Scudo Sports

Samsun 19 Mayıs Granfondo

Scudo
Kısa parkur videoları HD

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
ben ne yazik ki gelemedim ancak takimimizdan gelip kursu yapanlar oldu. bu harika organizasyonda emege gecen herkese cok tesekkur ederim. Seneye biz de muhakkak daha kalabalik olacagiz .
İnşallah.Bekleriz.Teşekkürler....

• Beğen
Tepkiler: a.valverde
Finish Fotoğrafları yüklenmiş.

(link)
Fotoğraflar çok baştan savma olmuş sanki. Kimin kim olduğu bile anlaşılmıyor. Bir fotoğrafçı tutmak çok mu zordu yoksa aksaklık mı yaşandı? Mesela geçen sene ilk Granfondo deneyimimi yaşadığım Başkent'te fotoğraflar gayet iyiydi. Nedir bunun sebebi?

Fotoğraflar çok baştan savma olmuş sanki. Kimin kim olduğu bile anlaşılmıyor. Bir fotoğrafçı tutmak çok mu zordu yoksa aksaklık mı yaşandı? Mesela geçen sene ilk Granfondo deneyimimi yaşadığım Başkent'te fotoğraflar gayet iyiydi. Nedir bunun sebebi?

Diğer granfondolarda takip araçlarından motorlardan vs çekimler oluyordu bunda hiç denk gelmedik.
19 Mayıs'a doğru giderken bir istasyonun girişinde makine ile çekim yapan biri vardı ama sanırım hobi amaçlı çekiyordu.

Bu yönüyle zayıf oldu.

Evet fotoğraflar konusunda aksaklık oldu.Büyükşehir Belediyesinin reklam vs işlerini yapan firma çekimleri yapacaktı fakat o günkü handikap
bayram olması sebebiyle bize yetişemediler.Bayrak devir teslim töreni ve diğer törenler için soloTürk gibi önceden hazırlık yapmışlar.Oralara
kaymışlar.Organizatör firmanın 2.planı olmayınca bu şekilde çekim yapmak zorunda kaldılar.Seneye böyle olmayacağını ben şahsım adına söz verebilirim.
Saygılar....
3.video geldi.
4.video

Bant tipi sele altı sporcu numarası kullanılmasını beğendim.

Evet fotoğraflar konusunda aksaklık oldu.Büyükşehir Belediyesinin reklam vs işlerini yapan firma çekimleri yapacaktı fakat o günkü handikap
bayram olması sebebiyle bize yetişemediler.Bayrak devir teslim töreni ve diğer törenler için soloTürk gibi önceden hazırlık yapmışlar.Oralara
kaymışlar.Organizatör firmanın 2.planı olmayınca bu şekilde çekim yapmak zorunda kaldılar.Seneye böyle olmayacağını ben şahsım adına söz verebilirim.
Saygılar....
3.video geldi.
4.video
Anladım. Çabanızı takdir ediyorum. İlkin günahı olmaz diyelim o zaman. Vakit ilerledikçe her şey yoluna girecektir. Saygılar.

• Beğen
Tepkiler: TeamO2.cc
bu detayi simdi gordum bence de gayet mantikli. peki chipler neredeydi , on masada mi ?

Yapışkanlı bir bant ile sele borusuna yapıştırdık.

Çip bantın içinde. İnce bir malzeme.

Dosyalar

• Screenshot_20240521_163735_Photos.jpg
    Screenshot_20240521_163735_Photos.jpg
    75,5 KB · Okunma: 40

harika dusunulmus , o kalin karti beyaz klipslerle sabitlemek vs zor oluyor , kayiyor vs vs. hele de sele borusu aero olan ince tiplerde olanlar daha da zor

• Beğen
Tepkiler: MaRZoCHi

Çip sırtta idi.O ince gördüğün , çip tutturma bandı.Aynı bant sırtta yumuşak bir malzeme ile o banda yapıştırılıp verildi😁 siyah bir malzeme idi.Çip maliyeti ise 4 Euro olarak ifade edildi.

Çip sırtta idi.O ince gördüğün , çip tutturma bandı.Aynı bant sırtta yumuşak bir malzeme ile o banda yapıştırılıp verildi😁 siyah bir malzeme idi.Çip maliyeti ise 4 Euro olarak ifade edildi.
Sonra geri alındı mı?

Koparmadan bakmaya çalıştım. Arada ince bir şerit var 😀
RaceTiming deki görevliye sorduğumda seleye takılan bantta dedi..

Koparmadan bakmaya çalıştım. Arada ince bir şerit var 😀
RaceTiming deki görevliye sorduğumda seleye takılan bantta dedi..
Banada sırttaki köpükte dedi.Eğer sele dekinde ise köpük ne işe yarıyor? Daha önce sırt numaralarında böyle bir köpük görmedim.İlginç

• Beğen
Tepkiler: MaRZoCHi
Banada sırttaki köpükte dedi.Eğer sele dekinde ise köpük ne işe yarıyor? Daha önce sırt numaralarında böyle bir köpük görmedim.İlginç
Koşu yarışlarında verilen göğüs numaralarının arkasında chip oluyor.

Koşu yarışlarında verilen göğüs numaralarının arkasında chip oluyor.
Koşu yarışlarında olması normal de ,bisiklette olmuyor.Bisiklette genelde ön maşaya bağlı oluyor ki oda sprint atarken bisikletçiler finiş çizgisinden bisikletlerini
iterek geçiyorlar.Çok önemli değil gerçi.Sonuçta çip le yarıştık.Güzel yarış oldu.Saygılar....

Geri