Scudo Sports

Salcano XRS 040 Sora Kullanıcıları Kulübü

@Muhammed Çakın
Telefondaki stravadan buna nasıl katilacagimi bulamadım.

@Katilhamsi
Ben düşünüyorum ama biraz geçsin öyle. VeyselKobal 25 durano aldı yanılmıyorsam ama daha gelmemiş olması lazım.

Scudo
@x-rayted
Hocam telefondan katılınmıyor nedense bir gruba, ben bulamadım en azından

Sanırım linkten web ortamında kayıt olup katılım onayı istiyorsunuz daha sonra sağ üst köşede bir + işareti var starva bilgilerimi yükle diye. Telefondaki programın kaydettiği verileri yüklüyorsunuz.

Bu arada ben runstatic te kullanıyorum. Sizce hangisi? Starva daha hiç kullanmadım.

@Antecurs sağolun hocam içime su serptiniz. inşallah bi aksilik olmazsa ayın 15-20si gibi ben de aranıza katılıyorum:)

@x-rayted dayanamamışsınız :) Şimdi girip okudum mesajları, şu camelbak'ten gümrüğe takılmasa bir tane de ben rica edebilirdim sizden ücreti karşılığında... Her seferinde bir suluk için kargo parası vs diyip almıyorum :eek:ops:

Benimkiler de yolda, hala gelmedi malesef, gelince bir bakarız beraber:harika:
Lastikler 23 bu arada, ölçüyü değiştirmek istemedim açıkcası.

Konu dışı olacak ama ileride bisikletimi değiştireceğim zaman, çok üst seviye bir carbon al(a)mazsam ben CAAD10 gibi iyi bir Alu ile devam edebilirim. Ucuz ve karbon birlikte bana pek güven vermiyor açıkcası...

Bu bisikletin baska rengi var mi

@gmfaruk 2014 modelinde kırmızı-siyah ve yeşil-siyah var bildiğim kadarıyla şuan

• Beğen
Tepkiler: gmfaruk
@VeyselKobal
Yani 50 TL verip sadece buradan bir gidon almaktansa zaten suluk da almam lazım. Bu pakedi yaptım.
Merlinde ürünler 3-5 sent pahalı ama gönderi ucuz. 5 parça için 20 TL gönderi alıyor. Toplam ödemede en iyisi merlindi :) Bu arada son beyaz Deda gidon bandını ben aldım :) Şu an kalmadı. Gelecek hafta sonundan önce elimde olur.

• Beğen
Tepkiler: V.K.
@amoush00 Merhaba;
Strava daha iyi ve daha yaygın arayüz olarakta önde sayılabilir.Saygılar

Bugün ilk denememi yaptım. Kaç ikm gittim bilmiyorum.

Pompa olarak ne almak gerekiyor. Her pompa bizim tekeri şişirir mi ? Kask olarak oneriniz var mi. Pahalı olmayan

@oktayakgoz 20-30 TL lik Sedona pompalardan almayın derim 50-60 TL ye kıyıp yüksek Bar lara cıkabilen pompa alın.Ben alıp memnun kalmamıstım.
Kask CE Belgeli MOON (80-100TL) ye alabilirsiniz.İyi forumlar

Tesekkurler. Kask olarak moon iyiymiş alacağım inşallah. Pompaya 80 de veririm de tam olarak belirteceğiniz marka model var mi

Bugün 32 km bisiklet sürmüşüm. Yaklaşık 1,5 saatte. Bizim bisikletler daha doğrusu yarış bisikletleri günlük kullanıma pek uygun değil.

Carraro sportive 227 de bagaj montaj delikleri var mı ve açık mı arkadaşlar

@oktayakgoz Merhaba ;
(link) olabilir.
(link)
(link)
Bunlardan alırsanız basınız agrımaz ben dıger ufaklardan aldım.Yok hic tad vermedi kardesim.O yüzden tercihin böyle olursa memnun eder ve yormaz.

@Lenora Nora
eski mtb bisikletimden kalan sedona pompa var. 25 liraya almıştım.
bi bisikletcide giyo pompa gördüm göstergeli.
netten epey araştırdım giyonun göstergeli pompaları 60 lira cvarlarında.
bisikletci 30 lira demişti.
iş görür mü giyo ?

@Uğur Tefci Merhaba Hocam;
Görür ama almadan önce bi bakın iyice.Yani deneyin isteginizi karsılasın icinize sinsin.Yani Sedona aldım bende alırken icime sinmemisti o zamanlar bütce kalmadı biton parca aldım sona kalınca pompa.Anladım ki kücük el pompalarının ÜST seviye olmayanları is görmüyor.Uzun basmalı alırsanız gösterdiğim tarzda BAR oranında havayı dengeli güzel basar sizi yormaz. Sedona canımı cıkarıyordu yeminle.İllahlah geldi gittim büyük aldım azda kıydım paraya 70TL ye.Umarım ne demek istediğimi anlatabilmisimdir.

@Uğur Tefci Basabildiği Basınç değerleri önemli. . Benim mtb de kullandığım pompa olmadı decathlondan 54..99 tl ye zefalin Teleskopik Aliminyum yüksek basınç pompasını aldım. :)

selamlar arkadaşlar buda benim bisikletim , ilk defa yol bisikleti kullanıyorum o yüzden giriş seviyesi bir bisiklet tercih ettim. sele ve gidon bandını alınca değiştirdim şu anda bisiklette ilgili tek sıkıntım gidon onun haricinde memnunum..IMG_20150602_160508.jpg

• Beğen
Tepkiler: ali umur
@Aykutclyn Hayırlı olsun Kazasız belasız kullanma dilegiyle.Jantlardaki Salcano logosunu sökmeniz cok iyi olmus orjinal görüntü vermis.bir iki ufak parca degistirdiginizde ilerde sizi uzun ömürlü götürücektir.En iyi F/P ürünü iyi tercih :)

Geri