Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Salcano XRS 040 Sora Kullanıcıları Kulübü

Scudo
Batuhan kardeş en güzel cevabı vermiş, 2015ini almaya bakınız. Yada 900 civarında tertemiz ikinci el bulup modifiye etme yoluna gidiniz.

@ecelfeli taksitle alacağımız için 2 el sıkıntı sorun çıkartmaz işallah bu arada 1,72 boyum var 51 mı yoksa 54 kadro mu daha iyi olur

@hasanwhite26
Bence 51,eğer yaşınızdan ötürü kısa zamanda uzarım diyorsanız 54[emoji1] Aslında bacak ve kol uzunluğunuz normale göre fazlaysa 54 alabilirsiniz.Şöyle bir deyiş vardır:Agresif kullanılacaksa bir boy küçük kadro,rahat kullanılacaksa tam boyunuza göre kadro(dikkat edin büyük demiyorum,çünkü kadronuz büyük gelirse bunun bir çözümü yok,küçük olursa seleyi yükseltip gidon boğazını uzatabilirsiniz)En iyisi 51 alın siz[emoji4]

@hasanwhite26
Rica ederim,diğer arkadaşlarımızın ve abilerimizin de görüşlerini alalım[emoji4]

• Beğen
Tepkiler: hasanwhite26
selam forum dostlari bence 2014 2015 ten iyi çünkü kadro yapısı farkı var geçtiğimiz hafta 2015 modelini kullanma fırsatı buldum bence ben aynı sele ve gidon takımını taksam hele hele jantı çok daha iyi olacağına eminim gidon takımı ve sele aldım geriye jant takımı kaldı onu da alayım hepsini takıp tecrübelerimi paylaşırım ayrıca 2014 modele yükseltme olmaz diyolar bence güzel olacak 50mm jant bulursam bence süper olacak forum sakinlerine saygılar

@emrahgunturk hocam günlük kullanım için 50 mm sıkıntı çıkarabilir. bulunduğunuz yer rüzgarlı biryerse özellikle. günlük kullanım için ideal profiller 25-30 mm boyutları. 2 cm cok farketmez denilebilir ama yandan gelen bi rüzgar yüksek hızda sıkıntı çıkarabiliyor :)

@Alper TEKE
Neyin linkini? Anlayamadım!!?

@hasanwhite yaşınız 16imiş bu gidişle 3-5 seneye daha da boyunuz uzayacak o zaman maddi durum devreye giriyor. 3 sene sonra ben bunu satarım, boyuma uygun yenisini alırım diye biliyorsan 51i alın, ama benim gibi bisikleti alıp 5-10 sene kullanmak niyetinde isen 54 kadro almak daha mantıklı, 16 yaşında 1.72 olan 3 sene sonra rahat 1.75 olur belli geçer bile :) velhasılı maddi durum olayı belirler.

• Beğen
Tepkiler: hasanwhite26
@Alper TEKE
İnternette satılmıyor olabilir. Mağazadan aldım ben. Aynı isimle internette aratan belki kitapevleri satıyor olabilir.

İyi günler abilerim. Salcano 2015 model xrs040 bisikletimin kadro kulağı sürekli tak çıkardan dolayı yalama yaptı. Bu yalama garanti kapsamına girer mi? Ve de arka göbeği mandallı yapmayı planlıyorum. Hangi markaları önerirsiniz?

@Raskolnikov1821 walla çok muallak bir konu.. Hani neden çok çıkardın takdın? Lastiğin mi çok patladı?? Yani tabii bunu Salcano'ya böyle ifade etme. Kullanıcı hatasına sokarlar. Bir söyle bakalım. Nasıl bir tepki alacaksın? Akıllıca konuş, derdini iyi anlat.. Sonra ilgilenmezlerse derdine yasal yollarla da çare arayacağını felan belirt.. Bence öyle bağırma çağırma işlerine girme.. Olmadı satın almak zorunda kalabilirsin o parçayı her yol tükendiğinde. QR mandal işine gelince burada bir kaç arkadaş arkayı bir şekilde qr yaptırdı. Kimlerdi hatırlamıyorum. Ama ben jant seti değiştirdim. Bu da pahalı yolu ama bisikletin akıcılığı değişiyor. Onda da 2. el temiz jant veya bir R501 yapacaksın.. Ama o arka orta mili bir şekilde söktürüp decatlondan veya başka bir yerden 10 15 liraya qr lı mil takan oldu .. Sanırım var bir yolu..

• Beğen
Tepkiler: Raskolnikov1821
@amoush00 yok abi öyle tartışmam zaten adamlarla. Lastik çok patladı malesef alışma evresinde. Ama burada bisikleti aldığım servisi var artık göbeği de dediğiniz gibi decathlondan temin ederim. Teşekkürler yardımcı olduğunuz için.

evet beyler hibrit veya dağ bisikleti kot pantolon + kabanla iyi kötü sürülüyor ama yol bisikleti komik oluyor diye havaların soğuması ile kenara bırakmıştım. Bu hafta decathlondan 35 Tl ye uzun kollu forma ve 30 TLye pantolon aldım. Narr bandanam zaten var onu ağız burnu da koruyacak şekilde (balaclava tarzı) giyerm bir tek parmak uçları kalıyor artık ona da bir çare bakacağız.
En azından yağışsız hafta sonları kullanabileceğim artık.

(link)
(link)

Geri