Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Salcano XRS 001 Tiagra 2018

Scudo
@lealtad kesinlikle :harika:

Kadroset dediğimiz kadro+maşa 1500 gram tutuyor. Sele borusu 185 gram. Dediğin gibi, 1680-1700 gram eder tüm bunlar. Ağırlık bilgisi doğru ama içinde sele borusu da var o_O

• Beğen
Tepkiler: lealtad
@Serkan Mıstınoğlu o zaman bekliyoruz bakalım biri alsada başka kadro setler ile kıyaslasa:D

İyi, güzel diyen çok da daha çok a kadrosuna göre böyle b kadrosuna göre şöyle dese:kyfmyrn:

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
hocam bu kadronun hıc mı stogu yok tr de.yarın gıdıp 035 apex ı soracagım bırkac bayıye.001 ı erken teslım etme sansları varsa mantıklı bır secım ama 4-5 ay parayı bunlara baglamak akıl karı degıl :):):

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
Bu konuyu yakın takipdeyim bende ultra di2 düşünüyordum ama hiç kullanıcı olmadığından beklemeye almıştım şimdi sizi görünce bitim kanlandı ;) aynaları küçültmek ve jant değişikliği yapmayı düşünüyordum 39-53 koymuşlar onu çevirecek bizde bacak mı var

Ultegra sitede yazdığı gibi değil dişli oranı 52/36 11/28 ile geldi ben de korkuyodum 39 dan içinizi ferah tutabilirsiniz :)

Dosyalar

• FF7A1F37-28ED-4B33-9B48-54034EEBD5DE.jpeg
    FF7A1F37-28ED-4B33-9B48-54034EEBD5DE.jpeg
    195,3 KB · Okunma: 130
sağolun nisan sonunda aldım, sipariş verdiğimde daha fabrikada montaja girmemişti ultegra aldığım bayinin fabrika ile arası iyiydi üretildiği gibi gönderdiler, sipariş verdikten sonra yaklaşık 10 gün içerisinde elimizdeydi bisiklet

• Beğen
Tepkiler: bayırniyazi
Öncelikle tekrardan herkese merhabalar,@fatihözüdoğru arkadaşıma da büyük geçmişler olsun. Bisikleti alma sürecim kur artmadan önce hatta 3 gün diyim 5100 liraya anlaştığım bayii kur artışından 3 gün sonra 5700 e yükseltti. İstanbulda ki bayii 6 binlere çıktı :) Bnde kendim kapalıçarşıda esnaflığı öğrenmiş biri olarak iki bayii de telefonda verdim veriştirdim. Cidden olayı sadece ticari olarak gören 2 sınıf tipler diyim. Bya telde kavga gürültü 5500 e anlaştım ve kargoda onlara ait olmak üzere bisikleti aldım. O süreçte sanırım istanbuldaki tüm salcano bayiilerini aramışımdır. Cidden almak istiyordum.Bisikleti kurdurdum ve vites geçişleri problemliydi. detayına girmiyim,sıkıntıları çözüldü.bisikleti kurdurduktan sonra tarttığım da pedal dahil suluk ve kafesi olmadan Zonda C17'lerle 8.3 kg geldi. genel olarak aero kadro olması sebebiyle hafif bir kadro değil. ama çeşitli oynamalarla ağırlık istenilen seviyeye getirilebilir.Bisikletle 300 km bir yol yaptım. Bol eğimli,inişler çıkışlar.Çok iyi bir sprint kabiliyeti var kadronun.güçlü bastığımı hissettirdi bana. viraj performansı harkulade. Xrs 030 sonrası bu alette viraj dönmek bana çok büyük keyif verdi. Rüzgara karşı direnci gatet iyi. savrulmadım.Rampa çıkışlarında gayet rahattım. Tabi kişiden kişiye değişen bi durum.Sağlamlık hissiyatını bana çok pozitif verdi.Kadro bana göre güzel tasarlanmış gerek görseli ile gerekse kullanımı ile hiç düşünmeden alabileceğiniz bir alet. Gayet de yakışıklı. Kısaca ismi dışında herşeyi güzel :)

AYRICA İstanbuldan almak isteyen arkadaşlar,kadro istanbulda yok,şehir dışından varsa bulabilirsiniz. Sanırım artık sipariş üzerine üreticekler bu kadroyu.

@lealtad

Sürüşünün nasıl olduğunu eski bike'im ile kıyaslayacağım tabi ama bu biraz zor olacak. Çünkü, Grupset farklı olacak, spd pedallar farklı olacak, jantlar farklı olacak, gidon-gidon boğazı bile farklı olacak. Yani bunların beni yanıltması büyük bir olasılık. Ama yine de elimden geldiğince deneyeceğim. :harika:
Bi alalım da gerisi kolay :D

• Beğen
@onurTek Güzel haberiniz için teşekkür ederim şimdi artık fiyat araştırma sürecine girebilirim

• Beğen
Tepkiler: onurTek
Salçano XRS 001 konusunu bugün kapattım malesef. Müzakerelerden olumsuz sonuç çıktı :D Kendi kadrom gelince onu toplayacağım. (200 gündür gelemeyen kadro) Elveda XRS 001. Kavuşamadık :D
Biri 52 veya 54 bisiklet alıp bana 1 tur verir umarım :eek:ops:

• Beğen
@Serkan Mıstınoğlu
Hocam 200 gün kadro beklemek yerine neden başka bir kadroya yönelmedin yahu? :snzdglsn: O sürede insanda ne form ne de kondisyon kalır, ben bir ürün alırken haftasonu tatiline gelirse 2 gün beklerken kafayı yiyorum.

salcanoya kaç gun dedıler hocam,ben de sakarya merkezde sorayım dedım kımse herhenagı bı yol bısıkletını getırmıyor zaten market bısıkletı satmaya devam...kapıda essek kadar salcano yazıyor sampıyonların tercıhı :)

Geri