Scudo Sports

Samsung Gear Fit 2

@ali kartal Bende de aynı sorun mevcut pazar günü yaptığım sürüşü daha bugün yeni attı Strava'ya. Bunun için ne yapılması gerekiyor açıkçası hiç bilmiyorum.

Scudo
bisiklet sürerken değilde, 24 saat açık kalması için bir seçenek var. Ama tahminim bunu açarsan 1 günü zor çıkarır. Normalde samsung health uygulamasına atıyor, o stravaya atıyor. Aslında sürüş bittikten sonra 1dk da enelde atıyor. Fakat bir ara benimki bozuldu, telefondaki uygulamaları kaddırdım tekrar kurdum güncelle web sitesine bak filan filan bir türlü olmadı. Artık çözülmüyor sadece samsung health'de kalsın ne yapayım dedim. Sonra saate güncelleme geldi saati sıfırladım öyle çözüldü. Yani bazen saati sıfırlayınca sorun çözülebiliyor. Biraz garip bir durum.

Bir yıldan fazladır Gear S3 kullanmaktayım. Başlarda Shealth'ın sorunları nedeniyle pek kullanmıyordum. Genellikle Endomondo kullanıyordum.

Birkac haftadır Shealth'ın Strava ile uyumu konusundaki gelişmelerden sonra denemek istedim.

İki defa bisiklet sürerken Shealth ile kaydettim. Her şey normal görünüyordu, sürüş bitiminde de Strava'ya hızlı bir şekilde gönderiyordu kaydı.

Fakat 3. sürüşle beraber bir sorun çıktı. Sürüş sırasında sürekli nabız ölçmede sorun var. Birkaç dakika ölçüyor sonra ölçmüyor. Saat ekranında nabız bölümünde ya iki çizgi görünüyor ya da son ölçtüğü değer takılı kalıyor.

Saati kolumdan çıkarıp terini kurulayıp tekrar taktığımda nabız düzeliyor gibi ama yine birkaç dakika sonra yine saçmalıyor.

Bu sorun ortaya çıktıktan sonra saatteki Endomondo uygulamasıyla da test ettim. Onda hiçbir sorun yok, sürekli nabız ölçme sağlıklı bir şekilde çalışıyor. Bunu iki farklı sürüşte test ettim.

Öte yandan dün saati sıfırlayıp temiz bir kurulum da yaptım ama çare olmadı. Sabah yaptığım sürüşte Shealth yine ölçüm konusunda sıkıntılı idi ama kapatıp Endomondo'ya geçtim tıkır tıkır çalışıyor.

Böyle bir sorunla ilgili fikri, önerisi olan olur mu acaba?

Geri