Scudo Sports

Salcano XRS 040 Sora Kullanıcıları Kulübü

@Lenora Nora çok teşekkürler :) sade görüntüyü daha çok seviyorum , aliexpressden daha şık ve ufak arka ve ön aydınlatma sipariş ettim gelmesini bekliyorum ondan sonra belki pedal ve gidon değişimine gidebilirim. Jant konusunda şu anda pek sıkıntı yaşamadım en azından bu sezon değiştirmeyi düşünmüyorum şehir ve dağ bisikletlerinden sonra akıcılığı gayet yeterli geldi.

• Beğen
Tepkiler: lealtad
Scudo
@Aykutclyn Aynen Jantı eskit biraz ilerde degistirirsin o kadar acil değil kullan perte cıkar ilerde Shımano 500-501 alırsın hem heyecan olur hem guzel sık olur :)

• Beğen
Tepkiler: Silmarillia
Selam,

XRS 040 almayı düşünüyorum. Sürekli kullanıcı değilim ama zamanım bol bisikleti düzenli bir spor ve hobi olarak kullanmak istiyorum. Kısa bir süre kısa mesafelerde kullanacağım kondisyon edindikten sonra uzak mesafelere de sürmek amacım.

XRS 040'ı aldıktan sonra neleri değiştirirsem daha iyi olur kusursuz bir bisiklet içni ne yapmam gerekli teşekkürler.

@Uğur_can bisiklet bende yok ancak edindiğim bilgilere göre ilk zamanlarda gidon ve sele kısmını değiştirmeniz en uygun seçim olucak.Sonrasında ise jant larla başlayıp geliştirmek istediğiniz bölümlerede uğrayabilirsiniz.

@Uğur_can ilk olarak gidon değişimi gerekiyor. Onun dışında rahatınoza göre sele olabilir belki. Başka bi ihtiyaç yok. Elbette üst seviye değil ama kalan parçalar iş görecektir

• Beğen
Tepkiler: amoush00
Arkadaslar 1250 tl ye 2015 versiyonunu alabiliyorum suan 0 sekilde.Siz 2015 mi tavsiye edersiniz bu fiyata yoksa 999 tl ye 2014 mü?
1250 lira 1500 lira civarlarinda baska tavsiyeniz var mi?

Decathlondayım. İç lastik 11 iki tane 11 tl. 700 x 18 25 en diyor alınır mı
Kask var 47 tl btwin 300
Bu ikisi alınır mı kask ihtiyacım var yoksa daha iyi bir şey mi bakayım

Bu aletten karbon gövdeli üst düzeydeki modellerin profesyonel performansını beklemezseniz bence alın gitsin. İyi fiyat bence

Unutmadan pompa olarak zefal air profil xl var 9bar basıyormus 54 tl birde aynı fiyata sks race day var 10 psi basiyormuş. Kusura bakmayın yan urunler hakkında bilgim yok

2015 lerin gidon sorunu yok sanırım. Jantlar da bi tık daha iyi ve kadro daha iyi görünüyor bence

@salcano-izmirli
250 tl farka deger mi sizce?

Ben yol bisikleti tarzı giriş segmentinde bu segmentten bi alet alacak olsam sora setle 2015 ini 1250tl ye alırdım

@oktayakgoz iç lastik uygun kask da daha iyi bişey alınabilir bütçe varsa

@amoush00

Selamlar bisikleti satma sebebim kesinlikle memnuniyetsizlikten değil i oğlum var ve onlar mtb kullanıyorlar onlar kaldırmlardan hoplayıp zıplarken ben bu bisikletle özürlü gibi arkalarından yetişmeye çalışıyorum bu durumu bisikletle değil kendimle alakalı bir durum zaten bisan cosmic ve koga miyata marka klasik yarış bisikletim var onlarlada durumu götürüyorum eğerki bisiklet satılırsa alacağım bisiklet daha üst seviye yol bisikleti olmayacak şehir bisikletine geçiş yapmak istiyorum

@ajajya 1250₺ye nerden alıyosunuz bilgi verebilirmisiniz

@ajajya Hocam 2015 Daha mantıklı olur.Hem janttan karlı cıkarsanız.Hemde 2015 sin kadrosu cok zarif tatlı.Özellikle 2015 beyaz alırsanız ;
1-Sık tsarımı kavisli kadrosu var Forumda bakın Beyaz 2015 vardı birinde cok sık.
2-2015 Lerde Gidon Problemi asılmıs.Masraf yapmazsınız 2014 deki gibi.
3-Sele masrafınız olmaz 2015de.
4-Jantlar yine 2015 de yeterli olucaktır size ilerde keyfi degisim yaparsınız.,
Yani 2015 Kadronuzu uygun aldıktan sonra sizi Memnun eder.Ugrasmak zorunda kalmazsınız ve bence 2015 kavisli kadro cok sık.
İyi Forumlar.Sahsi Fikrimdir.

• Beğen
Tepkiler: ziyaozan
@ajajya Ben 1400 tl ye aldım . 1250 tl iyi fiyat.

(link) < bu gidonu alırsam gidon boğazı almama gerek kalırmı ?

@ziyaozan
Bir arkadas araciligiyla aliyorum bana ozel fiyat verdi.
@amoush00
Bende oyle dusundum 1400 tl ye iniyor bayiler en az
@Lenora Nora
Jant,gidon,sele sikintisi olmayacak zaten bunlar 250 tl tutar asar almaya kalksak.Almak mantikli olcak gibi ama beyaz versiyonu yok maalesef...
Siyah kirmizi var :)

Geri