Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Salcano XRS 040 Sora Kullanıcıları Kulübü

https://i.hizliresim.com/b5DqQm.png Arkadaslar 2015 xrs 040 alali 1 hafta oldu. 57 kadro aldim ama bacak boyum kisa oldugu icin kadro bana buyuk geldi. Yeni kadro dusunen olursa 1200 tl ye satacagim. 1 haftalik ve max 50 km suruldu. Istanbul icinde elden teslim edebilirim. tel:54442520301

Scudo
999'dan 1099'a çıkarmışlar gittigidyordaki fiyatı. Bir de bu bisikleti gittigidiyor'dan 50 TL maxipuan kampanyası ile alan var mı? Alan var ise Maxipuan yüklemesi yapıldı mı acaba?

@mergin Zincir atlaması bende de oldu bir kaç sefer. Vites ayarları doğru yapılınca düzelecektir muhtemelen.
Düşmeseydim yaptırmaya gidecektim :(

@VeyselKobal bisikleti almakla bitmiyorki iş ayarları vs bir ton uğraştırdı.

@mergin aynen hocam. Bilhassa ilk başlarda oluyor bir miktar ekstra uğraş.

Benimki de geldi. Yoğunluktan dolayı yazmaya fırsat bulamadım.
1050 liraya hepsiburadadan aldım. ( 100tl de bonus puan verdi, 950'ye mâl oldu) Sanırım ellerinde kalmadığından olsa gerek 2015 model beyaz renk göndermişler. Rengini çok sevdim :) Kırmızı ve Yeşil pek içime sinmemişti... Eve gidince fotoğrafları ekleyeceğim
http://images.tapatalk-cdn.com/15/05/11/c87c257a20d91a8387649f8653c54fb2.jpghttp://images.tapatalk-cdn.com/15/05/11/6ce8300cbc29cd4010ffb7e78efd09df.jpg
@Nail Acun abi de buradaymış [emoji1]

2014 fiyatına 2015 model mi aldını? valla ballısınız.:harika:

@mergin
Öyle oldu, biraz şanslıyım sanırım[emoji3]

@Muhammed Çakın kıskanırız biz şimdi:islik::D

Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın.
Çok iyi denk gelmiş.
:harika:

Bugün ölçtüm ağırlık şu an herşeyle beraber 10.71kg çıktı beklediğimden de hafif 10.89 bekliyordum.Şimdilik jant seti ve gidon gidon boğazı değiştieceğim zevkine :)
http://i58.tinypic.com/29z770y.jpg
http://i58.tinypic.com/125s0v8.jpg

XRS 040'ı bisikletcim.com'dan almayı düşünüyorum ancak çok fazla şikayet görüyorum site hakkında.sizce bir sorun çıkar mı ?

Arkadaşlar, bisiklete yeni başlayacak bir arkadaşım var.Bundan önceki bisiklet 20 yaşında market bisikleti :D Ng650 alacaktık ama ben Xrs 40 Sora önerdim özellikle 2014 model.1000 TL civarında F/P olarak alınabilecek en iyi yol bu diye düşünüyorum.Önerir misiniz bu bisikleti?

• Beğen
Tepkiler: V.K.
@H.Yldrm Patlamaya jantın sebep olduğunu düşünmüyorum ben. Lastikler dandik. Önde orjinal arkada vittoria zaffiro var. Ön 110 (Daha fazlasına korkuyorum) Arka 115 kullanıyorum. Hiç durduk yere patlamadı.

@mergin Ben çok şanslıyım bu konuda. Mazgala girdiğimi saymazsak. Bisikleti aldım sadece rodaj sonrası gidip ayarlattım. :D

@orhan tosyalıoğlu Sanırım üstünde kilometre saati ve ışık var. Onların haricinde bir şey var mıydı? Ayrıyeten bisikletin kadro boyunu da öğrenebilir miyim?

@Uptown Cyclist Market bisikletim vardı, az da arkadaşımın mtb'sini sürdüm. İlk ayı hatırlıyorum da xrs 040 uçak gibi gelmişti. Bence durmasın alsın. Lastikleride değiştirsin lütfen ben deneyimledikten sonra değiştirmeye karar verdim pek hoş olmadı. Lastikler sol omzumda ufak bir hatıra bıraktı.

• Beğen
Tepkiler: The UGUR
@Berkay* Çok zor şartlarda alacak zaten lastik değiştirmesi hemen olamaz ne yazık ki.O kadar mı kötü? :( Geçmiş olsun ayrıca :(

• Beğen
Tepkiler: Berkay*
http://images.tapatalk-cdn.com/15/05/12/c0b05fbe9479295d623e27cb86854f42.jpg

2 Haftada 300 km civarında turladım. Çok zevk alıyorum. Mtb'yle arasında bukadar fark olacağını düşünmemiştim. Yalnız şehir içinde yağmurda korkuttu beni. Freni sıkıp sıkmadığımı anlayamadım. Çok kötüydü yol tutuşu frenleme anında. Kuru zeminde memnunum ama lastiklerden. Yamuk yapmadı [emoji3]

Dün ilk defa lastiğim patladı. Arka jantın göbek mandalı somunlu olduğu için çok sıkıntı çektim. Yedek lastiğim vardı ama değiştiremedim. Kuru yama ve solisoyonlu yama denedim ikisi de tutmadı. 25km boyunca 30-40psi havayla gittim mecburen...

Birde seleyle bir sorunum yok. Scott pedli tayt kullanıyorum. 130kmlik denizli-aydın turu yaptım. Ağrı sızı çekmedim. Dena değil bence. Pedalları aldığım gibi shimano m520 spd'yle değiştirdim. İmkanınız varsa değiştirin derim.

Son olarak kendim kurdum bisikleti. Ertesi gün de bisikletciye gidip bıraktım. Bir güzel elden geçirmiş. Akord ayarlarını vs yapmış. Yalnız hem kurulum hem de ilk ay bakım fişini almış. Canı sağolsun[emoji1]

Tartma şansım olmadı ama ön jantı elime aldığımda hafif hissettim. Hafta sonu denizli Kuşadası turu düşünüyoruz 200km civarında. Bitirebilirsek evde tartacağım [emoji4]

@Usame Kocaman ben oradan aldım sıkıntı yaşamadım.

@Uptown Cyclist 1000 TL için F/P bisikleti şu anda bence.

@Muhammed Çakın Beyaz gerçekten çok şıkmış. Salcano'nun sitesinde bile görmemiştim. Kırmızı-siyah çok hoşuma gitmiyordu açıkçası 2015'te, beyaz gerçekten çok şık olmuş. Sizin sele bizdeki selelerden de değil galiba, ondan sıkıntı çekmemiş olabilirsiniz:D

• Beğen
@Uptown Cyclist Teşekkür ederim. Ben de kendimi çok zorlayıp almıştım. Daha ilk haftasında mazgal yüzünden arka lastik yarıldı değiştirdim. Ön orjinal arka zaffiro kuru yolda hiç sorun olmadı. Bir keresinde lastik kuru yağmur başlayalı 15 dakika olmuş. Bisikleti sola az bir şey yatırdığım gibi yere vurdu beni. Sol omzumda ondan ötürü iz var. :D Bunu her lastik yapardı. Kuru lastikle o yolda az bir şey bile yatırsan düşerdin ama öyle böyle değil. Bisiklet altımdan kaydı resmen. Buzda gidiyormuş gibi gitti. Zaten bisikletle aramda 1-1,5 metre fark vardı kalktığımda.
Esas lastiği değiştireceğim dediğim düşüşüm ise bundan 3-4 ay sonra gerçekleşti. 1 Saattir falan yağmur yağıyor, yerler ıslak ama temiz. Yokuş aşağı iniyorum frenle. Sağa dönmek için yavaşladım (o düşüten sonra çok temkinliyim yağmurlarda) ben dönmeyi beklerken yine yere yapıştım.

İçimi döktüm kusura bakmayın. :D Yerler kuruysa lastik tutuyor ama ıslak zeminde yol tutuşu yok, mümkün olduğunda ıslak zeminde kullanılmamalı.

@Muhammed Çakın Sizin seleniz 2014'tekilerden farklı. Daha şık duruyor. Ben 2014 selesinden de rahatsız değilim fakat çok çirkin değiştirmeyi düşünüyorum.
Lastiklerin ıslak zeminde gerçekten yol tutuşu berbat ama frenleme v fren'in ıslak jantta çalışmamasından ötürüdür büyük ihtimal. Benim jantlar ıslandıktan sonra fren yok oluyor.

• Beğen
@Berkay* hocam aynı anlattığınız şekilde düştüm bende. Şu geçen haftaki meşhur yağmurda, sağa doğru döneyim derken altımdan kaydı gitti, buz üstünde gidiyormuş gibi aynı... Fena çakıldım.

Geri