Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şampiyonum :):)

Scudo
Hakkını vermıssınız bellı :D Tam bır "cenevar" :in:

bol pedallar

İlk resmi göremedim ama buda çok fenaymış.:) Yol bisikeltleri,tarzım eğil ama scott her zaman tercihimdir..

ALLAH kaza bela vermesin.İyi Forumlar..

http://img710.imageshack.us/img710/3286/ekleaa640x480.jpg

güzelmiş gerçekten bunları görünce aslında her çeşit bisikletten alasım geliyor yerine göre kullan dimi ya :)

Üst seviye komponentlerle toplanmış güzel bir bisikletiniz var. 7kg gayet başarılı, hatta sele/sele borusu + gidon/gidon boğazı + lastik/iç lastik + zincir gibi majör değişimlerin yanında hafif mandal seti, sele borusu kelepçesi, boğaz spacerları, daha hafif kafesler, vs.. gibi küçük hafifletmeler ile 6.5kg'ya düşmemeniz için hiçbir neden yok. SRAM Red'ler benim de hedefim, bakalım ne zaman kısmet olacaklar. Kazasız, güzel günlerde kullanmanız dileğiye.. :in:

yol bisikleti ilgi alanım değil ama gerçekten güzelmiş maaşallah.

Hayırlı olsun.Bu yol bisikletleri hoşuma gidiyor ve bu gidişle benim mtb'ye kardeş gelecek gibi:)Kazasız sürüşler...

Maşallah.Çok güzel görünüyor.Sizin yüzünüzde yol bisikleti merakım daha da çok arttı. :) Kazasız sürüşler dilerim...

bende bir yol bisikleti almak istiyorum ya sedona istanbul serisini alacağım yada scott alacağım

Geri