Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Salcano ng650 genel başlık

Ben çelik almıştım çok büyük bir hata ettiğimi anladım kesinlikle aliminyum

Scudo
ağırlığa zamanla alışılır diye düşünmüştüm.hangi markayı almıştın?

Çelik kadrolar çok ağır oluyor. Bende alüminyum kadro kullanıyorum çokda memunum büyük bir kaza yapmadıkca kasıtlı ezme veya darbe vermeye çalışmadıkca hiç birşey olmaz. Kolay gelsin.

@ozkan_uu

ben disk fren aldım şu an icin pek başımı ağrıtmadı. Gerci ilk günlerde ön disk fren sürtme yapıyordu, viteslerinde de kücük bir ayarsızlık vardı servisine gidip yaptırdım bir sorun yok şu an. İlk günlerdeki sürtme problemini de cok fazla problem olarak görmüyorum cünkü sürtme disk frenden değil, tekerin akortsuzluğundan kaynaklanıyormuş (servis teknikeri öyle söyledi). Teker 8 ciziyordu ve arada sırada sürtüyor, adamı yoruyordu, iki vidayla oynadılar şimdi yokuşta 3 saniyede 100 km yapıyorum !:)... anlayacağı henüz fazla bir başağrısı yapmadı ben de ama bisikleti 11 martta aldım. yani ancak birkac ay sonra belli olur iyi mi kötü mü? sen hangisi hoşuna giderse onu al niye V almadım niye D amadım diye de bence hic düşünme, zaten maksat durmak değil mi? yüksek hızda durabildiğin sürece fren frendir bence :) uzun süreli saglamlık ve performansta önemli tabi ama altımızdaki de 200 HP motor değil sonucta...

yorumlarınız için çok teşekkür ederim bir sorum daha olacak çok güvenli değil ama bazen çocuğumu kadroya alıp gezdirsem kadroda yamulma olurmu?
umut kardeş senin marka tavsiyen varmı?

(link)

Kredi kartım 500TL limit olduğundan bunu düşünüyorum.
(Garanti Bankası)

Kaliteli bir bisikleti olmadığını okudum ve vazgeçtim.Kadro kırılması v.s.
XC 500 yahut Carraro 419 düşünüyorum.

Kadro kırılmasının marka ve modele has birşey olduğunu düşünmüyorum. Kadro kırılması kişinin süper yetenekleriyle ilgili birşey. Kadro kırmak kolay bir iş değildir, isteseniz de kıramazsınız. Bisikletlerden şikayetler genelde vites ve fren sistemiyle alakalı oluyor benim denk geldiğim. NG650 kullanan çok kişiyle de konuştum, memnundular. He Carraro 419 Grunge daha iyi bir seçim olur o ayrı. Eğer bütçeniz yetiyorsa (500 TL maksimum demişsiniz, sanırım 419 lar 500 üzeri.)

• Beğen
Tepkiler: Robert Knepper
İstanbulu turlayacağız işte genelde asfalt olacak arkadaşla beraber.
Sultanbeyli den başlayacağız bakalım.:)

NG 650 kaç kilo?

711 V alacağım yarın inşallah bakalım.
Salcano 240SRV de iyi gibi.

İstanbul - Kartal Şirin Bisiklet ten almayı düşünüyorum.

500TL kredi kartı
260Nakit

760 TL ile 711 V alabilir miyim?
Başka ne önerirsiniz,arkadaşlar konu başlığını nasıl düzelteceğim lanet olmasın lan

CITY SUPORT 24 VS nasıldır 745Lira

Merhaba arkadaşlar,Salcano NG 650 v alacağım,kullanıcı arkadaşların lütfen yorumlarını bekliyorum

Sedona Borla alacaktım,ancak fiyat uçmuş durumda..

teşekkürler..

Aynı zamanda NG650 atik midir, yolda atikliği çok önemli..

Bende 2 haftaya mekanik disk olanını alacağım. Almanı tavsiye ederim. Hiç kullanmadığım için ayrıntılı bir şey söyleyemiyeceğim.

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
@abdullah0732

Şimdiden hayırlı olsun,bisiklet sever arkadaşlar Salcano'yu pek tavsiye etmiyor,ancak fiyat uygunluğu bakımından Salcano ön plana çıkıyor..

@abdullah0732

Abdullah beygüzelliğide önemli fakat,en önemlisi sağlam olması,forumlarda Salcano kadroların kırıldığı,gidon boynunun kırıldığını okudum,SalCano almaktan vazgeçtim,sanada tavsiye etmem,can sağlığı daha önemli..

Ben araştırdım Kron xc150 nin daha hafif olduğunu gördüm. Bende kararımı belki xc150 ye çekebilirim.

Arkadaşlar bir sorum olacak Kron xc 150 v fren modelinin kadrosu disk fren uyumlu mu?

Geri