Scudo Sports

Salcano XRS 040 Sora Kullanıcıları Kulübü

Scudo
Karşıyaka servis satış bana mağazadaki diğer salkano yol bisikletlerini göstererek gidon sti kol ayarlarının doğru olduğunu söylüyor. En iyisi söküp kendim ayarlayayım, en fazla gidon bandını kaybederiz.

Bisikletim bugün geldi. Kutuda küçük bir darbe olduğu için kontrol amaçlı kutuyu açtım ve resim çektim. En kısa sürede servise kurulum yaptıracağım.

Dosyalar

• 20150504_153752.jpg
    20150504_153752.jpg
    82,2 KB · Okunma: 129
Bu arada ürünü kutulamada sorun var. Kutu içindw hiç köpük vs yok sadece bisikleti koymuşlar koruması kötü. Kargo şirketleri ürünleri nasıl taşıdığı az çok belli. Daha iyi paketleme yapılmalıydı

@Katilhamsi

birde dikkatimi çeken kesinlikle salçanonun öküzlüğü ön tekeri pedal kolunun arasına komuşlar jant telineredeyse kopacak gibiydi bence salcano bu tip ufak detaylara dikkat etmediği için çok sorun yaşatıyor salcanodan bir tane yetkili şu forumları okusa çok şeyi düzeltir aslında ama neyse ben kör kuyuya bağırdım sayın

• Beğen
Tepkiler: amoush00
Benim ki de gelse bir an önce:)

Yeni alan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun. Bisikletlerimiz üzerinde yaptığımız değişiklikleri forumda paylaşalım. Bu sayfayı sürekli aktif tutalım.

Seleyi değiştirdim bende, kullanım olarak bu kadar farkedeceğini hiç düşünmemiştim. Üzerinde gelen sele bu bisikletin sürüş dinamiğine tersmiş. İmkan elverdiğince öncelik vermenizi tavsiye ederim.

Benim seleden hiç bir rahatsızlığım yok.(tabi ki daha iyisini bilmemekten da kaynaklanabilir) Gidondan var ama. Bu yüzden gidonu yakın zaman içinde değiştirmeyi düşünüyorum.

@x-rayted

Ah be abi, cok yanlis zamanda denk geldi:agla:

Merhabalar. Bisikleti bende bu pazar aldım oldukça memnunum. Lastikleri Michelin Dynamic Sport seleyide Sele Royal Spx ile değiştirdim. Sıra gidon ve gidon boğazında :D AYRICA BENİM GİBİ YEŞİL BİSİKLETTE KIRMIZI SALCANO JANT YAZISINDAN MUZDARİP ARKADAŞLAR İÇİN YEŞİLİNİ YAPICAM YAPINCA ÜCRETSİZ OLARAK DAĞITICAM BEKLEMEDEN KALIN :D IMG_20150504_181911.jpg

Kulübe ben de katıldım, şimdilik bir sıkıntım olmadı. Perşembe gecesi siparişi verdim, Pazartesi elime ulaştı. Serviste de bir sıkıntı yaşamadım, gidince gayet güzel bir şekilde karşılandım. Soda falan içtik, muhabbet ettik. Zaten servisteki(servis dediysem mahalle arası bir bisikletçiydi) ustamız da aktif yol bisikleti kullanıcısıymış.

Dosyalar

• 11216428_852490264816758_1984139528_n.jpg
    11216428_852490264816758_1984139528_n.jpg
    63,3 KB · Okunma: 75
  • Beğen
Tepkiler: N.ÖZKAN
Ekran Resmi 2015-05-05 13.44.44.png

Bugün gelir mi acaba? :rolleyes:

@VeyselKobal

yarın bekle bence. Hemen EDAya götür kurdur..

• Beğen
Tepkiler: V.K.
Merhaba arkadaşlar, bende salcano xrs040 aldım. şuan kargo beklemekteyim. jantlarda ki stickerları geldiği anda sökeceğim ve easton jant stickerı yapacağım kendime. Bu arada isteyen arkadaşlar olursa şimdiye kadar çok kişiye yaptım neredeyse bütün modelleri yapıyorum.
Bu konu ile ilgili sormak istediğim bisiklet sahibi olan arkadaşlardan biri bana jantın profil genişliğini ölçüp mm cinsinden söyleyebilir mi ona göre tasarımı yapacağım yeniden. V fren bölgesi hariç sticker gelecek olan bölgenin(siyah bölgenin) eninin ne kadar olduğuna ihtiyacım var.
Herhangi bir jant sticker modelini basılmış şekilde isteyen arkadaşlar varsa özelden ulaşabilirler. Fiyatlarda gayet uygundur :)
Şimdiden teşekkürler. :)

@acatlikan sticker 2.4 cm gibi. Jant ise sıfırdan 2.9 cm

jantların V fren hariç eni 2.9 mu tam olarak ? teşekkür ederim :) sticker genisliğine gerek yok :)

Geri