Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Salcano xrs001 dura ace hd

O sitedeki fiyatlar vergisi (VAT) dahil fiyatlar, sadece kargoyu ödemiyor.
Eğer gerçekten de girişte hiç bir vergi eklenmeyecekse iyiymiş. 30 Euro da kargosu var. Ben yine de mekanik ultegra olanını alırım gibime geliyor :)

• İnanılmaz
Tepkiler: Road_Runner
Scudo
1500 euro sınırı kalktıysa tabi :snzdglsn:
50.000 tl 1500 Euro'dan az yapıyorsa o daha da kötü :ssrtcbya:

Bu yorumuma alarm kuramıyor muyuz :naslyany: 5 yıl sonra dönüp bu yorumu okumak istiyorum @Admin bey help :D

1500 euro sınırı kalktıysa tabi :snzdglsn:
50.000 tl 1500 Euro'dan az yapıyorsa o daha da kötü :ssrtcbya:
Heya birde o yönü var hiç düşünmedim. Ben kendi yaşadığım yere göre düşünmüştüm burda 1500 euro gibi bir sınır yok.

• Muhteşem
  • Üzgün
Şimdi

Şimdi bunun üstüne bir de %20 gümrük vergisi mi eklemek lazım
1500 euro üzeri ticariye giriyordu sanırım, bayağı kafa ağrıtır gümrükten çıkarma işi. Sayın @Road_Runner Almanyaya taşındı. Alıcı isen belki tatile gelirken bir iyilik yapar sana 😂

Belki konu dışı ama sahibinden sitesinde bir ilan var Salcano dura-ace setli fiyatı bana makul geldi yani sıfır fiyatını düşünürsek arkadaş makinaya 17.500 istiyor ilaveten pazarlıkta yapabiliriz diyor,mesajlara cevap vermiyor bu arada arkadaş her kim ise.

Nisan ayının başında 7300 Tl'ye xrs033 tiagra model aldım liste fiyatı 7400 Tl. Yılbaşı öncesi 7000 tl idi bisikletçim zamlanacağını söylemişti zaten. Şimdi ise 6 içerisinde olan 2.zamdan sonra liste fiyatı 9020 TL yuh artık bu kadarda olmaz dedirten cinsten.

• İnanılmaz
Tepkiler: M.İhsan
Geri