Scudo Sports

Salcano XRS 040 Sora Kullanıcıları Kulübü

@Silmarillia Alet çantası ile birlikte Delta Bisikletten aldım. Ama piyasasını araştırmadım açıkcası. Çanta ile birlikte gelsin diye oradan aldım direk.
(link)

• Beğen
Tepkiler: Silmarillia
Scudo
@Antecurs ikiside çok harika. Teşekkür ederim bu aynadan kesinlikle alacağım. Sinsice yanımdan geçen arabalara küfür etmekten kurtulabilirim belki :)

Bu bisiklete 700x25 lastik oluyor mu cevap verebilecek kinae yok mu?

@Antecurs güzel olmuş güle güle kullanın ama beyaz sele ile siyah gidon bandı olmamış. Bence siyah bir sele veya sele kılıfı takın :)

@x-rayted Teşekkür ederim. Seleyi değiştireceğim ama bir-iki ay sonra. Aslında aklımda olan belki bir ara fırsatım olur bisikleti tümden boyatmak:)

80 liradan pahalı olmamak kaydıyla rahat bi sele tavsiyesi olan var mı ?
çoğunlukla eşofmanla kullanıyorum bisikleti.
pedli taytımda var ama onu pek giymiyorum.
jelli mi almalıyım, jelsiz mi bilemedim

@Lenora Nora
Hocam 999 tl ye gittigidiyordan siparis verdim 2014.Son karar o oldu.

Simdi arkadaslar gidon ve gidon bogazi onerisi var mi?
Standart gidon bogazi ile uyacak gidon varsa o daha iyi olur :)

@ajajya

Bu oluyor galiba. Zaten taktıran da var sanırım (sorumluluk kabul etmem kendiniz karar verin :) ) .
Hatta yurtdışı sitelerde bile bu boğaza uyacak başka gidon yok.
(link)

Edit: bu arada kliksa geçen ay world carda yapmıştı bu ay accesse kampanya yapıyor 1000 TL üstü alışverişe 100 TL chip para veriyor.
Kliksada 1049 TL chip para ile 949a gelmiş ve de taksitli olur. yukarıdaki gidonun parası çıkmış olur :)

@x-rayted
Gittigidiyordan axesle aldım zaten.100 tl puan geldı.Kliksada bana uygun kadro boyu kalmamış maalesef.

Ben de aldım bundan bir tane. Kliksa'dan. Her şey tamam da pedallarını takamadım bir türlü. Pedallar zaten berbat da en azından servise gidene kadar üzerine takabilmek istiyorum. Fikri olan var mıdır?

@whereismywings

Pedalları sökerken uğraşmıştım ben. Yağ gerek biraz. Yağ yoksa eğer o şekilde tak ama ilk fırsatta yağla. Ama yakınlarda bi mahalle bisikletçisi falan varsa ona git o taksın

@lealtad Pedalların biri tamam da birisi hiç diş almıyor. Şaşırdığım kısmı bu. Mahalle bisikletçisi garanti işini sekteye uğratabilir. En yakın yer de Fatih Çarşamba'daki Dadaş bisiklet. O yüzden sıkıntı yaşar haldeyim :S

@whereismywings hocam pedallar sağlı sollu farklı. Dikkat edin yazar üzerinde R L diye. Bence o yüzden takamıyorsunuz. Birde ilk taktığınız pedalın dönüş yönünün tersine dönderin diğer pedalı. O şekilde takılabilir diye hatırlıyorum.

• Beğen
Tepkiler: amoush00
@Silmarillia:( Sağ pedal tamam. Zaten fark etmemek mümkün değil. Beni darlayan sağ pedalın oturup sol pedalın diş almaması.

iki yöne dönderin bence olur. Deneyin tekrar tekrar bir hatası varsa anlarsınız zaten. @whereismywings

@Silmarillia Pedalların üzerindeki zımbırtıları çıkartıp çıplak hale getirdikten sonra yönlerini değiştirdim. Sol'u Sağ'a, Sağ'ı Sola taktım ve oldu.

@whereismywings

Ne uğraş ama. Cidden o kendi pedalları aşırı kötü. Zaten değişecektin ama senin ki iyice handikap olmuş. Neyse en azından bisikletçiye kadar götürsün de seni

@lealtad Yani, tek derdim de o. Beşiktaş'tan Fatih'e kadar kutuyla götüremem. Mecburen montaj yapmam gerekti. O pedallar da olmasa 10-15 dk bitmişti kurulum.
Neyse yarın öğleden sonra Fatih yolları beni bekler :)

• Beğen
Tepkiler: lealtad
2015 model alma şansım var sanırım sizce beyazmı daha güzel kırmızımı
xrs040 beyaz.jpg xrs040 kırmızı.jpg

• Beğen
Tepkiler: amoush00
Geri