Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Samsun 19 Mayıs Granfondo

Scudo
Kapatacaklar onu.Organizasyon firması değişti.
Bende bugün yazdım beni Bursa'ya çağırdılar. Bu Samsun granfondo iyice karıştı ortada hiçbir şey yok yarışa sayılı günler kaldı.

organizasyon şirketi ile bi anlaşmazlık olmuş o sayfa iptal.. şu an samsun gençlik spor il müd. tarafından düzenleniyor sanırım. yani neden böyle oldu vs bilemiyorum ama bi an önce rota kayıt ücret vs açıklama yapmaları lazım. Ben katılmayı çok istiyordum ama giderek uzaklaşıyorum. Bu karışıklık tedirgin ediyor.

• Beğen
Tepkiler: TeamO2.cc
organizasyon şirketi ile bi anlaşmazlık olmuş o sayfa iptal.. şu an samsun gençlik spor il müd. tarafından düzenleniyor sanırım. yani neden böyle oldu vs bilemiyorum ama bi an önce rota kayıt ücret vs açıklama yapmaları lazım. Ben katılmayı çok istiyordum ama giderek uzaklaşıyorum. Bu karışıklık tedirgin ediyor.
Merhaba Rotayı paylaşmıştım.1.sayfaya bakınız tekrardan.Kayıt için çalışma yapıyorlar.Bu hafta içi açılması planlandı.Teşekkürler….

Bende bugün yazdım beni Bursa'ya çağırdılar. Bu Samsun granfondo iyice karıştı ortada hiçbir şey yok yarışa sayılı günler kaldı.
Sizi Bursaya çağıran organizsayon firmasıdır mutlaka.Onlar Samsunu da düzenleyeceklerdi ama bir takım sıkıntılar oldu.Firma değişikliğine gidildi.

Son düzenleme:

gel bursa ya misafirim ol :)

Geç kalınmış bir organizasyon ne kadar sağlıklı olacak bakalım. Olacak mı o da meçhul 🥹

Arkadaşlar kayıtlar açıldı. Kısa parkur 650 TL uzun parkur 750 TL. şu an var olan parkurlar da değişiklik yapılacak parkur başlangıç ve bitiş noktası ile ilgili ilgili valilik ve emniyet ile görüşüldükten sonra büyük bir ihtimal atakum marina başlangıç atakum marina finish olacak.

Son düzenleme:
Umarım güzel bir yarış olur .

• Beğen
Kayıt oldum. Umarım güzel bir organizasyon olur.

• Beğen
Arkadaşlar kayıtlar açıldı. Kısa parkur 650 TL uzun parkur 750 TL. şu an var olan parkurlar da değişiklik yapılacak parkur başlangıç ve bitiş noktası ile ilgili ilgili valilik ve emniyet ile görüşüldükten sonra büyük bir ihtimal atakum marina başlangıç atakum marina finish olacak.

hocam yeni rotalar çok uzun görünüyor bunlar doğru mudur sizin ilk paylaştığınız rota 55 km şu an web sitesinde 72 km görünüyor. ilave olarak web sitesindeki bilgiler çok sınırlı süreç çok geç kaldı ve kısaldı bu konuda bu yarış yapılabilecek mi sonradan iptal durumu yaşamayalım. bilginiz var mı?

• Beğen
Samsun'a yakışır kazasız belasız bir yarış olur umarım.

• Beğen
hocam yeni rotalar çok uzun görünüyor bunlar doğru mudur sizin ilk paylaştığınız rota 55 km şu an web sitesinde 72 km görünüyor. ilave olarak web sitesindeki bilgiler çok sınırlı süreç çok geç kaldı ve kısaldı bu konuda bu yarış yapılabilecek mi sonradan iptal durumu yaşamayalım. bilginiz var mı?
Yarış iptal değil hocam.Geç kalma sürçelerini daha öncede bahsetmiş tim.Sebebi Vali beyin talimatı ile Gençlik sporun yapıyor olması ve bu yüzden organizasyonu yapacak firmanın değişilikliği.Rotaya gelince değişiklik olacak çünkü aynı saatte maraton koşusu ve diğer etkinlikler var.Bu kadar kalabalığı kaldıracak bir güzergah da yok zaten.
Saygılar....

Fiyat çok iyi.
Bir sonra ki hafta bursa gf olması ve onun kayıt sürecinin daha erken olması sizin katılımı etkilemez umarım.
İmkanım olsa samsun a gelmek çok isterdim. Arka arkaya oluşu bunu zora sokuyor :/

• Beğen
Üretiminden sorumlu olduğum bi firmada 2 makine operatörünün kavga ettiğini öğrenmiştim. Sebebini araştırınca alışılagelmiş üretim adetiyle çalışan bir operatörün alışılmışın dışında bir adet çıkaran diğer operatörü önce ‘yapma böyle sonra bizden de bu kadar üretim isterler’ diye uyardığını, sonrasında da kafa göz daldığını öğrendim. Böyle bir anı işte bu da :)

Ulaşımı çözebilseydim katılmayı çok isterdim. Hayatımda katıldığım ilk granfondonun bu olması hoş bi detay olabilirdi, katılacak arkadaşlara kazasız belasız bir yarış dilerim.

Farklı bir coğrafyada granfondo deneyimi yaşamak için yarışa gelmeyi düşünüyordum ancak uzun parkuru gördükten sonra vazgeçtim. Yarışın neredeyse ilk 70 kilometresi dümdüz. Büyük bir grup halinde 70. kilometreye kadar gelinecektir. Grup içinde yorulanlar, grupta kalmak için çabalayanlar ve bu nedenle dengesiz hareketler kaçınılmaz olacaktır. Maalesef kazalara açık bir parkur. Bunu engellemek ve grubu parçalara bölmek için arada bir yokuş olması gerekirdi. Daha dün akra granfondo'da benzer sebeplerden dolayı büyük bir kaza yaşandı.

Geri