8.1 kg konusunda eminmiyiz.@EYasin
8.10 pedalsız
8.1 kg konusunda eminmiyiz.
fabrika verisi,benimki 500 gr pedal 500 brooks sele 9.108.1 kg konusunda eminmiyiz.
geçmiş olsun.. tiagra set mi kullanıyorsunuz? garantisi devam ediyor muydu? ücret talep ettiler mi?Öncelikle merhabalar, bisikleti 8000kmdir kullanıyorum. Baya agresif ve rijit bir kadrosu var. Ancak kaza sonucu üst boruda çatlak oluştu fakat salcanoyla iletişime geçtikten sonra yeni kadro yolladılar. Ben bisikletin sadece lastik ve jantları çıkarttıp yolladım. Tüm parçaları onlar taktığı için telleri sıfırlayıp tüm bakımları yapıp öyle yolladılar. Almak isteyenler gözü kapalı alabilirler sadece markaya bakıp kesip biçmek doğru değil kesinlikle. Kaliteli, rijit ve agresif bir kadroya sahip. Kilosunu merak eden arkadaşlar için tiagralısı net 8.4 kilo.
Garantisi devam ediyor ve hiçbir ücret talep etmediler. Set olarak çoğunluk şuan ultegra 6800 var.geçmiş olsun.. tiagra set mi kullanıyorsunuz? garantisi devam ediyor muydu? ücret talep ettiler mi?
helal olsun diyor destek veriyoruz o zamanGarantisi devam ediyor ve hiçbir ücret talep etmediler. Set olarak çoğunluk şuan ultegra 6800 var.
Aynen öyle valla. Serviste gelişme var ciddenhelal olsun diyor destek veriyoruz o zaman