Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Salcano XRS 001 Tiagra 2018

salcano-xrs-001-tiagra-2018 için net ağırlık bilgisi olan var mı arkadaşlar?

• Beğen
Tepkiler: sabit
Scudo
XRS001 sadece kadro olarak satılıyormu ?

• Beğen
Tepkiler: sabit
Yok satmıyorlar

• Beğen
Tepkiler: hunter84
@hunter84
fabrikada kadro satışı yok .ama sahibinde de bazen denk geliyor

52/12 yol bisikletine olmamış. Örneğin 48/11 daha yüksek bir oran.

8.1 kg konusunda eminmiyiz.

Pedallı olarak 8.5 falan yapar.
Gerçekçi bir rakam.
Aliexpress malı gidon, gidon boğazı, sele, sele borusu da karbon olursa 7.9'a bile düşürülebilir.
Tavsiye etmiyorum fakat.

Öncelikle merhabalar, bisikleti 8000kmdir kullanıyorum. Baya agresif ve rijit bir kadrosu var. Ancak kaza sonucu üst boruda çatlak oluştu fakat salcanoyla iletişime geçtikten sonra yeni kadro yolladılar. Ben bisikletin sadece lastik ve jantları çıkarttıp yolladım. Tüm parçaları onlar taktığı için telleri sıfırlayıp tüm bakımları yapıp öyle yolladılar. Almak isteyenler gözü kapalı alabilirler sadece markaya bakıp kesip biçmek doğru değil kesinlikle. Kaliteli, rijit ve agresif bir kadroya sahip. Kilosunu merak eden arkadaşlar için tiagralısı net 8.4 kilo.

Öncelikle merhabalar, bisikleti 8000kmdir kullanıyorum. Baya agresif ve rijit bir kadrosu var. Ancak kaza sonucu üst boruda çatlak oluştu fakat salcanoyla iletişime geçtikten sonra yeni kadro yolladılar. Ben bisikletin sadece lastik ve jantları çıkarttıp yolladım. Tüm parçaları onlar taktığı için telleri sıfırlayıp tüm bakımları yapıp öyle yolladılar. Almak isteyenler gözü kapalı alabilirler sadece markaya bakıp kesip biçmek doğru değil kesinlikle. Kaliteli, rijit ve agresif bir kadroya sahip. Kilosunu merak eden arkadaşlar için tiagralısı net 8.4 kilo.
geçmiş olsun.. tiagra set mi kullanıyorsunuz? garantisi devam ediyor muydu? ücret talep ettiler mi?

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Konuyu hortlatmak adına yazmak istedim
Salcano Xrs001 tiagra setli ürünü şuan yeni zamlarla birlikte 18 bin bandına dayandı ama alan satan var mı derseniz sanırım yok.

Bu arada kendim de Salcano Xrs001 kullanıyorum gayet memnunum.

• İnanılmaz
Tepkiler: Tuzlu_Fıstık
Geri