@suzun7
Aynısını yaşadım.Başka bir foruma yazdıklarımı kopyalıyorum.
Arkadaşlar merhaba,
Yaklaşık 15 gün önce Kliksa'dan 1.100 (link) karşılığında Salcano XRS040 aldım.5 gün bekleme süresi sonunda nihayet ürün geldi.Ama nasıl geldi ?
İlk rezillil burada başlıyor.UPS kargo kutuyu evin dış kapısına koyup gitmiş.Ne bir arama nede başka şey.Cumartesi getirmişler Pazar günüde evde yoktuk Pazartesi eve geldiğimizde kapı önünde bulduk.Sinirle kutuyu incelerken bişey farkettim.Kutu üstünde 4 parmak kadar yırtık vardı.Acaba bisiklette zarar var mı ? açsam mı ? soruları i(link)de kutuyu açtım.Kutu üzerinde "sadece servis açabilir" gibi bir ibare yoktu üstelik aldığım sitede "kurulum için sarvis bilgileri kutu içerisindedir" yazmaktaydı.Baktım bisiklete sorun yoktu.
Rezilliğin 2. perdesi burada başladı.Ürünün faturası yoktu.Dahada önemlisi kutuda pedallar ve se(link)e yoktu !
Elimde koca (link) kutusu sağnak yağmur altında servise gittim.Servisleri tek kelime ile rezalet ötesi.Önce 30 TL kurulum ücreti talep ettiler.Çağresiz kabul ettim.Eksik parçadan bahsedince gayet lakayıt ve alaycı bir tavırla beni 150 m. ötedeki başka bir servise yolladılar.Ama yolladığı servis Bianchi servisiydi , kapıdan girince anladım.
"Allah belanızı versin" iç seslerim eşliğinde ne yapsam diye düşündüm , azim ettik bir kere , taa 40 KM ötedeki başka bir servise gittim.Burada da bu sefer kutuyu niye açtınız sorusuyla karşılaştım , adam kurulumu yapmayı red etti.Bisiklet kargoda zarar görse daha büyük sıkıntı olacağını anlatmaya çalıştım olmadı.
Böylelikle Salcano müşteri hizmetleri ile olan dialogum başladı.Adını Hasan olduğunu söyleyen biriyle muattap oludum 2 günde bir aramama rağmen klasik gönderiyoruz , bugün çıkacak , yarın gönderiyorum vs..
Kliksa'yı ne zaman arasam problem inc(link)eniyor efendim...
10 günü geçti 1.100 TL verdiğim bisiklet arabanın arkasında bekliyor.
Ne önerirsiniz dostlar ?
Teşekkür ederim.
Sonuç olarak bisikleti olduğu gibi geri gönderdim , azim ettim tekrar sipariş ettim.Bu sefer tam geldi ,rezalette sınır tanımayan bir bisiklet servisinde kurulum yaptık.Salcona ile ilk ve son maceramdı.