Scudo Sports

Salcano XRS 040 Sora Kullanıcıları Kulübü

@oguzhan39

Ben söyleyeyim en önce onlarda biter. Bulamazsın muhtemelene ama belki 2015i belki başka model görebilirsin..
Salcano satıcı listesini aç hepsine tek tek sor diyeceğim ama muhtemelen yapmışsındır..

Scudo
Yaşadığım il ve ilçeleri aradım :D çevre illeri ararım bugün hiç umudum yok -_- :uzgnm::uzgnm:

@oguzhan39 ben ayram sonrası lüleburgaz a git gel yapacam İstanbul dan. Günlük 300 km üstü yol denicem. Sende yaparsın yolu;). Otobüs biletide 20-30 tl zaten en fazla. İnternet ve telefon ile İstanbul da ara bulunca atla gel ve al. Dönüşte n kötü Mahmutbey de kamyon mola yerinde birine rica edersin kasaya atlarsın otostop ile dönersin;)

@lealtad 20tl bilet ya :D 2 açık biletim var.Bi Edirne Tekirdağ arıycam bugün yoksa istanbula kaldık :D

• Beğen
Tepkiler: lealtad
@oguzhan39 bence 2. el kovala;) Bu ayda hele satanlar olur. Hatta facebook'da bikaç büyük grup ar ikinci el grubu. Oraya aranıyor diye yaz. Bişeyler çıkabilir hemde daha uyguna gelir. Ben kadro boyunu yanlış almış birinden sıfır aldım mesela 850 liraya;)

• Beğen
Tepkiler: Rüzgar20
@lealtad vay şanslı :D dur facebook gruplarına bakayım teşekkürler seninki kaç kadro? 57 son 57 arıyorum ben 1.85im

• Beğen
Tepkiler: lealtad
@oguzhan39 1200'den satayım yükseltilmiş haliyle:D 51 kadro benim ki

@lealtad 57 kadro olsaydı cidden nerdesin alayım derdim bak :D

@oguzhan39 İstanbul'dayım ben:D Ara sen ikinci el bulursun bi ihtimalle;)

ikinci el r5001 buldum.
bizim stok janta kaç gr ağırlık farkı olur acaba?
eski jantları tartan varmı acaba kaç gr geliyor.

@lealtad edirne-tekirdağ tüm salcano bayileri aradım yok :( :D mecbur 2015 alcaz :D

@@Mondschein (link) 51 ve 54cm var hocam :D

@Uğur Tefci. R501 net 350 gram daha hafifti(rublesiz). Arka jant ağırlığı 1.56 kg. Bu arada satılıktır arka jant ihtiyacı olana duyrulur:)

IMG_20150625_161658.jpg

@oguzhan39 bikaç gün ikinci el kovala hemen alma bence. Ve 2015 alacağına 1500-1600'e 2014 tiagra 030 al. Karbon maşa ve gidon;)

• Beğen
Tepkiler: amoush00
@VeyselKobal hele bir de gidonu gör. Üzerinde ki gidon 998 gram idi. Taktığım ise 390 sen düşün farkı;)

@lealtad gidonu değiştirirken gördüm ama jantın bu ağırlığından haberim yoktu açıkcası.

@VeyselKobal sadece arkada 350 gram fark etti ve akıcılıkta fark edilir düzeyde arttı. Kabaca %20-30 performansı yükseltti

• Beğen
Tepkiler: V.K.
@oktayakgoz

sahibinden link atmam yasak mı acaba :D orda var joker bisiklet diye 1400'e sıfır 57 kadro :D şuana kadr 2014 olup internette onu gördüm hocam.Tüm trakya salcano bayilerini aradım hicbirinde yok hepsi 2015 satalım diyor :D

Geri