2 ayda bir bisiklet değiştiriyorsan boşver bekle 6 ay iyi bisiklet al. O bisiklete 300 lira bile vermem ben şahsen. Neleri kötü diye sorma herşeyi kötü
@Ozan Dönmez @Ozan Dönmez Ben 1400 tl ye aldım.. Bu ne yaw! Salcano bu kadar hızlı değer kaybeden bir bisiklet mi!? Tipik arz talep meselesi sanırım.. Üzüldüm şimdi.. ! Sanırım bu da 2 ay sonra 1000 tl ye gider.. !
Bence bekleyin..
@SALCANO.Bursalı Bence böyle dış görünüşü atarlı çok güzel şehir bisikletleri var. Ben sana onlardan tavsiye ederim. Lastikleri daha ince ama aynı zamanda bozuk zeminlerde de daha iyi yol alabileceğin. Biraz baba desteği ile ortalama bir fiyata seni uzun süre götürecek birşeyler bak.. Carraronun vs.. güzel makinaları var.. Decathlona bakabilirsin.. Aldığın bisikleti sev. Ona özen göster.. Bir arkadaş grubu ile takıl. Sen ona emek verdikçe daha çok seveceğinden eminim. Çok fazla bisiklet değiştirmenin bir anlamı yok. Hız dişli oranları ile ilgilidir burdaki bir arkadaşımında belirttiği gibi.. Hatta seni yol bisikletleri zorlayabilir. Ön aynakolda iki çarkın olması yüzünden vites sayısı azdır yol bisikletlerinde.. Hepsinin amacına göre bir yapısı vardır..