Öncellikle merhabalar.Ben de konuyu takip de kalayım..Şu an city sport 30 kullanıyorum ama bu yol bisikletleri aklımı çeliyor.Taksitle alabilme imkanı olmasından dolayı da yine mecburen de olsa salcano üstünde duruyorum(kredi kartı demeyin).Fakat alınca yok jantı yok gidonu yok lastigi degismen lazım gibi şeyler okuyorum sürekli.Peki bu 030 apex ya da tiagra modellerinde de durum böylemi acaba?.Bir de Apex ve tiagra arasında cok fark varmı acaba?Ayrıca ben kilolu ve hatta obez im de diyebilirim 105 kiloyum bu kilo yol bisikletleri için sorun olurmu sıkıntı çıkarır mı bana??
Yani ben yarışa filan katılmayacam yok 300 gr 500 gr.daha hafif şöyle böyle diye.Zevk alarak binmek,gezmek,tur atmak ,işe gidip gelmek amaçlı alıcam kısacası.Fakat tabi sıkıntılı olmaması da önemli.Velhasıl henüz alacağım da yok fakat 2016 da filan alabilirim belki hem biraz daha zayıflarım o zamana kadar.onun icin yazayım dedim.Belki 2016 da daha iyi donanımla da çıkabilme ihtimali de olabilir.Bakalım ne olacak.Şimdiden saolun