Scudo Sports

Salcano XRS 040 Sora Kullanıcıları Kulübü

Scudo
Hade ses gelsin biraz. Sırf bu lastik işine kuruluyorum cx é geçebilirim her an. 28 lastik deniyen oldu mu?

28 kurtarır sa eğer marathon plus yada Pro 4 season

Hakkikaten evde bir iki trainer çeviriyorum da Ankara'nın ayazı çekilmiyor be yaw.. Gözümde büyüyor resmen. Sabahları -5, -6 derece oluyor. Spor salonu falan düşünüyorum..

Evet arkadaşlar salcano xrs040 700x28 lastik deneyen oldu mu hiç.....???

Arkadaşlar Bu arada xrs 030 tiagra 1799 a düşmüş 2014 model

@amoush00
Aynen hocam, soğuklar geldi. Göbek yapmaya başladım.

Arkadaşlar 3 sorum var :)
1-Gidon çok sert , sağa sola zor dönüyor , var mıdır çözümü ?
2-Ön frende bastığımda lak lak ses yapıyor belli noktada.Bakıyorum janta sorun yok.Neden olabilir ?
3-Bizim iç lastiğin ölçüsü nedir ?

Teşekkür ederim.

@erginsak 1 furçtan oluyor sanırım ama ben kendim yapamadım ince ayarını ustanın sıkıp yada gevşetmesi şart.Aynısı 2 içinde geçerli anlayan birinin fren ayarı yapması lazım.İç lastikte 700x23 alman lazım yanlış hatırlamıyorsam.

• Beğen
Tepkiler: erginsak
@erginsak furş ayarsız muhtemelen bu sebeple fren yapınca ivmeden ötürü vurma yapar ve manevra kabiliyetini etkiler. Bununla beraber 28" standart ölçü iç lastik..

• Beğen
Tepkiler: erginsak
@fatih acar ben denedim kurtarıyor ama benim lastik dişli idi o yüzden çamurdan geçince ön aktarıcı kelepçesine hafif çamur sürtünmesi oluyordu çamuru temizlenince geçiyor sürüşe bi engeli olmuyor sadece bir kaç saniye ses duyuluyor tabi basılan hava da önemli aşırı olmazsa hiç sürtünme olmayabilir resim bulabilirsem atayım

• Beğen
Tepkiler: fatih acar
@emrahgunturk
Çok teşekkür ederim üstad. Şimdi güzel patlamaz 28 lastik bulayım en kısa zamanda. Bu haber çok iyi oldu.

• Beğen
Tepkiler: emrahgunturk
@ecelfeli Dün koşmaya gittim.. Koşmak hız düşük olduğu için o kadar sorun yaratmıyor. Yürüyüş ve koşu şeklinde göbeklenme olayını aşmak lazım zira bahar geldiğinde o göbekleri eritmek ve tekrar optimal bir performans yakalamak zaman alacaktır. Bir de ufaktan spor salonuna gitmeyi düşünüyorum. Biraz kardiyo hafif ana kas gruplarını uyaran egzersizler fena olmayacaktır.. Bu arada Antalya'da havlar iyiymiş, geçen bir arkadaşım instagrama fotoğraf koymuş.. kısa kollu tshirtler ile .. :) Yapacak birşey yok..!!

Geri