Scudo Sports

Salcano XRS 040 Sora Kullanıcıları Kulübü

bisikletiniz hayırlı olsun yeni modelini ilk siz paylaştınız benim 2014 salcano da akort ayarı bozuk geldi ama dert etmeyin tekeri bile sökmeden bir iki tel sıkıp gevşetmeyle yapılıyor resimde gördüğüm kadarıyla kadro zaten yeni ama gidonu düzeltmişler sele harika güle güle kullanın

Scudo
Üç tane yeni bisiklet fotoğrafı gelmiş üç bisikletinde gidon ayarı ve yerleri yanlış, şu jantın çatlak gelmesi ayrı bir durum direkt iletişime geçmek lazım zaten... Salcano valla pişmanlık ya.

Jant çatlak değil, birleşim yerindeki işçilik sıfır.

• Beğen
Tepkiler: Can Akan ve Berke
@Berke K.

jan çatlak değil sadece birleşme yeri iç çemberin iç tarafı kaynaklı değil dış tarafı yani lastiğin bulunduğu kısım kaynaklı belkide jantın üretici prosesi böyle bu konuda defolu demek yanlış olur bence

@serkan akta teşekkür ederim. Sele kadro ve jantlar eski modelden farkli. Iyi mi kötü mü bilmiyorum tabi. En hoşuma gitmeyen kisim lastiklerin yanlarindaki kirmizi şeritler. Ama onun da Performansı hakkinda fikrim yok tabiki.

Ve bir durum daha var. Bisikletin kadrosunda iki tane matara takma yeri var. Ama yuvalarda civata yok. Normalde o deliklerde civata olmasi gerekmez mi?

@mehmet.ali
Sonuçta müşteriye sorunlu bisiklet gelmiş abi.

• Beğen
Tepkiler: mehmet.ali
@mergin

suluk kafesi ile birlikte veriliyor civatalar

@mergin

Bisikletiniz hayırlı olsun. 2015 modelindeki jantlar eski modeldekinden çok daha iyi diye biliyorum. Sele de görünüş olarak hem daha güzel hem de yol bisikletine daha mantıklı olmuş. :D

Lastiklerin performansını sorduysanız. Berbat. Genel olarak lastikler hakkında çok tecrubem olmasada Decathlon'dan aldığım 30 liralık vittoria zaffiro üzerindeki lastiklerden 10 kat daha iyi.

Bu aralar neden böyle xrs040 alanlar çoğaldı? :D

Jantına cok üzüldüm cidden...İyi yakalayıp bulmussun boyle bırseyı bende sıparıs verıcem yakında verırken burunlarından getırıyım sıkıntı olursa aynı kargo ıle gonderırım..Gecmıs olsun üzüldüm

@Berkay*
Bu fiyata bu Sora set iyi o yüzden ;)Bende yakında alıyorum F-P olayı yahni ne yapalım...

@Berkay*
@Berkay* ben bir sure kullanayim. Eger sikinti gorursem ben de decathlona ugrarim artik. Sirf o kirmizi renkten kurtu lmak icin bile lastik degistirilir. Jantlardaki salcano logolarini soktum. Goruntu olarak fena degiller ama kalite nasıldır bilmiyorum. Onlari degistirmek istemem acikcasi çünkü yeni jant alirsam shimano almam lazim onunda cifti 300 tl.

@mergin Ben 2015 xrs 040'daki jantların shimano olduğunu sanıyordum. Benim gittiğim bisikletçide iki tane xrs 040 vardı ikisi de shimanoydu. Ya ben yanlış gördüm ya da oradaki bisikletlerin jantları değiştirilmiş. Görüntü olarak bence de gayet güzelmiş üzerinde gelen jantlar.

@Berkay* belki gordukleriniz 030 dur. Jantlar shimano degil. Salcano logosu vardi. Onlari kaldirdim. Goruntu olarak iyiler simdi ama kaliteyi kullaninca göreceğiz.

@mergin Sora bisiklete baktığıma eminim ama jantlara tekrar gidince bir daha bakayım sorayım. Şimdi buraya 2-3 kere yazmıştım 2015 xrs040'ın jantları shimano diye. Yanlış bilgi vermiş oldum kusura bakmayın. :(

Okuduklarım, izlediklerim doğrultusunda fren/vites kollarının yerini biraz yukarı alıp, gidonu yeniden ayarladım. Hava yağmurlu olduğu için sürüş yapmadım henüz. Bu ayarlar sizce nasıl?
gidon.jpg

• Beğen
Tepkiler: serkan akta
gfdgdfgd.PNG
çok önemli midir bilmiyorum ama boyun yukarı değil de aşağı yönde olması gerekiyor

Yanlış anlaşılmak istemem xrs040 alanlara hayırlı olsun grupset fiyatına bisiklet satıyor salcano ama o gidonda başlı başına tasarım hatası var. Gidon alttan kavrandığında fren kollarına ulaşım sıkıntılı olacaktır.

@mehmet.ali hocam benim resimden bahsediyorsanız ben gidonu değiştirdim kollarıda üstten rahat tutacak şekilde kendime göre ayarladım alt konumdan çok nadiren rüzgar vs olursa tutuyorum ama orijinal gidonlar çok geniş eski tip bisikletlere göre yapılmış ben gidon ve boynu değiştrdim ancak daha kısa bir boyun alarakta bu problem çözülebilir diye düşünüyorum

Yok sizinki değil üstteki gidondan bahsediyorum sizinki normal. @serkan akta

Geri