Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Samsun

Dağ bisikletiyle çok yol yapamayışımın sebebi güç yetiremezsin diyorsan haklısın. Bacaklarım çok ince, kemiklerim çok kalındır. O yüzden amacım bacak kaslarımı kalınlaştırmaktır. Bu gibi amaçla ağır ve dağ bisikleti olmasının benim açımdan bir sakıncası yok, kimisine kalas gibi gelebilir. Ben kısaca amele bisikleti olmasının bir mahsuru olmadığını bacaklarımın durumuna göre normal karşılıyorum.

Güvenlik cihetiyle de haklısın hatta bu insanlar nasıl saklıyor nasıl güvenliği hallediyorlar diye de düşünüyordum aklımdan yazmanız iyi oldu. Düşündüğüm bisiklet ve özelliklere gelirsek 6kg çok düşük kalacak emin olun :) Dışarıya açıldığım vakit sanırım kilit ağırlığından da feragat edebilirim. Bütçe dahilinde işinizi görecek bir bisiklet demişsiniz de markalar hep pahalı ve üst düzey parçalar içermiyorlar. Toplama yapmayı o yüzden tercih ediyorum. Bütçeyi açık tutmamın sebebi gerçekten kaliteye öenm vermiş olmam, gel gelelim güvenlik konusunda sizin dediğiniz şeylerle özellikle de türkiye gibi bir yerde karşılaşmak %1mn olacaktır :)

Şimdi İlçe'de bisikletlerle uğraşan arkadaşlarıma da danışıp üstünde bir şeyler yapacağım artık.
Teşekkürler, samimi düşüncelerin için.

Graveli sevmemek demeyelim de gördüğüm görseller, bisiklet örneklerinden yola çıkarak gidon tarzı ve ince teker olması hoşuma gitmiyor ve her yerde kullanışlı olmadığı kanısı oluştu, bilgisiz halimle bu şekilde yoksa aynı ortamı paylaşsak o bisikleti bir tecrübe etsem belki de severim, bilemiyorum. Gel gelelim en iyi tercih Gravel olabilir. Bu da uzaktan, bilgisiz bir adamın yargıları diyelim. Değişir mi yargılar, değişir. Gravel, Düz veya kişiselleştirilmiş bir özel yapım gidon, kalın tekerler ile birlikte istediğim bir tarz olur. Cross bisiklet fena değil belki ama kadronun üsten aşağıya eğimli olması hoşuma gitmiyor üstü ip gibi olmalı belki dediğin gibi Gravel olabilir. İsteklerim çoğaldıkça ya da değiştikçe, yerine oturdukça Gravel'e kaydığımı biliyorum ama kendi tarzımı da YARATMAK istiyorum o da var. Fuji touring hiç tercih etmeyeceğim bir bisiklet türü bunu da belirtmek istedim kral.
@necmeddin

Ne resim paylaşabiliyorum ne özel mesaj atabiliyorum. İyiden iyiye ayar olmaya başladım.
Özelini açarsan kral resim linki paylaşmak isterim. İsteğime beraber bakalım, tabi senin için bir sakıncası yoksa.

Phoneix5561, kendinde belirtmişsin zaten gravel'e doğru kaydığını, bir önceki msjda da belirtmeye çalıştığım gravel'in net sınırları yok, genel olarak kalın lastik takılmış (seninde istediğin gibi) yol geometrisinde dayanıklı dağ taş bayır şehir heryere gidebileceğin bisiklet tanımıdır, gravelin sınırları olmamasından dolayı kendin istediğin şekilde kişiselleştirebilirsin, örn. ben 32 lastik takarım sen 38 dişli takarsın, fiyatlara gelince de çok haklısın, orta sınıf bir bisikleti 2. el alıp yükseltebilirsin, isteklerine daha çok cevap verecektir. aklıma gelmişken dağ bisikletini sürerim bacaklarım güçlü güçsüz demişsin burda kastım senin performansın değil, bisikletin sana verdiği cevap, o dişli oranlarıyla 26 inç lastikle naparsan yap yol alamazsın.
son olarak sana kendimden örnek vereyim; 26" jantlı hdrolik disk fren ve deore setli bir bisikletim vardı. dedim bu yürümüyor hızlanmıyor, 26 inç ince lastik aldım, küçük kaldı, jantları 29 inçe çıkarttım, 35 lastikle şimdi yürüyor, dağ taş sahil şehir her yere vuruyorum (düz barlı ve ön amartisörlü), ama şimdi de vites oranları yetmemeye başladı ya tek bisiklet gravel yada bunun yanına yol alacağım. Demem o ki kullandıkça anlayacaksın, tek atımda işi bitirmeye çalışma, al yükselt, sat değiştir büyüt, keyif al.
Umarım isteğine kavuşursun.

Scudo
cyclocross bisiklet ilgini çekebilir istersen bir araştır .

Tamamen "kimliği gizlenmiş" ( Video Product / uygulama5561@gmail.com ) e-mail adresinden provoke etme amaçlı bir mail aldım, altından birşey çıkacağı belliydi, benim hatam yine iyi niyetimle kısa da olsa cevap vermek oldu.

Bu şahsın kimliğiyle ilgili bir tahminim var. Bu forum hesabı da fake. Zaten kendisini şahsen tanıyan olduğunu sanmıyorum. Var mı?

Şu ana kadar bilgi almak için binlerce email aldım herhalde. Genelde içerik "slm fiyat nedir?"den 1 sayfalık bir açıklamaya kadar gider. Ama bu aldığım en uzun email'in de 4-5 katı uzunluğunda?? Yani bunu yazan kişinin normal olmadığı baştan belli.

Neyse, Şahsıma yapılan hakaretlerden ötürü gerekli şikayeti yaptım.

• Beğen
Tepkiler: RoninRider
Herkese merhaba, eşim ve ben mosso gvl 700 grx 600 alarak aranıza katıldık.
Eldiven, kask gibi konularda tavsiyelerinizi almak isterim.

Dosyalar

• IMG_20200914_101449.jpg
    IMG_20200914_101449.jpg
    1,8 MB · Okunma: 40
Bütçe önemli.Beklenti önemli.
Elbette, bu detayları buraya yazıp da konunun amacından çıkmasını istemiyorum, acaba özel mesaj ile konuşmak mümkün mü...

Son düzenleme:
Trafiğin yoğun olmayan turlar yapabileceğim yerler onerebilecek varmı?
Yani yolda giderken arabalari fazla düşünmek istemiyorum. Elimde bisan trx 8100 var ona göre yol önerirsiniz sevinirim.

Herkese merhaba, eşim ve ben mosso gvl 700 grx 600 alarak aranıza katıldık.
Eldiven, kask gibi konularda tavsiyelerinizi almak isterim.
20.09.2020 Pazar günü OMÜ'de kaza atlatan siz miydiniz ?

Evet maalesef, hala olayın şokundayız...
Geçmiş olsun. Karşı yolda yukarı çıkıyorduk biz de bisikletle. Kanımız dondu, büyük kaza atlattınız. Bisiklete ve özellikle frenlere hakim olmadan o yokuştan inmeniz büyük cesaret. Lütfen dikkatli olun

Geçmiş olsun. Karşı yolda yukarı çıkıyorduk biz de bisikletle. Kanımız dondu, büyük kaza atlattınız. Bisiklete ve özellikle frenlere hakim olmadan o yokuştan inmeniz büyük cesaret. Lütfen dikkatli olun
Özel mesaj atabilir misin?

Selamlar,

Dün gece garip bir olay yaşadım . Saat 19:40 civarlarında Atakent - Türkiş arasında sahil yolunda koşuyordum. Bisiklet yolunda koşuyordum .Diğer yolda yayalar ve kalabalıktı.

Eşim bisikletle gidiyor bende arkasından koşuyordum. Yaptığım belki yanlış bisiklet yolundan koşmak ama elektrikli motor terörüydü resmen .

1.motor yanımdan geçti korna çaldı dibime kadar gelip. Arkadaki de " abiii bura bisiklet yolu bisiklet "diye geçti 2 keko.

Gerçekten çok garip bir memleket.

Selamlar,

Dün gece garip bir olay yaşadım . Saat 19:40 civarlarında Atakent - Türkiş arasında sahil yolunda koşuyordum. Bisiklet yolunda koşuyordum .Diğer yolda yayalar ve kalabalıktı.

Eşim bisikletle gidiyor bende arkasından koşuyordum. Yaptığım belki yanlış bisiklet yolundan koşmak ama elektrikli motor terörüydü resmen .

1.motor yanımdan geçti korna çaldı dibime kadar gelip. Arkadaki de " abiii bura bisiklet yolu bisiklet "diye geçti 2 keko.

Gerçekten çok garip bir memleket.
Adabıyla bisiklet yolunda koşan çok insan oluyor. Çoğunlukla selam da veririm fakat elektrikli bisiklet ve hatta kiralık bisiklet terörüne çözüm bulunmaz maalesef. Kekolar işgal edince nasıl ettiğinin önemi yok :( O yüzden bisiklet yolunda 20-25 km/s hızı geçmemek gerekiyor.

Adabıyla bisiklet yolunda koşan çok insan oluyor. Çoğunlukla selam da veririm fakat elektrikli bisiklet ve hatta kiralık bisiklet terörüne çözüm bulunmaz maalesef. Kekolar işgal edince nasıl ettiğinin önemi yok :( O yüzden bisiklet yolunda 20-25 km/s hızı geçmemek gerekiyor.

Açıkçası başka çözüm yolu arıyorum . Bulvarları birbirine bağlayıp koşacağım artık. Sahil, akşamları koşmak için hiçte uygun bir yer değil .Ama vakitsizlik mecburen akşamları koşmak durumunda kalıyoruz. Akşamları çok çirkin bir kalabalık var .

• Beğen
Tepkiler: Rhodiumm
Açıkçası başka çözüm yolu arıyorum . Bulvarları birbirine bağlayıp koşacağım artık. Sahil, akşamları koşmak için hiçte uygun bir yer değil .Ama vakitsizlik mecburen akşamları koşmak durumunda kalıyoruz. Akşamları çok çirkin bir kalabalık var .
Havalar soğunca kimsecikler kalmıyor. Ya da sabah erken koşacaksınız :)

Atakum' a yol bisikleti kullanıcılarına özel ,şu Hatay'ın Samandağı ilçesindeki gibi bir bisiklet otobanı istiyorum, kimden mi? Kimden olacak , Büyükşehir belediye başkanı Mustafa Demir'den...ya da Atakum bld. başkanı , adı neydi hatırlamıyorum, yani kimin sorumluluk alanına giriyorsa hallediversin bir zahmet, siz saygıdeğer başkanlar biliyorum ki bu forumu pek yakından takip etmektesiniz hadi hallediverin şu işi. Yok ulan ne takibi , forumdan haberiniz bile yoktur eminim, orası beni ilgilendirmez, bisiklet yolunu ne zaman kullansam strese giriyorum sayın başkanlar bu işi hallediverin beni sıkıntıdan kurtarın .

• Hahaha
Tepkiler: necmeddin
Atakum' a yol bisikleti kullanıcılarına özel ,şu Hatay'ın Samandağı ilçesindeki gibi bir bisiklet otobanı istiyorum, kimden mi? Kimden olacak , Büyükşehir belediye başkanı Mustafa Demir'den...ya da Atakum bld. başkanı , adı neydi hatırlamıyorum, yani kimin sorumluluk alanına giriyorsa hallediversin bir zahmet, siz saygıdeğer başkanlar biliyorum ki bu forumu pek yakından takip etmektesiniz hadi hallediverin şu işi. Yok ulan ne takibi , forumdan haberiniz bile yoktur eminim, orası beni ilgilendirmez, bisiklet yolunu ne zaman kullansam strese giriyorum sayın başkanlar bu işi hallediverin beni sıkıntıdan kurtarın .
atakum bld başkanı yapabilecek durumda değil sanırım :uyku:

• Beğen
Tepkiler: Rhodiumm
Merhaba Samsun atakumda oturuyorum ve foruma yeni üye oldum bütün arkadaşlara Selam olsun. Kazasız Belasız...

• Beğen
Tepkiler: TeamO2.cc
Merhabalar,
Forumda aktif olmaya karar verdim. Eğer bir whatsapp grubu varsa katılmak isterim.
Bir de yapmış olduğum bir tur deneyimi ile alakalı yazı paylaşacaktım ama şu anda konu açma butonu bende yok. Belli bir mesaj sayısına mı ulaşmak gerekiyor acaba bilgisi olan varsa yazabilirse sevinirim.

Geri