Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Salcano XRS 001 Tiagra 2018

Scudo
Pinarello Argon Bmc cinelli ya da canyon markalarını acaba hangi mühendisler çiziyor inanın bnm umrumda değil. Öğrensem de bnm kadrodan alacağım keyiften önmli değil. Ama salcano markasının küçük düşünmesinden dolayı sürekli insanlarda merak uyandıran sorular oluşmasına sebeb oluyor. Ama zmn içerisinde gelişeceklerini düşünüyorum.

Daha önceki kadrolari axmandan aldığını biliyoruz ama bu kadroyu nereden tedarik ediyor bilemiyoruz.Axman sitesinde de benzer model yok.Çinlilerin kapısınımı çalmışlar acaba modeller birebir aynı gibi.

Geçen sene taşınırken taşıyamadığım için bisikletimi satmıştım. Yeni 001'i bir süredir takip ediyorum ama yakın zamanda ikinci el toplama bir önceki model 001 denk geldi ve İstanbul' a gidip aldım. Henuz bir kere 35 km binebildim bakalım eski kron rc 2000'e göre ne kadar değişiklik olucak.

Dosyalar

• IMG_2331[1].JPG
    IMG_2331[1].JPG
    147 KB · Okunma: 152
@SilentBob eğer grupsette bir sıkıntı yoksa çok şey farkedeceğini düşünüyorum. Aynı kadroyu kullanıyorum baya atik ve keyif veren bi kadro. Agresif açıları olmasına rağmen hafiflikten ötürü tırmanışa da yatkın bir kadro. Açıkça yeni xrs001 i çok merak etmekle birlikte bunun kadar all rounder değildir diye tahmin ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: SilentBob
@sirrunu üstündeki set sora temelli karışık bir set. frenler dtswiss, ruble sram, orta göbek ultegra şeklinde. Aldığım arkadaşın eline kadro geçiyor ve elindeki malzemelerle topluyor,
sonuçta bu şekilde bir bisiklet çıkmış ortaya. Gidon ve gidon boğazı specialized falan baya karışık yani :)

@Özhan Akgöğ Bisiklet elime geçeli 3-4 gün oldu henüz bir kere binebildim. Sele bana uygun değil şu an sele araştırıyorum.
Sanırım daha uzun sürüşlere başlayınca farklar ortaya çıkmaya başlar.

• Beğen
Tepkiler: mertgulkokan
@bayırniyazi
süral bisiklet ile iletişim kurabilirsin

Salcanonun sitesinde beden tablosu falan var mı ben göremedim de ??

Geri