Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Salcano ng650 genel başlık

merhaba benim salcano ng 650 model bisikletiminin attırıcısı kırıldı bisikletciler 150 tl fiyat çıkardı önereceiniz attırıcı modeli var mı

• Beğen
Tepkiler: OğuzAytar
Scudo
@deniz_00Benimde aktarıcım kırıdı bisijletçiyke hiç uğraşmadım. İnternette tourney ty modeli 50 tl civarında. Benimkisi tx modeli 80 tl civarında. Çok oara çıkartmışlar. Kadro kulağında bi sorun var mı.

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aliexpres den bakmanızı da öneririm. Ben 64 tl ye alivio aldım cuma günü. İndirim var daha öneririm.
dd0f438457d023a0d868bf8e116520e4.jpg

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Salcano ng650im var 29inc maşa vites sistemini değişsem hoplayıp zıplayabilir miyim ki enduronun orta amortisörsuzü işte birşeyler yapmak istiyorum bisiklet üzerinde uygun mudur?

Merhabalar. Salcano ng 650 nisikletim var. Maşa(xcm) çekiş sistemi (alivio) yükseltilmiş bunu parça parça satıp yeni bi bisiklet toplamak istiyorum. Kullanım amacım sert koşullarda(dağ inişi çıkışı, 1 m üstü droplar, sık olmasada uzun yol) dayanabilecek. Bütçe olarak bişey belli değil. Bu koşullarda kullanım için önerdiğiniz parçalar, setler, kadro toplu bisiklet önerileriniz nedir?

@OğuzAytar

Gercekten toplamak istiyorsan önce topladigina degmesi lazim ve bütcenide belirlemen lazim. Bu isler öyle ben toplamak istiyorum demekle olmuyor. 2000TL ye de bisiklet toplaniyor 20000TL yede ve 20000 üzeride olauyor.

Son düzenleme:
@Murat Cömez
3000 5000 arası bişey benim işimi görür sanırım biraz üstüne çıksada bi sıkıntı olmaz ama o fiyata en iyi perfırmansı alacağım bişey olmalı. Önerileriniz vs var mı?

@OğuzAytar
Evet sana bir önerim var, o paraya toplmaya kalkisma hic git 2. elden iyi bir bisiklet al yada yeni olarak arastir ve yine iyi birsey bulursan yeni al. 5000Tl ye bisiklet toplanir ama pek iyi bir sey olmaz.

@Murat Cömez
Anladım teşekkür ederim.

10 senedir kullanıyorum. Lastiği bile patlamadı. Değişiklik olsun diye Salcano yol bisikleti aldım. Bisikleti kapalı bir yerde saklarsanız vitesi doğru kullanır ve zincirleri yağlarsanız sizi üzmez. Son sene bisikleti balkonda tuttum yağmur yemediği halde nemlenme sebebi ile pas yaptı. O sebeple kapalı yerde tutun NG 650 yi 10 sene kullanın benim gibi.

Gerçekten çok aero bir bisiklet.

• Hahaha
Tepkiler: Tolga Özdemir
Merhabalar, NG650 bisikletimde arka göbek mili eğildi. Mili söktüğümde uzunluğunu 175 mm olarak ölçtüm. İnternetten baktım benzer bir ürüne rastlayamadım. Önerilerinizi alabilir miyim?

Geri