Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Salcano XRS 040 Sora Kullanıcıları Kulübü

Scudo
@Ekn ahh ahh ilk halini bilirim:) :harika:

Bana kalsa mat siyaha abanırdım ama @kare2emre döktürmüş :D

@lealtad bu değişimde ilk katkı senden geldi abi zaten gidonu değişiminde :D NEON olarak iş birliği içinde çalışıyoruz :DD

• Beğen
Tepkiler: lealtad
@Ekn Neon her daim omuz omuza:D Çok iyi ama he sevdim;)

• Beğen
Tepkiler: Ekn
Arkadaşlar bir sorum olacak. Fren kollarında ki lastik aksamların renkli olanları var. Bu renkli olanlar dan ebay da sora 3500 bulamadım. Bizim 3500 lere hangisi olur 105 mi ultegra mı 5700 5800 6700 6800 ? Bir bileniniz varmı yoksa bilen kim olabilir o na danışalım...

Yarın pro xlt gidon ve gidon boğazıyla yükseltmelerim bitmiş olucak ama seleyide tekrar değiştirmeyi düşünüyorum birde üzerinde gelen sele borusunun kaç gram olduğunu ölçen varmı?20151124_152742~2.jpg

Benimkinde yapılan değişiklikler
Carraro 052 den çıkma jantlar
Ritchey alu gidon ve boğazı
Selle royal alpine gel sele
Decathlon makyaj seti
Xlc gidon sargısı
Beyaz vites ve fren kablo kılıfı
Gelecek olanlar
Topeak road murph w g pompa
Bu dış lastikler de çok patlak oldu şişirirken hava kaçan yerler belli oluyor yeni bir takım kırmızı lastik alınacak...

Sonunda Antalya sds bisiklet sağolsun toplayabildik.Kliksa felaketinden sonra 2 haftada anca binilecek duruma geldi.
Değişenler :
Evde selle bassano revox vardı sele gelmediği için onu taktık.
Sele borusu gelmediği için pro 31.6 mm/400 mm sele borusu.
Ön arka qr çevrildi.Yeşil xlc qr mandal seti.
Fsa gidon ve 110 gidon boğazı.
Xlc kırmızı gidon sargısı.
Xlc sele kelepçesi.
Sırada ilk yol bisikleti olduğu için spd pedal ve ayakkabı var.Yaza doğruda jant seti düşünüyorum.

Dosyalar

• 12318019_998160446910369_2017754217_o.jpg
    12318019_998160446910369_2017754217_o.jpg
    153,3 KB · Okunma: 61
@Ekn Kaplama işlemi başarılı olmuş güzel günlerde kullanın. Ben de sadece maşaya yapmayı düşünüyorum karbon desen parlak siyah. Zahmetli bir iş midir ? Tanıdık bir reklamcı var yaparım dedi ama becerebilir mi bilemedim.

@suzun7 hayırlısı olsun hocam..! Güle güle binin.. İnşallah çıkmayan parçalar kadar indirimli almışsınızdır ürünü..!

• Beğen
Tepkiler: suzun7
Arkadaşlar bir sorum olacak benim kadro 57,54 olan bir kadronun karbon maşasını almak istiyorum sizce olurmu bisiklette maşa boyları standartmı?

@Mondschein
Jant boyu aynı oldukça ki ikiside yol bisikleti ve jant ebatları aynı, bi sıkıntı olmuyor diye biliyorum. Şaft borusu uzunluğu yetiyorsa tabiiki.

• Beğen
Tepkiler: Mondschein
@Mondschein
Bir zamanlar bir arkadaş XLC nin karbon maşasını takmıştı. Sürüş keyfini ne kadar arttırır bilemiyorum. Bu arada yk bisiklet Apex li xrs 030 ları 2000 tl ye çekmiş.

Zaten maşayıda değişince 030 gibi olacak bisiklet pek bir farkı kalmıyor her yerini değiştim

@Ekn mükemmel olmuş bisiklet. detaylarda ki işçilik çok güzel duruyor. tam olarak kaplamada kullandığınız ürün nedir. uygulama çok zor oldumu. aynısını bile yapabilirim o kadar güzel. güle güle binin

@Onur YCL hocam rahatlıkla kendiniz kaplayabilirsiniz maşa da pek zorlanacak bölüm yok zaten oto kaplamacılardan alacağınız bir kaplama ile yapabilirsiniz.
@oktayakgoz kaplamada özel bir ürün kullanmadım istanbul aksaray oto kaplamacılardan metresini 17 tl ye aldığım kaplama kağıdı ile kapladım uygulamayı bir arkadaşım ile birlikte yapmamız 2 günümüzü aldı tamamen ilk kez yapıyorsanız biraz zorluyor ama sonra eliniz alışıyor zaten kaynak yerlerini kaplarken kağıdı ısıtarak fön makinesiyle oranın şeklini almasını sağlayabilirsiniz bu arada yorumunuz için de teşekkür ederim beğenmeniz mutlu ediyor beni ancak imkanınız varsa ilk olarak stok jantlardan kurtulun

birde kaynak olan yerleri ayrı parca ile mı kapladınız.

Geri