Hayırlı olsun bisikletiniz. Ben de Ağustos 2014'te Sirkeci'den 1200 tl'ye almıştım. Yaklaşık 600 km yol yaptım. Ben gidon ve gidon boğazın neden kötü olduğunu anlayamadım, bugüne kadar hiç sıkıntı yaşamadım. Gerçi iyi gidon nasıl olur diye pek bilgimde yok.
Gidon sargısını değiştireceğim fakat beyaz istiyorum ama kirlenmesinden çekiniyorum.
Ben konfor aramayan birisiyim 60 kiloyum belki ondandır sele bana hiç sıkıntı çektirmedi en uzun 40-50 km sürdüm.
Jantlarına iyi değil diyor herkes. Ağır olduğunu biliyorum ama görünüşünü beğendiğim için değiştirmeyi düşünmüyorum.
"ancak benim sorun aktarıcıdan değil de sanki stı koldan kaynaklanıyor gibi küçültme mandalı biraz zorlayınca tıkırt diye bir ses çıkararak vites geçiyor" yazmışsınız. Benim ön vitesi küçültürken sti koldaki mandal çok sert ve ön vites değiştirici de çat diye iniyor. Sert olduğu için ciddi bir ses çıkıyor benim koldan da.
Bisikletimden memnun olsamda sanki diğer yol bisikletlerine göre ağır kalıyor gibi, 10-10,5 kilo olması lazım.
Uzun oldu kusura bakmayın ama bunu da eklesem iyi olur. Bence bisikleti dışarıda bırakmayın hemen çalıyorlar. Arkadaşımın bisikletini 10 dakikada dükkan önünden yürüttüler, bodrumdan diğer bisikletimin selesini çaldılar. Ben her gün odama çıkarıyorum.
Ekleme: Üzerinde gelen lastiklerden birisini ilk hafta mazgala girip yardım. Arkaya vittoria zaffiro aldım. Yerler kuruyken rüzgar yandan vurunca bisiklet (özellikle ön taraftaki orjinal lastik) altımdan kayıyor gibi. Yerler ıslakken de iki kere yere yapıştım. Ayrıca orjinal lastiği çabuk aşınıyor önde olmasına rağmen. Onu da bu sezon değiştireceğim gibi.