Scudo Sports

Salcano XRS 040 Sora Kullanıcıları Kulübü

Scudo
@xsertan Geçen sene 2014 modelleri 950 tl ye kadar sattılar. Ben görmek için Salcano bayiisine gidip, internetten gelecek ürüne de güvenmeyince 1400 TL ye aldım. Ama burayı okusaydın belki bır üst modeli tercih edebilirdin. Çünkü ek masraf ettiriyor bu bisiklet. Ama en azından bır gidon ve jant göbeklerinin değişimini ister diye düşünüyorum. Hayırlı olsun! Yine de Güle güle bin. İyi günlerde bin.

@amoush00 aslında bütçem 1500tl o da max. satıcı bekleyebileceğini söyledi 1 ay sonra geriye kalan parayı vereceğim. Yani asında mosso alacaktım. Bakalım zamanla eksik olan şeyleri tamamlarım teşekkür ederim yorum için

@xsertan iyi bır yol bisikleti ne yazık ki iyi para! Dolar avro da maşallah uçtu gitti! Bu gibi durumlarda bisikletin ölü sezonu olan sonbahar kış dönemini değerlendirmek lazım. Bu yıl ki yol bisikleti sezonunu geçenlerde açtım. Yol bisikleti ayrı bır zevk!

• Beğen
Tepkiler: Sertan Canpolat
Geçen yıl bu Zaman'lar aldığım Salcano xrs040 son hali yalnızca sele kaldı Onuda haftaya değişecem inşallahimage.jpeg

• Beğen
Tepkiler: selmantuncer
@Mondschein Yaw bu tamamen başka bır bisiklet olmuş. Xrs 040 tan bır sora set kalmış. :) Yeni kadro karbon sanırım. İyi günlerde kullan.

• Beğen
Tepkiler: Mondschein
Hocam bi Sora set+birde sele gayrisi yalan olmuş. Bu kadar değişiklik kaça Mal oldu acaba?

• Beğen
Gidon un markası nedir, çok beğendim.

• Beğen
@amoush00
Teşekkür ederim daha iyisi sizin olur inşallah

Sonunda bisikletim elime ulaştı fakat servis iç lastiği yanlış taktığından ön iç lastik patladı, dış lastik zarar gördü şimdilik ucuz bir dış lastik ile idare ediyorum çok sert bi yapısı var patlarsa levyem de olmadığından yapamayacağım. Yeni gittiğim servis ise yeni dış lastik takarken tornavida kullandığı için jantı çizdi :agla::agla:
Elimden geldiğince kısa bir süre içerisinde aksesuarları almayı ve dış lastikleri yenilemeyi düşünüyorum. Şimdilik 14km yaptık.

Dosyalar

• IMG_20160316_163253_1.jpg
    IMG_20160316_163253_1.jpg
    133,9 KB · Okunma: 63
  • Beğen
Tepkiler: amoush00
Telefon garantide olduğundan Meb'in verdiği tablet ile çektim kusura bakmayın

@lealtad bu işi bisiklet sevdası ile değil de para kazanmak için yapanlar böyle malesef zaten Elazığ da 2-3 tane servis var ya toys shop ya da motor servisi. Bundan sonra kendim yapacağım ilk kurulumu garantiye girsin diye yaptırdım ama daha da batırdılar :agla:

@Sertan Canpolat Sarı siyah olarak gözüme hoş gözüktü bisikletin..! İyi günlerde kullan. Elazığ'da olman biraz işi senin için zorlaştıracak. Bazı ayarları kendin yapmayı öğrensen hiç fena olmaz.. Bir de decathlon'dan vs.. Kendine temel setler alabilirsin.. Allah'tan internet var. En azından lastik değiştirme kiti, yama, suluk vs.. Yol bisikleti işi biraz mastaflı :)

• Beğen
@Sertan Canpolat zamanla kendin kavrarsın zaten gerisi de gelir rahat edersin..

@amoush00 yol bisikletin de zerre masraf yok:D Yoldan mtb'ye geçmiş biri olarak söylüyorum. En basiti yol bisikletinde 13 ayda zincir yağının %50'sini kullanmıştım. All mountain de 1 günlük çamurda %25 gitti

• Beğen
Arkadaşlar maşa ölçüsü nedir bizim bisikletlerin.Malum maşa faciasından sonra hala alamadım.Çeşitli ölçüler var ama emin olmak istedim.

@lealtad Yağ olsun harcadığın. . :) Ben de tam tersi yola geçince para harcadım bu işe. Ama şimdi herşey tamam.. Daha birşey harcamam diye düşünüyorum. Bir de ne düzeyde yaptığınız önemli.

@amoush00 abi yolda masraf yok;) Ayar derdin yok. Güzel ayar ve bakım ile uzun süre gider. Ama mtb ile bi kere arazi gir 5 km bile sürsen bakım istiyor hemen:) Oynak parçası çok fazla. Bakım daha zor ve masraflı;) temizlik sorun, disk fren sorun. Yolu 10 dakikada temizler yağlar sürüşe hazır ederdim. Yenisinde sırf çamurları silmem 1 saat:D

Geri