Merhaba şehir bisiklet'ten alabilirsiniz güvenle.Herkese merhaba,
Foruma yeni kayıt oldum.
Bisiklet almak istiyorum ama nasıl ve nereden alınır? Teşekkürler...
@TeamO2.ccMerhaba.
Temmuz ayında Samsun'da olacağım. Bisikletimi de götüreceğim. Samsunda aktif grup var mı katılabilceğim ?
Üstat geçmiş olsun..Dün saat 17:335 civarlarında markete girmek için bisikletimi Atakent Tramvay durağına kitledim. Kalabalık yoğun bir durak. Bisikletimin üstünde kadro çantam vardı . Dİğer çantaları söküp çantama atmıştım . Kadro çantamı üstünde bırakmıştım. Kadro çantamı çalmışlar .
- 1 adet pompa
- 1adet tamir kiti
- 1adet iç lastik 29 mtb
- Xiaomi powerbank
- 2 gopro batarya
- 1 adet çakı
- arka ön ışık
Bulunmaz elbet ama görürseniz bilirseniz. Satılıklarda hepsini satmaya çalışan vs. Büyük ihtimal bisikleti çalmayada yeltendi . Kalabalık olduğu için cesaret edemediğini düşünüyorum.
Samet çok geçmiş olsun. Ortalıkta hiç bir şey bırakmamak lazım. İnşallah bulursun.Dün saat 17:335 civarlarında markete girmek için bisikletimi Atakent Tramvay durağına kitledim. Kalabalık yoğun bir durak. Bisikletimin üstünde kadro çantam vardı . Dİğer çantaları söküp çantama atmıştım . Kadro çantamı üstünde bırakmıştım. Kadro çantamı çalmışlar .
- 1 adet pompa
- 1adet tamir kiti
- 1adet iç lastik 29 mtb
- Xiaomi powerbank
- 2 gopro batarya
- 1 adet çakı
- arka ön ışık
Bulunmaz elbet ama görürseniz bilirseniz. Satılıklarda hepsini satmaya çalışan vs. Büyük ihtimal bisikleti çalmayada yeltendi . Kalabalık olduğu için cesaret edemediğini düşünüyorum.
Samet çok geçmiş olsun. Ortalıkta hiç bir şey bırakmamak lazım. İnşallah bulursun.
Dün saat 17:335 civarlarında markete girmek için bisikletimi Atakent Tramvay durağına kitledim. Kalabalık yoğun bir durak. Bisikletimin üstünde kadro çantam vardı . Dİğer çantaları söküp çantama atmıştım . Kadro çantamı üstünde bırakmıştım. Kadro çantamı çalmışlar .
Şu apple ın Airtag lerinden almak lazım.En kötü bisikletin uygun bir yerine koyacaksın bu aleti.Çanta vs koyacaksın işte.Ondan sonra takip.Teşekkür ederim İsmail abi . Bisikleti de almaya yeltenmişler abi . Belliydi. Karşıda eczane vardı ama kamerası görmüyordu orayı. Durakta güvenlik kulübesinin arkasına koymuştum. Kamera görmüyor yine. Bulunmaz sanırım.Bataryalar , pompa pahalıydı biraz, tekrar almak sıkıntılı bir süreç doğuracak şimdi . Bisiklet gitmedi çok şükür.
Şu apple ın Airtag lerinden almak lazım.En kötü bisikletin uygun bir yerine koyacaksın bu aleti.Çanta vs koyacaksın işte.Ondan sonra takip.
Kesinlikle düşündüğüm bir şey. Yol bisikletini aldığımda alacağım . Fiyatı çok pahalıda değil abi verdiği hizmet karşısında. (link)
link var mı acaba ?Bunun yerine Airtag’li knogun alarmı var. 80 desibel ötüyor biri dokunduğunda. Hem de airtag’le takip edilebiliyor. Matara kafesi altına monte olduğu için anlaşılmıyor da hırsız tarafından anında telefona bildirim geliyor.
Ben kullanıyorum tavsiye ederim.