Scudo Sports

Salcano - XRS 010 (Serisi) yol bisikleti

ya hepinizin yorumu yanlış, torkunun kullandığı salcano xrs 010 ile ,herhangi fabrikadan çıkma xrs010 aynı mı? bu pinarelloyla chinarelloya farkı gibi birşey. mehmet şafakçı böyle demiş anneme kadrolar eritilip tekrar yapılıyor tmmen el yapımı kilosuna basıncına dayanıklı
.salcano arnavutkoy de üretiliyor

Scudo
@ToffieBoi

2013 nisanda karbon 105 setli tarmac 5600 e varmış vay be dolar euro 2 kat arttı tabi şimdi

Ben salcano xrs010 kadrosu almak uzereyim ultegra aynakol ve ruble ve arka aktarici on aktarici dura ace. Vites kollari bilmiyorum ama galiba 105 set gidon sele borusu sele vs. hepsi dahil jantlar haric 3000 Tl ye alacagim sizce kazikmi yiyorum.

@Cesarisback
Kac senelik kadro hocam onu ogrenin, setler kac senelik vs. Kadro guzel ama eger hatirladigim gibiyse aero bi goruntusu vardi. Bence uygun senesi cok eski degilse :D ben alirdim o aleti tabi dedigim gibi eski degilse :D

Bi de cin mali ona benzeyen karbon kadroya salcano yazmislar midir diye dusunmedim degil, sonucta replikayi satmasi zor, salcanoyu daha kolay.

@Ahmet Bilge Kaan AKIN Hocam 2015 model yaziyor satici guvenilir geldi yalan skylemez heralde modelden kastiniz eski olmasi mi yoksa belli senelerin kadrosumu kotu vites sistemleri iyi.

@Cesarisback
Hocam şunun gibi mi kadro?
(link)
Benim aklıma bu geldi de bi şekil daha görmüştüm, ondan mı diye sordum :D
Valla ben olsam alırdım 3bine çok güzel görünüyor, kalitesiz olduğunu da zannetmiyorum yarış koşan çok bu aletle. Donanım da iyi gayet, bi tek ikinci el bi jant seti almak kalıyor sonra mis.

Kadroyu iyi incelemek lazım, karbon sıkıntı çatlak olma durumu vs

@Ahmet Bilge Kaan AKIN Hocam sizi ugrastirmayayim direk link atayim :D

(link)

Vites sistemleri cok eskiye benzemiyor goruntuden kadroda o resimdeki degil ama ondan daha guz bence.

Universiteye gidiyorum zaten yurtdisinsan mavic aksium set alicam eger calisirsam zonda falan alirim artik.

@Cesarisback
Aha bu dediğim diğer tip xrs01. Benim attığım linktekine bakarsanız kadronun açıları vs çok farklı. Bunu tam bilmiyorum farkları nelerdir. Benim attığım aero duruyor ama.
(link) Kadro aero aynen :D
Sizin attığınızınki kavis var üst boruda.
Bu alete jantsız bu para eder mi diye sormak için @Serkan Mıstınoğlu hocamı davet ediyorum o daha iyi bilir :D (link)

@Ahmet Bilge Kaan AKIN Hocam bencede bir yardim ederse bilen kisiler cok memnun olurum resimdeki hersey sadece jantlar hariç 3000 tl ben roller vericem onuda 800 tl den saydi satici 0.ayarinda roller ama tacx t1100 2200 vericem sizce degermi indirim isteyimmi.

@Cesarisback
Liste fiyatı 1300 gözüküyor hocam, aldığınız fiyata yakınsa eğer sayın gitsin. Uzaksa ikinci el satmaya çalışıp alın :D

@Ahmet Bilge Kaan AKIN Hocam zaten 850 ye saticaktim da bu adam direk birtane siteden bak burda 150 euro deyip 800 e kitledi bana hic indirim yaptirmadi bisiklette zorladim ama. Eger gercekten ederse bukadar alicam etmezsede 200 tl en azindan indirim isteyecegim.

@Ahmet Bilge Kaan AKIN bisikletin kaç model olduğunu, nereden geldiğini, ne kadar kullanıldığını, kim tarafından kullanıldığını hiçbirini bilmiyoruz. Fakat bu salcano kadrolarının sadece kadro değeri piyasada 1500-2000 tl civarı. Ben 3000 "belki" verirdim buna :D ki 3000 bu bisiklete fazla olur gibi, çünkü üzerinde malzeme çok eski ve başından neler geçtiğini bilmiyoruz :krktm: jantlar desen no-name, belli ki aliexpress

@Serkan Mıstınoğlu 2015 model hocam max 2 sene kullanmistir zaten bana seni 5000 km daha rahat goturur demisti vitesler ultegra ve on aktarici duraace.

Hocam jantlari vermeyecek birde o hali ile 3000 tl.

Beni iyice korkuttunuz yaw serkan abi jantlara kotu diyor ama adam jantlari bile vermeyecek :D

@Cesarisback
Hocam bence riske atmayın :D 3bin çok para, daha iyisini bulabilirsiniz daha risksiz şekilde :D

@Cesarisback bu bisiklet onun değil, ne stravasında ne facebookunda bu bisiklete dair hiçbir şey yok :snzdglsn: 3-4 farklı bisiklet kullanmış, şuan kırmızı bir merida kullanıyor. Bu salcano onun değil, komisyoncu muhtemelen kendisi :kötü:

@Serkan Mıstınoğlu Dogru banada ben bunu kullanmadim demisti garibime gitmisti peki ne yapabilirim simdi diger ilanlara bakiyorum 105 setli bisikleti 3500 e falan satiyorlar yine aklim karisti hocam acele etmeyeyim mi. Hazir universiteye gitmeden halledeyim diyordum.

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
Geri