Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Salcano XRS 040 Sora Kullanıcıları Kulübü

@root2008 Bisikletin üzerindeki maşa halen daha orijinal maşa anladığım kadarıyla. Nacizane tavsiyem sele borusundan önce "eğer" imkanın var ise maşayı değiştirmen yönünde olacaktır. Alü yerine karbon bir maşa tercihi seni yolda daha konforlu bir sürüşe sevk eder diye düşünüyorum.

Scudo
@whereismywings asfaltta kendimi çok hızlı hissediyorum şimdiden. tavsiyeni dikkate alıp maşayı listemin birinci sırasına yazdım. çok teşekkür ederim. iyi pedallar :)

Karbon maşayı bende önerebilirdim ama bu bisikletin yarı fiyatını gidip karbon maşaya yatırmak saçma bence.(2.el temiz bulabilirsen başka) Zaten yeni Yol'cusun.Alu yu biraz tecrübe et ondan sonra yeni bisikletine 500-600 lirayı bütçe olarak katarsın hemde aa bak karbon şöyle fark ediyormuş diyebilesin.

• Beğen
Tepkiler: ecelfeli
2015 jant seti gidonu ve selesi değişmiş bir 040 sizce ne kadar eder? Jantlar R500, sele italia sele, daha Ergo bir gidon ile tüm aksaklıkları giderilmiş bir xrs 040 a ne ödersiniz? Yada böyle bir Bisikletiniz olsa kaçtan satarsınız?

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam naçizane fikrim şudur, malum siteye1700den ilan açıp en son ama enson 1500 liraya bırakırdım oda değerini bilecek birisi olursa. Genede mal sizin istediğiniz fiyatı yazmakta serbestsiniz. Diğer arkadaşlarıda bir dinleyelim bakalım ne fikirler çıkacak.

General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@amoush00 Bisikletinize başkasının değer biçmesi sizin sinirlerinizi bozacaktır. Kendiniz piyasa araştırması yapıp ondan sonra bir fiyat belirleyin. O kadar para etmez. O paraya satman mümkün değil gibi birçok yorum duyacaksınız. Kafanızı bulandırmadan ikinci el satış sitelerinden ilanların hepsini göz gezdirin. Hemen satılmasını isterseniz el alt fiyatı baz alın. Ben beklerim acelem yok derseniz en üst fiyatı baz alın. 1-2 aya satılsın derseniz aritmetik ortalama alıp fiyat koyun. Benim naçizane düşüncem bu yönde.

Bakacağım. Acelem yok.. Bu bisiklete minimum 105 set alacak rahatlığa erişinceye kadar beklerim. Bayiilerde bütün o sorunları ile minimum cash 1850 tl olan bir makinadan bahsediyoruz. Bana göre kullanıldığı için 1400 1500 civarı bir fiyat hakkıdır. Kadro olarak satmak iş değilmiş.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

175 boyun var 54 kadro uygun mudur?

Şöyle söyleyeyim. Benim boyum 1.74 54 kadro kullanıyorum memnunum.

General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu bisikletin fiyarı ne zaman düşer 1600 TL yazıyor

fırsat reyonuna yazmıştım.
(link)

1260 tl 9 taksit. site hakkında hiçbir fikrim yok.güvenilirliğini araştırmak lazım.

@Heraklia kapıda ödeme yaparsam sorun olmaz herhalde bunun fiyatı bayağı uyuyun diğerlerine göre

@baran akdağ 1,73 boy ile 54 kadro kullandım.. 52 kadro derim.. Şu anda 52 kadro kullanıyorum..

@Heraklia 2014 model hala elinde kaldıysa .. zamanında 950 tl ye bile satıldı o model.. yeni kadro biraz daha pahalı.. bilmem.. ben şimdiki aklım olsa xrs040 almazmışım.. ama tecrübemi de bu bisiklette edindim.. Sen bilirsin.. ! ikinici el daha üst model olan xrs 030 al en azından.. maddi olanak kısıtlıysa.. yada 2500 e kompakt 105 li alur 700 iyi bir başlangıç.. decathlon'da..

• Beğen
Tepkiler: Heraklia
Yol bisikletime merak saldım bisiklet severler.

5 ay önce katlanır bisiklet ile aranıza katılmıştım. Bisikletimden çok memnunum fakat uzun yolda beni çok yoruyor. Bende üst seviyeye geçmeye karar verdim.
Elimde Carraro Flexi 121 katlanır bisiklet mevcut. Ben 940 tl'ye almıştım.
Bir adet 2014 model xrs 040 ile takas teklifi geldi. Sora sistemli. Üzerine 200 tl para istedi. Okeyleştik gibi. İyi mi ettim kötü mü ettim para konusunda bilmiyorum. Size danışayım dedim.

İki üst mesajımda bahsettiğim bisikletin fotoğrafları, kısmetse cumartesi günü alışverişi gerçekleştiriyoruz.
Fotoğraflardan çok belli olmaz tabi ama, yorumlarsanız. Sizlerin yorumları değerli benim için.

https://i.hizliresim.com/lEQnvX.jpg

https://i.hizliresim.com/VEQ4vn.jpg

https://i.hizliresim.com/oEdBrm.jpg

• Beğen
Tepkiler: selmantuncer
Geri