@pisikletçi cocuk
Sanırım 1800 e bırakıyorlarmış. Ben geçen sene 1400 e almıştım. 1000 tl olan 2014 model olandı. Ama kesinlikle gidin ve yeni jant seti istiyor ki, Eskilerini satsanız bile yeni fiyatıyla 2400 e mal olur. Sora li bir cannondale, Scott felan da alınır bu fiyata.
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geçen sene Salcano xrs040 mı aldığımda ne kadar heyecanlanmıştım.. Bisiklet sporuna da bu arada iyicene sardırdım.. Artık haftada 150 ila 250 km yol yapmadan duramıyorum.. Hatta bugün yine sabahın 4:30 unda uyanıp, 5:30 da yollardaydım.. Arkadaşlar bu iş bindikçe güzelleşiyor ve farklı bir boyut kazanıyor. Buraya koyduğum postlarımdan birinde 22 km sürüşte 18 km/h ortalama yapmışım.. Bir sene düzenli sürmenin sonucunda artık 100+ sürüşleri 28 km/h ile bitirebiliyorum. Bir de bisikletim resmen evrim geçirdi.. Bu arada da bu işe para harcadım. Ama bu sabah çok keyifli bir sürüş yaptım.. Bisiklet hayatımın ayrılmaz bir parçası oldu.. Bisikletimden de şu son hali ile çok memnunum.. Nostaji bağımında forumdan elde ettiğim ilk hali ve son halini koyuyorum. Bu model de geçen seneki hit fiyatından dolayı çok tutulmuştu. Bu sene çok aktif olan arkadaşlardan hiçbirini de göremiyorum artık. Bazıları bisikletini değiştirdi, bazıları belki ilk aldıkları hevesle binmiyorlar.
Edit: Salcano'nun orjinal selesine döndüm son bir kaç sürüşten bu yana, o taş gibi sele bir rahat geliyor anlatamam.. Pedli taytı direkt giyerseniz, süre süre olan alışkanlıktan dolayı artık hiç sıkıntım yok bu ağrıma olaylarında..
Başından beridir söylediğimiz gibi bu bisiklet bir jant seti ve bir gidon istiyor maalesef.. Şu anki 2000 tl civarındaki
liste satış fiyatından 1800 gibi bir rakama bıraktıklarını duydum.. ikinci el iyi bir jant seti artı gidon ile minimum yine 2100 tl civarına çıkar.. Herşeyi sıfır alıp pazarlıkta yapmadığınızı düşünüp herşeyi maximum fiyattan alırsanız, 2560 tl civarına mal olur.. O da markalı bir sora sisteme denk bir fiyat olur.. Yani bir scott veya cube'da da bu fiyata soralı bir bisiklet alırsınız.. Sanırım..