mali tosun
Üye
- Tepki
- 78
- İsim
- mali tosun
- Başlangıç
- 2019—20
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Atakum' a yol bisikleti kullanıcılarına özel ,şu Hatay'ın Samandağı ilçesindeki gibi bir bisiklet otobanı istiyorum, kimden mi? Kimden olacak , Büyükşehir belediye başkanı Mustafa Demir'den...ya da Atakum bld. başkanı , adı neydi hatırlamıyorum, yani kimin sorumluluk alanına giriyorsa hallediversin bir zahmet, siz saygıdeğer başkanlar biliyorum ki bu forumu pek yakından takip etmektesiniz hadi hallediverin şu işi. Yok ulan ne takibi , forumdan haberiniz bile yoktur eminim, orası beni ilgilendirmez, bisiklet yolunu ne zaman kullansam strese giriyorum sayın başkanlar bu işi hallediverin beni sıkıntıdan kurtarın .
Samsunda hangi ilçe olursa olsun ilçe merkezlerinde genişliği 14.50m den fazla olan yollar Büyükşehir Belediyesi, az olanlar ise İlçe Belediyelerine aittir. Bu yolların durumuna da gözle gördüğünüz genişlikle değil imar planındaki genişlikle bakınız ona göre başkanlara talepte bulunun
Bu kısa bilgilendirmeden sonra ilk mesajım ve yeniyim bisiklet konusunda fırsat buldukça çıkıyorum bisikletle ama yine de fikir öneri veya sohbet anlamında bahsi geçen whatsapp grubuna katılmak isterim.
Selamlar..