Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Samsun 19 Mayıs Granfondo

Farklı bir coğrafyada granfondo deneyimi yaşamak için yarışa gelmeyi düşünüyordum ancak uzun parkuru gördükten sonra vazgeçtim. Yarışın neredeyse ilk 70 kilometresi dümdüz. Büyük bir grup halinde 70. kilometreye kadar gelinecektir. Grup içinde yorulanlar, grupta kalmak için çabalayanlar ve bu nedenle dengesiz hareketler kaçınılmaz olacaktır. Maalesef kazalara açık bir parkur. Bunu engellemek ve grubu parçalara bölmek için arada bir yokuş olması gerekirdi. Daha dün akra granfondo'da benzer sebeplerden dolayı büyük bir kaza yaşandı.
Merak etme rüzgar çok güzel parçalar bizim burada 😎

Scudo
Merhabalar,

Programı inceledim, biz yarıştan bir gün önce gece orada olacağız.
ama 18 mayısta kit teslimi yazıyor.
ilk defa granfondo katılımı sağlayacağımız için soruyorum yanlış anlamayın, kitlerimizi yarış sabahı alma şansımız olur mu sizce ?
@TeamO2.cc

18 MAYIS 2024 CUMARTESİ
  • 10.30 Samsun İlkadım Granfondo Kayıt ve Yarış Kiti Teslimi

Merhabalar,

ilk defa granfondo katılımı sağlayacağımız için soruyorum yanlış anlamayın, kitlerimizi yarış sabahı alma şansımız olur mu sizce ?
@TeamO2.cc

18 MAYIS 2024 CUMARTESİ

Ben de 18 mayıs günü Samsun'da olacağım. Muhtemelen 10:30'dan sonra. Bu kitleri ilan edilen saatin dışında da alabiliyor muyuz? Ayrıca konaklama için bir anlaşma olacak mı ?

• Beğen
Tepkiler: TeamO2.cc
@TeamO2.cc aynı gün maraton yarışı da var, parkur değişecek demiştiniz. şu an sitede yayınlanan parkur güncel mi?

• Beğen
@TeamO2.cc aynı gün maraton yarışı da var, parkur değişecek demiştiniz. şu an sitede yayınlanan parkur güncel mi?
Evet değişecek.Şuan güncel değil.
Ben de 18 mayıs günü Samsun'da olacağım. Muhtemelen 10:30'dan sonra. Bu kitleri ilan edilen saatin dışında da alabiliyor muyuz? Ayrıca konaklama için bir anlaşma olacak mı ?
Konaklama ile ilgili bilgiler bugün yarın gelir.Ben bugün görüşme yapacağım bu konu ile alakalı olarak.Bilgileri iletirim.
Merhabalar,

@TeamO2.cc

18 MAYIS 2024 CUMARTESİ
Yarış saati biraz erken ama onunda değişeceğini düşünüyorum.O yüzden 2.güne de sarkma ihtimali olabiir.Bu konu ile alakalı olarak ta bilgi vereyim sizlere.

Rota'da 19 Mayıs'dan içeri girip galeriçi geçiyoruz ardından kuş cennetinin bizi karşıladığı ağaçsız bölge olan Çadır kafe sonrası çılgın rüzgarlar oluyor. Oradan sonrası Bafra bitmek bilmiyor gibi geliyordu bana hep . 3 defa sürdüm bu rotayı yarışa kadar tekrar süreceğim. Çılgın rüzgarlar oluyor ama inşallah rüzgar olmaz o gün. Uzun parkur için konuşuyorum.

Arkadaşlar konaklama listesi ektedir.İndirim yapan işletmeleri de öğrenince bilgi vereceğim.
İnanın insanlardan bu bilgileri almak için gerçekten işi gücü bıraktım bu işin peşinde koşturuyorum.Yeni rota nın onayı için Vali beyi bekliyoruz.Perşembe günü o da onayladığında ki onaylaması gerekiyor çünkü o gün yoğun bir program var Samsun içinde yoksa çok karışıklık çıkacak , sizlere hemen rotayı paylaşacağım tekrar.Saygılar.

Dosyalar

• KONAKLAMA LİSTESİ TÜMÜ.pdf
    709,7 KB · Okunma: 52
Selamlar, @TeamO2.cc emeğiniz için teşekkürler. Instagram hesabında rotayı paylaştılar.

1714572201276.jpeg1714572177514.jpeg

• Beğen
Ücretsiz yurt var arkadaşlar.😎
IMG_1984.jpeg
Selamlar, @TeamO2.cc emeğiniz için teşekkürler. Instagram hesabında rotayı paylaştılar.

316717 dosyayı görüntüle316716 dosyayı görüntüle
Rica ederim.Saygılar.

316717 dosyayı görüntüle316716 dosyayı görüntüle
Bu parkur Samsun da bitiyor görünüyor ama Atakum Marinada bitecek ve başlayacak.

Son düzenleme:
Bu parkur Samsun da bitiyor görünüyor ama Atakum Marinada bitecek ve başlayacak.

Bahsettiğiniz yer tam olarak neresi? Google Map'te bulamıyorum. Kurupelit Yat Limanı veya Samsun Yelken Klubü lokasyonlarından herhangi biri mi?

şu uzun parkurda 2000m tırmanış olacaktı bee

• Beğen
Yarış Kitlerini başkası alabiliyor mu bizim adımıza ?

• Beğen
Tepkiler: yusuf_49
Evet, yarış kitleri benim için de önemli. Kitlerin dağıtılacağı saatte Samsun'da olmam mümkün değil. Nasıl teslim alacağız?

• Beğen
Tepkiler: yusuf_49
Ücretsiz yurt var arkadaşlar.😎
316722 dosyayı görüntüle

Rica ederim.Saygılar.

Selamlar,
Yer ayarlamak için KYK'yı aradığımızda il müdürlüğünü aramak gerektiğini söylediler. İl müdürlüğünü aradığımda organizatörü aramak gerekiyor diyolar. Organizatör en son Samsun Gençlik Spor İl müdürlüğüydü, orayı aradığımda da yine organizatörü arayın diyolar. Organizatör bilgisi istediğimde de bilmediklerini belirttiler. :D

• Hahaha
Tepkiler: RmzBurak
Selamlar,
Yer ayarlamak için KYK'yı aradığımızda il müdürlüğünü aramak gerektiğini söylediler. İl müdürlüğünü aradığımda organizatörü aramak gerekiyor diyolar. Organizatör en son Samsun Gençlik Spor İl müdürlüğüydü, orayı aradığımda da yine organizatörü arayın diyolar. Organizatör bilgisi istediğimde de bilmediklerini belirttiler. :D
Organizatör il Müdürlüğü değil ! Valilik ve Spor İl müdürlüğü uhdesinde yapılan bu etkinliğin koordinesi için bir X firma var.
İl müdürlüğü çalışanları bu tarz durumları bilmezler.Onlarca organizasyon var o gün.İnternet sitelerinde email adresi var oradan da sorularınızı sorabilirsiniz.
TM organizasyon firması.Ben şimdi wup tan mesaj attım.Bilgiyi sizlere buradan ileteceğim.

Umarım bu organizasyon sonrası bir şeyler aşılır Samsun'da koşu bisiklet adına bir çok yarış - faaliyet yapılır . Samsun gibi bir yerde bir ultra koşu yarışı yapılmıyor.

Umarım bu organizasyon sonrası bir şeyler aşılır Samsun'da koşu bisiklet adına bir çok yarış - faaliyet yapılır . Samsun gibi bir yerde bir ultra koşu yarışı yapılmıyor.
Yapılması için koşturmak gerek.Koşturmadıkları için olmuyor ! İl temsilcisi kim Atletizm de ?

• Beğen
Tepkiler: mcanerg
Geri