Scudo Sports

Samsun 19 Mayıs Granfondo

Daha çok fotoğraf istiyoruz İsmail abi,birinciliğini de ve takımı da ayrıca tebrik ediyorum.
@TeamO2.cc

• Muhteşem
Tepkiler: TeamO2.cc
Scudo
Sezon açılışını memlekette ve özel bir günde yapmak ayrıca güzeldi. Emeği geçenlere teşekkürler 🚀
Ben çok teşekkür ederim.Forumdan arkadaşları da görmek ayrı bir keyif verdi.Fotolar için ayrıca teşekkürler.

@TeamO2.cc ile hatıra fotoğrafı da çekindik 🥳
İlk defa bisikleti bir yarış adı altında kullandım. Çok güzeldi. Hep bu rotayı 4 saat 30 dk'larda bitirmiştim. Yine zaman sınırının altında kalacağımı düşündüm . (4 saat) Ama öyle olmadı çok güzel geçti kendi adıma . 3 saat 26 dakika yarış verilerine göre. Bu yıl içinde belki bir fondo daha olabilir. Seneye tekrarı olur umarım. İsmail abi ve emeği geçenlere teşekkürler.
Ben teşekkür ederim Samet.İyi yarış çıkardınız.Hepinizi tebrik ediyorum.
Daha çok fotoğraf istiyoruz İsmail abi,birinciliğini de ve takımı da ayrıca tebrik ediyorum.
@TeamO2.cc
Fotoğrafları paylaşacağım.Teşekür ederim.
İlkini gerçekleştirdiğimiz Samsun İlkadım Granfondo'ya katılan tüm sporcuları tebrik ederim.Güzel bir yarış oldu.Benim açımdan yarıştan çok kazalar korkutuyordu.Ne bir araç kazası , nede bir bisiklet kazası yaşandı.Herkes parkurun düz olmasından endişeli idi.Yer yer yokuşların olması özellikle Doğu Batı hattındaki karşıdan esen rüzgarın sporcuları zorlaması parkuru daha zor hale getirdi.Fakat kuş cennetindeki görüntüye herkes hayran kaldı.Üzerimizden uçan koca kanatları ile bizi selamlayan Leylekleri gördük.Peletondan korkan Manda sürüleri içinde çok güzel bir tur oldu.Türkiye turunda düz etaplı rotalardan biri olabileceğini bile konuştuk.Kendi yaşımda birinci olmam beni ayrıca sevindirdi.Bir ara kramp yüzünden 15-20 sn durmak zorunda olunca öndeki gruptan koptum.15-20 dakika sonra @sccetin 3 kişi ile peşimden gelince onlara tutundum.Rüzgar çok fena tokatlıyordu.Sırayla küçük olan bu gurubumuz birbirimizi çekerek finişe geldik .Önümüzdeki guruptan 3-4 dakika sonra girmiş olduk.Takımdan
eşim yaş gurubunda 2. //19-34 te Engin arkadışımız 3. /// 35-39 yaş gurubunda Arda arkadaşımız 3.olarak kürsü gördük.Seneye yokuşlu bir parkur yapacağız 😁 ona göre iyi çalışın.Sevgiler ,Saygılar...
1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg22.jpg

Son düzenleme:
Organizasyonda çekilen fotoğraflara nasıl erişebileceğiz ?

İlyas abi bireysel fotoğraflar çekip paylaşmıştı. Aşağıdaki linkten ulaşabilirsin.
Diğer fotoğrafları biz de ulaşmaya çalışıyoruz 😅

(link)

Onları gördüm ama yokum onlarda ya :)

Eğer ulaşan olursa linki vs burada paylaşırsa memnun olurum.

İlk heyecan olunca bu yaşta :)

İlk defa bir yol bisiklet yarışmasına gravel bisiklet ile katıldım :) Genel klasmanda 96. sırada bitirebildim fakat son kmlerde bende bittim. Dönüşte Ankaralı Tandem ekibinin arkasından kopunca bayağı bir rüzgâr yedim ve yoruldum 😀 Son kilometreler de takım arkadaşım alper gelip bırakmadı çekti beni sağolsun. Bu arada kısa parkurda rüzgarından yararlandığım çok kişi oldu hakkınızı helal edin arkadaşlar 😀
Bu organizasyonda emeği geçen tüm herkese, takımım TeamO2 ve başkanı İsmail abiye çok teşekkürler ☺️

_MG_1258_Original.jpeg_MG_1320_Original.jpeg

@TeamO2.cc emeğinize sağlık güzel bir yarış oldu. bende yaş grubumda 3. oldum..
Tebrik ederim.
İlk defa bir yol bisiklet yarışmasına gravel bisiklet ile katıldım :) Genel klasmanda 96. sırada bitirebildim fakat son kmlerde bende bittim. Dönüşte Ankaralı Tandem ekibinin arkasından kopunca bayağı bir rüzgâr yedim ve yoruldum 😀 Son kilometreler de takım arkadaşım alper gelip bırakmadı çekti beni sağolsun. Bu arada kısa parkurda rüzgarından yararlandığım çok kişi oldu hakkınızı helal edin arkadaşlar 😀
Bu organizasyonda emeği geçen tüm herkese, takımım TeamO2 ve başkanı İsmail abiye çok teşekkürler ☺

317292 dosyayı görüntüle317293 dosyayı görüntüle
Tebrikler Yılmaz.Teşekkürler...

Bu anlamlı günde organizasyonda görev alan ve bu şenliği bayramla birleştirip pedal basan herkesi kutluyorum...

Bu organizasyonda emeği geçen tüm herkese, takımım TeamO2 ve başkanı İsmail abiye çok teşekkürler ☺

317292 dosyayı görüntüle317293 dosyayı görüntüle

Uzun süre beraber çevirdik kardeşim, gayet keyifliydi sende hakkını helal et.

• Beğen
Yarışta çekilen fotoğraflar için granfondo instagram hesabına yazdım, belediyeye yönlendirdiler, belediyeye yazdım bir cep numarası verdiler. O da sağolsun sadece start alanının fotolarını çekmişler onu attılar, takip etmedik diyor :)

• Beğen
Yerel basın bir kaç satırla haberleştirmiş:

(link)

Uzun parkur , bu da benim kameramdan . Yalnız başıma sürdüm ama güzeldi :)

o zaman bu akşamda seninle sürerim :)
Diğer videoya çok üzüldüm ya arkadaşın jant teli kırılınca her şeyden kopma anı beni bile bitirdi.

• Beğen
Tepkiler: samet akkaya
Finish Fotoğrafları yüklenmiş.

(link)

• Beğen
Uzun parkur , bu da benim kameramdan . Yalnız başıma sürdüm ama güzeldi :)

@samet akkaya Yarışa cesaret edip katılamasam da videon sayesinde katılmış kadar oldum, emeğine sağlık Samet. Ayrıca tebrik ederim çok iyi zamanda bitirmişsin.

Geri