Mert Demir61
Üye
- Tepki
- 4
- Bisiklet
- Merida
Merhaba arkadaşlar. Bu konuyu bir nevi tanışma, biraz da soru için açtım. Cevap veren herkese şimdiden teşekkürler.
Konumuza gelelim.Arkadaşlar ben Salcano NG 650 almak istiyorum, biraz şikayet de olsa bayağı bir övgü var bu bisiklet hakkında.Benim şimdiki bisikletim 20 kg'lik, hiçbir malzemesi kaliteli olmayan bir hurda yığını
Bu arada yaşım 12, boyum da 152 :rolleyes: (Sevgili admin, banlayacaksan cevabımı alayım öyle banla
) Bu bisiklet bana iyi gider mi ? İndirimle 510 tl'den 450'ye indirdim. Parasına değer mi? :mlk:
Bu arada ben 4 yaşında 2 tekerlek sürmeyi öğrendim. 9 yaşımdan beri de bisiklete fena sardım :in: Büyüyüncede profosyenel sürmeyi düşünüyorum. Yani bende tutku oldu denebilir. (Büyükler için söylüyorum, 7'ye geçtim ve hayatımda hiç 4-3-2-1-0 almadım, hep 5. :alkis: ) Bu benim ilk profosyonel bisikletim olacak. (Artık size göre amatör mü onu bilmem?)
Özellikleri:
Tip : 26" MTB 21 Vites
Kadro : 6061 Alüminyum
Maşa : 6061 Alüminyum Taçlı Amortisörlü
Arka Vites : Shimano RD-TX35
Vites–Fren : Kolu Shimano ST-EF40 21 Vites
Arka Dişli : Shimano MF-TZ21
Fren Takımı : Tektro 837 Alüminyum V-Fren
Gidon Boğazı : Zoom Alüminyum Ahead
Tekerlek Seti : SALCANO X-PROC 8X4 Özel Örüm
Lastik : Salcano Sporty PORTY RACE XCM 26x2,1
Şimdiden söyleyeyim V-fren alacağım, disk değil.
Böyle bir konu varsa, (ki vardır kesin) bunu tanışma amaçlı düşünbilirsiniz. Benden bu kadar, sürç-ü lisan ettiysem affola.
Konumuza gelelim.Arkadaşlar ben Salcano NG 650 almak istiyorum, biraz şikayet de olsa bayağı bir övgü var bu bisiklet hakkında.Benim şimdiki bisikletim 20 kg'lik, hiçbir malzemesi kaliteli olmayan bir hurda yığını
Bu arada ben 4 yaşında 2 tekerlek sürmeyi öğrendim. 9 yaşımdan beri de bisiklete fena sardım :in: Büyüyüncede profosyenel sürmeyi düşünüyorum. Yani bende tutku oldu denebilir. (Büyükler için söylüyorum, 7'ye geçtim ve hayatımda hiç 4-3-2-1-0 almadım, hep 5. :alkis: ) Bu benim ilk profosyonel bisikletim olacak. (Artık size göre amatör mü onu bilmem?)
Özellikleri:
Tip : 26" MTB 21 Vites
Kadro : 6061 Alüminyum
Maşa : 6061 Alüminyum Taçlı Amortisörlü
Arka Vites : Shimano RD-TX35
Vites–Fren : Kolu Shimano ST-EF40 21 Vites
Arka Dişli : Shimano MF-TZ21
Fren Takımı : Tektro 837 Alüminyum V-Fren
Gidon Boğazı : Zoom Alüminyum Ahead
Tekerlek Seti : SALCANO X-PROC 8X4 Özel Örüm
Lastik : Salcano Sporty PORTY RACE XCM 26x2,1
Şimdiden söyleyeyim V-fren alacağım, disk değil.
Böyle bir konu varsa, (ki vardır kesin) bunu tanışma amaçlı düşünbilirsiniz. Benden bu kadar, sürç-ü lisan ettiysem affola.