Scudo Sports

Salcano XRS 040 Sora Kullanıcıları Kulübü

siparişi verdim arkadaşlar keyifle bineriz inşallah

Scudo
@lealtad
teşekkür ederim 2011den beri salcano 241sv dağ bisikleti kullanıyordum. son bir yıldır schwalbe road cruiser lastiklerle... sürat konusunda o bile fark etmişken, şimdi yol bisikleti ne kayar yollarda be...

• Beğen
Tepkiler: lealtad
Merhaba arkadaslar selamlar,

Dun kargom geldi.
Iki adet lastik, bir gidon ve gidon bogazi.

Su an elimde gidon bandi olmadigi icin gidonu degistirmedim ama, gidon neden kotu ve neden degistirilmeli sorusunun yanitini gorsel olarak aktarabilirim diye dusunuyorum. Bu arada lastiklerimle ilgili de bir sorun vardi onu da fotografladim sizler icin, dikkatli olmakta fayda var.

Cikan lastiklerim telleri gozukecek sekilde yanaklarindan liflerine ayrilmis durumdaydi, iyi ki siparis gecerken lastik de almisim, sizlere de kontrol etmenizi oneririm.
IMG_8979.JPG

Bunlar da yeni papuclar :)
IMG_8985.JPG IMG_8986.JPG

Buyrun bu da meshur gidonumuzin neden kotu oldugunun yaniti. Agirligi falan gectim ama ergonomik olarak hic iyi degil, bileklerde rahatsizliga sebebiyet verebilir, imkan bulundugu anda degistirmenizi oneririm. Farki gorunce cok net anlasiliyor durum.

IMG_8983.JPG IMG_8982.JPG

@VeyselKobal Hayırlı olsun. Sargı olmasada gidonu değiş sen
gidonu sargı gelince gene sararsın;) Resimler yok ayrıca

• Beğen
Tepkiler: V.K.
Selam arkadaşlar triban 3 alacaktım fakat kadro boyu yok diye bir celal yaptım ve salcano xrs 040 2014 modelini aldım 1.049 tl gibi bir indirimli fiyatı vardı kaçırmayıp kırmızı siyah renk olarak sipariş verdim pazartesi gelecekmiş iyimi yaptım sizce

• Beğen
Tepkiler: Silmarillia
@Silmarillia @lealtad teşekkür ederim :), resimleri de düzelttim. Haber verdiğiniz için sağolun.

@Ozan Dönmez evet 2014.

@Asmeransa Hayırlı olsun.

@lealtad onu da düşünmedim değil esasında :)
Görsel olarak gözüme güzel gözüktüğü için yeni spacer ve sargı aldım ama onları farklı bir kaynaktan aldım, tracking number da yok, öyle bekliyorum:(

• Beğen
Tepkiler: lealtad
@VeyselKobal
Lastikleri ne kadara aldınız, çok iyi lastikmiş benim bisikletçi bana bu markayı önermişti. Michelin alacağımı söylemiştim alma demişti :)

@Asmeransa
Gidonu ve lastiği değiştirirseniz harika olur. Lastik tabi biraz eskisin..

@VeyselKobal
Deda boğaz için spacer şart mı ? Ben sipariş etmedim vallahi :(
Spacer ve sargıyı ebayden aldıysan geçmiş olsun. 1 aydan önce gelmez.
Bu arada ben de camelbakler için suluk kafeslerini ebayden aldım (tesadüfe bak aylar önce oğlumun dağ bisikleti için suluk kafesi aldığım adamdan almışım)
ebayden son aldıklarımın hepsi çok geç geldi. Eylüle kadar bekleyebilirim yani..

Bu arada merlinde falan En ucuz shimano jant seti 75.5 euroya düşmüş. O noktadan sonraki küsurat olmasa vergi de vermezdik. Düşünülebilirdi. Merlin bana 100 pound istüne 10 pound indirim veriyor ama şimdilik sıfır jant seti alma fikri bir kenarda dursun. Forumda çıkma fulcrum 6.5 satan var. Salça oldum ama alıp alamayacağımdan emin değilim..

Son olarak arka tekeri sökmek için bize 1 tane mi 15 no anahtar lazım 2 tane mi?. Eski bisikletlerden biriyle gelen 1 tane 15 anahtar buldum evde. Aslında bir tane daha var da o diş yemiş..

2015 diye 2014 gönderemezler değil mi arkadaşlar? belirgin farklar nelerdir?

@VeyselKobal

aldıklarını nereden aldın. bu aralar düşünmüyorum ama eylül gibi şehir dışına çıkmayı düşünüyorum o zaman lastik ve gidonu değiştirebilirim

@Ozan Dönmez
Kadro bariz belli 2014 alıp 2015 model yollanan oldu ama :)

@Silmarillia lastik,gidon ve boğazı 68 euroya aldım ama malesef 20 euro kargo parası ödedim :) Şu ana kadar hep Schwalbe kullandım tük bisikletlerimde, hep çok memnun kaldım, içim rahat bir şekilde tavsiye edebilirim:harika:

@x-rayted spacer şart değil ben sadece estetik olsun diye öylesine aldım :) Salcano yazılı olanı sökeceğim. R500'ü geçenlerde 74 küsür euro'ya gördüm fakat "bulky good" olarak ekstra 20 euro daha kargo parası istiyordu, yok daha neler dedim :D. Son olarak ise bir adet 15 yeterli:harika: Bisiklet formamı giyip tesisatçı gibi atıyorum orta cebe 14-15'i :komik:

@oktayakgoz aldıklarımın tamamını bike24.com sitesinden aldım.

bike24.com a girdim abi bu neya ben bu fiyata bisiklet alırım.abi.png

@x-rayted spacer boğaz için gereksiz. Sadece yükseklik ayarı için gerekir ve oda maşa değişiminde ihtiyaç olabilir. Onun dışında ki değişimlerde sadece kozmetik ve şahsi;)

Şimdi boğazlı gidonlar var karbon. Onlar daha ucuz ve güzel modeller var.

@Silmarillia Karbon bazı kişilerce tercih ve tavsiye edilmiyor. Aşırı zorlamada kırılma yaptığı için. Onun yerine alüminyum almayı tavsiye ediyorlar. Arada çok aşırı ağırlık farkı yok ve honun yerine başka yerlerden de kısma ve hafifletme yapılabilir zaten

Geri