Scudo Sports

Salcano XRS 040 Sora Kullanıcıları Kulübü

Scudo
yeni sezon hayırlı olsun. bol pedallamalar herkese 040çılar. ;)

Sonbaharda aldığım 040 ımı model yükseltmek için satıyorum. İlgilenen olursa tüm değişiklikler yapılıp binilecek hale gelmiştir. Sahibinden de ve forum 2.el yol da resimleri var ve değişiklikler yazmakta. 1100 tl topu topu 1000 li km lerde 0 sayılır. Yabancıya gitmesin.

Arkadaşlar salcano'nun yeni fiyat politikası kötü olmuş bence bir üst sınıfa geçmek isterseniz piyasada daha markalı düzgün ürünler salcano ile aynı fiyata. Mesala xrs 030 tiagra disc modele eşit aynı fiyata cannondale var. Gönül cannondale dan yana çalışır bu sefer.

@amoush00
Abi fırsat başlığında bir arkadaş paylaşmış. Yurtdışından ama fiyat güzel. (link)

@GoMMeS Mesala bunun vergisi ne tutar? % 18 miydi? bir de kargo ücreti var tabii..! Sanırım bir 2500 civarına gelir ki, süper fiyat aslında..!

@amoush00 evet o arkadaşta vergi kargo dahil 2400 gibi bir fiyat yazmıştı. senin de yazdığın bu sene ki salcano fiyatlarını da düşününce bu fiyat yeme de yanında yat ayarında..

Forumda yazılınca farkettim, fiyatlar uçmuş uçmuş. Biz zamanında iyi almışız abi. Evelde millet soruyor xrs60 nasıl 70 nasıl. :D meğerse işler değişmiş. :)

• Beğen
Tepkiler: hakan64
Aynen üstad hiç sorma xrs040 ı satılığa çıkarttım ama almak istediğim aynı özelliklerdeki bisikletin 3 te 2 sini karşılamıyor. Cyclocross almak istiyorum ama off off. Satılığa çıkarttım ama kullanmaya devam edeceğim gibi görünüyor.

@fatih acar Walla cepte olacak paracıklar.. :) Ben bu sefer kesinlikle salcano almam.. Eğer 2. bir yol bisikleti düşünürsem. Piyasada cıncık gibi bisikletler var. Daha iyi komponentlerle Salcano ile aynı fiyatlara.. Ama bir sene daha kullanacağız gibi gözüküyor.

Kullanalım hocam kullanalım, iyidir bizimkisi. :)

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Kar
En iyisi elimizdeki. Fiyatları gördükçe kıymetini daha iyi anlıyorum. Şükür sorunsuz biniyoruz.

• Beğen
Tepkiler: ecelfeli
Merhaba arkadaşlar 1000 liraya 2014 model xrs 040 buldum sizce alınırmı.

Valla kardeş kadro kırık olmayıp ta araç fazla hor kullanılmamış ise kaçırma.

Geçen sene o fiyata sıfır alınıyordu ama şu an 1000 liraya sıfır kesinlikle bu ayarda bir bisiklet bulamazsın. Ikinci eli 900-1000 civarı gidiyor. Fena değil fiyat.

Bende sizin gibi düşünüyorum adamın dediğine göre 3 sefer kullandığını söyledi.

Bitane de 2015 model var oda 1100 lira ama 54cm benim boy 1.69 büyük geleceğini biliyorum ama büyük geirse ne dezavantajları olur.

@citk60
Rahat etmezsiniz. Sırt ağrısı vs daha çok olur.

• Beğen
Tepkiler: selmantuncer
Anladım teşekkürler 51 cm bana uygundur o zaman.

• Beğen
Tepkiler: selmantuncer
Geri