samet akkaya
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 3.764
- İsim
- Samet Akkaya
- Başlangıç
- 2007—08
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Diğer
Parkur ayrımı için illa tabela vs olacaktır.Birde zaten orada arkadaşlar olacak.Umarım yol ayrımını kaçırıp uzun parkuru koşmam 🥱
Merhaba.Yeterli evet.Şuan site çökmüş durumda.Onunla uğraşıyorlar.Güncel bir lisansınız varsa buda sizin sağlık raporunuzun olduğunun bir kanıtıdır o yüzden özel birMerhaba arkadaşlar. Siteden mesaj attım ama dönen olmadı belki bileniniz vardır. Yarışa katılmak için triatlon lisansı yeter mi? Biz ekip olarak geleceğiz. Hepimizde triatlon lisansı var. Organizasyon çok zayıf maillere bile cevap gelmiyor neredeyse. Diğer grand fondolar'da triatlon lisansı ile kayıt alınmış. Ama burada sadece bisiklet denmiş.
Teşekkürler.
Teşekkürler. Ekibe Bildireceğim. Bisiklet lisansı çıkaracaktır gerek kalmadı bu durumunda. Tri lisans-Kimlik gösterip Pazar sabahı kayıt olacağız. Bu belgeler dışında başka birşey var mı?Merhaba.Yeterli evet.Şuan site çökmüş durumda.Onunla uğraşıyorlar.Güncel bir lisansınız varsa buda sizin sağlık raporunuzun olduğunun bir kanıtıdır o yüzden özel bir
yarış olan Granfondolar da kabul görüyor.Federasyon yarışları hariç.
kayitlar bildigim kadariyla 15/05 de kapaniyorTeşekkürler. Ekibe Bildireceğim. Bisiklet lisansı çıkaracaktır gerek kalmadı bu durumunda. Tri lisans-Kimlik gösterip Pazar sabahı kayıt olacağız. Bu belgeler dışında başka birşey var mı?
Kayıt yaptık pazar sabahı kayıt masasına sunacağımız belgeleri kast ettim, lisansımız ve kimliğimiz başika bir şey var mı?kayitlar bildigim kadariyla 15/05 de kapaniyor
baska bir belgeye ihtiyaciniz yok , simdiden tum katilimcilara guzel bir yaris dilerim.Kayıt yaptık pazar sabahı kayıt masasına sunacağımız belgeleri kast ettim, lisansımız ve kimliğimiz başika bir şey var mı?
İnternet sitesinde gerekli bilgiler var aslında.Şuan gerçi bir problem var girilemiyor.Banka dekontu vs giTeşekkürler. Ekibe Bildireceğim. Bisiklet lisansı çıkaracaktır gerek kalmadı bu durumunda. Tri lisans-Kimlik gösterip Pazar sabahı kayıt olacağız. Bu belgeler dışında başka birşey var mı?
İnternet sitesine kayıt ile ilgili bilgiler mevcut, fakat şu an internet sitesi problemli girilmiyor. Siz sürekli kontrol edin oradaki bilgilere göre hareket edin ben eksik bir şey söylerim şimdi yanlış olur.Teşekkürler. Ekibe Bildireceğim. Bisiklet lisansı çıkaracaktır gerek kalmadı bu durumunda. Tri lisans-Kimlik gösterip Pazar sabahı kayıt olacağız. Bu belgeler dışında başka birşey var mı?
Birazdan yayına geçeceklerini söylediler.(link)
site çalışmıyor.
aşağıdaki mesaj çıkmaktadır,
Sayin Kullanicimiz, 88.243.151.107 IP adresinden 185.33.233.57 ip adresine gelen asiri istek nedeniyle su anda talebinizi kabul edemiyoruz. Lutfen daha sonra tekrar deneyiniz.
Teşekkürler....GranFondo.com.tr ekibi olarak yarışla ilgili güncel gelişmeleri takip edip sizlerle paylaşıyor olacağız.