar alısverişleri harici arka aktarıcıyı değiştirdim sadece 20 lira.marka fanatikliğine gerek yok

@Umut Tekin
Bisikletten çok anlamadığım için büyük sorunları olursa üstesinden gelmem zor olabilir o yüzden almasam daha iyi olacak gibi.

peki hazir konusuyken sorayim forumda ve nette salcano yla kron xc 150 kron xc 250 karsilastirmalari dolaniyor ve ben kron xc 250 almaya karar verdim sizlerin gorusu nedir

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

@Fulden Sert

Büyük bir sorunu olmuyor hocam ya. Pedaldan ses geldi benim. Sonra tekerim 8 çizdi. Zaten hepsinde garantiye götürüyorsun hemen aldığın bayiye. Aynı gün yapılacak sorunlar hep. Tekerim çok patlıyordu yeni lastik aldım sadece olay bu. 1 yıl oldu öyle büyük bir sorun yaşamadım. Alırsan eğer 1-2 ay sorunuyla uğraşırsın sonra pek bir şey olmuyor. F/p açısından iyi bisiklettir. Eğer gözün yüksekte değilse 2014 modellerinden V fren alabilirsin. 26 Jant tavsiye ederim. Her bisikletin başına gelecek sorunlar bunlar. Öyle alınca çöp olmuyor bisiklet. Bak şu resim geçen sene yazın çekildi profilimde ki. İnan aradan 6-7 ay geçti bir kere bile bakıma gitmedi. O an ki gibi bisikletim şuan.

@Umut Tekin
Kafam çok karışık açıkçası ama aklımın bir köşesinde dursun maddi olarak beni sıkıntıya sokmayacak bir bisiklet çünkü.

26 Md modelini kullanıyorum 1 sene oldu 2. el den sonra alüminyum kadro ve böyle ekipmanlı bisikleti bu fiyata zor bulursun tabi nerede süreceğine de bağlı asfaltta cidden yoruyor. Ben memnunum. Mekanik diskte yaşadığım tek sorun frenlerin hidroliğe göre daha kötü tutması ama fazla bakım istemedi. Anlayacağın, bütçen azsa alabilir ve geliştirebilirsin.

Ben salcano ng650 kullanıyorum çok ama çokk iyi bir bisiklet

@H.Efe Sönmez
Aslında 700 liraya kadar çıkabilirim ama daha düşük bir fiyata bisiklet bulabilirsem benim için daha iyi olur diye düşünüyorum. teşekkür ederim.

fiyatı 700 e çıkartabilirsen eğer bu bisikleti al ve lastiklerini maratonla değiştir. Farkı o zaman göreceksin.

Tabii bu bisikleti alıp tekerlekleri maraton yaparım dersen isler değisir,Mehmet yoldas haklı.O zaman farkı görürsün,nerede kullanacaksınız bisikleti ?

@Ayberk GÜRSEL
Lastikleri Maraton yapınca asfaltta büyük bir fark gösterecektir zaten. İleride göbekleri de rulmanlı yaptıktan sonra kolay kolay sorun çıkarmaz

Geri