@lealtad
maltepede oturuyorum, o yuzden gelip görme sansım bugunluk yok. bu birkaç gun içinde bir bisikletci bulup 51 kadro deneyeceğim. o zaman sizinle tekrar iletisime gecerim buradan.
@GKMDGN Nasıl istersen. Ama sana uyaracaktır. Sana bi iyilik yapabilirim. Eğer alıcıysan ciddi olarak Maltepe'den metrobüse biner gelirsin. Bende direk metrobüs İncirli durağına gelirim. Bakar görürsün, canlı olarak denersin. Hem bisikleti görmüş olursun hem aklında soru işaretleri kalmaz Bugün geçti 35 dk sonra servisim gelecek işe gideceğim lakin yarın işten gelip bikaç saat uyuduktan sonra olabilir mesela...
Lealtad in bisikletini ben olsam alirdim ki bence 2014 040 in tek sıkintisi gidondu onu da degistirmis. Jantlar filan ekstra iyi zaten. Pazarlik sunnettir deyip ufak bi indirimle kacmaz cihaz. Simdi bisiklet alacak olsam kacirmazdim. 70 cm ayak boyum var 51size uyar48 olsa daha iyi ama 51 de ideal.
Herkese iyi günler abiler. Ben furkan. 18 yaşındayım. tam 1 ay önce Slacano XRS040 2014 54 kadro aldım. Ne önerirsiniz bisiklet henüz stock. hangi parçaları değitirmeliyim. ne tür ekipmanlar işime yarayacaktır ?
@Furkan Tarık ikinci el marka önemi olmaz. Daha doğrusu marka olarak değil fiyat olarak bakar sonra markayı değerlendirirsin. Sıfır olarak da önceki sayfalarda yurtdışı sitelerden alanların linkleri vardı onları tavsiye ederim..
@mzerenoglu iade et gel ya ayıpsın hemen vereyim Hayırlı olsun ya kısmet
@lealtad valla alacak olan arkadaşı şimdiden kıskandım, 1 doların yaklaşık 3 tl olduğu bu günlerde bu kadar yükseltilmiş bisiklet... Yukarda @amoush00 abinin dediği gibi yükseltmeler bedavaya geliyor
@lealtad buyuk adamsin vessalam. Bende bahcelievlerdeyim ben alsaydim yorulmiyim diye sen surerdin dimi. Musteriye kiyak nasil olsa
Bugun bi arnavutkoy yapiyim dedim. Giderken 18 km otyalama gelirken 28. Trafik olmasa 35 rahat tutturulur demekki. Ah istanbul trafigi bisiklette bile kendini gosteriyorsun.
@oktayakgoz
O pompa değil bende ki, ben doğa bisikletten aldım bir pompayı 65 tl ye. Shimano aim diye bir marka. Bir kere şişirdim. Yanlız 90 psi ya geldiğinde biraz zorlandım. 100 psi civarında sipop yerinden hafif hafif hava kaçırdı. Ama yeterliydi. Yetti yani.. ! Ama tam memnuniyet sağlamadı. İşimi gördü.
benim bisikletin kadro boyu 54 , boyum 1.73,5 , yani tam sınırdayım .Bi kaç konuyu inceleyince optimum sürüş performansı için yapılcaklara bakıyorum bacak ne kadar kırılmalı vs, sanki biraz daha aşağıda olsa pedalı çevirirken bacaklarım daha iyi çalışacak gibi . Sele borusunu en aşağıya indirdim zaten ama bu boruların boyu sabit mi daha kısa bişey alsam o arada kalan boşluk biraz daha azalır mı?
@mzerenoglu sınırda yani iki kadro da uyduğu zamanlarda ufak olanı almak performans, kadroya ve bisiklete hakimiyet için daha sağlıklıdır. Forum da arama yap sele ayarı ile ilgili fazlaca konu var. Ayarı doğru yapmazsan sorun yaşarsın. Özellikle de sağlık yönünden