Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şanlıurfa

Scudo
selamlar sevgili forum dostları. Ben Şanlıurfa merkez köylerinden birinde askeröğretmenlik yapıyorum,okula 7-8 km uzaklıkta bir kasabada ikamet ediyorum, bu yol da otoban bağlantı noktası ve düz sayılır. İkinci dönemin gelmesiyle de okula bisikletle gidip gelmeyi düşünüyorum artık, 12'de başlayan dersim 17'de bitiyor. Bu konuda sizlerin görüşlerini almak istiyorum, özellikle Urfa hava şartları nasıl etkiler acaba (çok sıcak olur diyolar da)

doğrudur hocam hava çok sıcak olur. lastiklerinizi feda edebilmelisiniz. Fakat nisan, mayıs ve haziranda havalar güzel olur Şanlıurfada. Çok az rüzgar olur. Ayrıca nerede öğretmensiniz? muhtemelen diyarbakır yolu üzerinde bir köydesiniz

• Beğen
Tepkiler: m.varolfb
@alpinist63

zaten dediğin aylarda gideceğim hatta buna Mart ayını da dahil edebiliriz. o zaman bu aylarda pedallayabilirim :)
Lastiğin gitmesi de hiç sorun değil....
Diyarbakır yolu değil kardeşim ama 11 Nisan kasabasını mutlaka biliyorsundur. ya da Aligör.... buraya yakın geçit (cembel) köyü var oraya gidip geliyorum...

hocam bence 7 8 km. çok fazla. takım elbiseyle sıcakta çok zorlanırsınız. hele gidiş yolunda yokuş varsa okula vardığınızda terleme yüzünden çok sıkıntı çekersiniz. ben geçen sene gidiyordum okula bisikletle fakat yolum dümdüz ve 1.5 km. idi. yine de bayağı bi terliyodum.

• Beğen
Tepkiler: m.varolfb
Slm arkadaşlar urfada çalışıyorum akşamları saat 18:00 -20 arası gezi yapmayı planlıyorum... mümkün olduğunca her akşam çıkıcam.. tek geziyorum tek gezmek zor oluyor gelmek isteyenler beni arasın.....

Abi, 29 Mayısta Urfada olacağım fakat bisikletimi getirmeyeceğim galiba Çünkü sadece bir on gün kalma durumum var.

tamam :)) sıcaklar felaket , bir anda bastırdı....bu saatten sonra bisiklete binilmez sanırım.... neyse geldiğinde ara görüşelim bari ...:))

urfalıda hiç bisiklet sporu ilw uğraşan yok ...:( ıspartayı arıyorum bütün kalbimle....:)) bu şehir iyice sıkmaya başladı...:(

Uğraşanların olması bile güzel birşey, bence zaman olmasa bile sürmeye, bir görüşüp fikir alışverişi yapılabilmeli, velhasıl mayısın sonunda urfaya geldiğimde İlhan abiyle görüşeceğiz, sizi de görmek isteriz.

birkaç gündür tek başıma akşam üzerleri pedallıyorum. eşlik etmek isteyen olursa,

Herkese yeniden merhaba.. Başlığı ilk ben açmıştım ve uzun süredir takip edemiyordum. Kısa bir aranın ardından Urfaya tekrar döndüm. Ahmet ben yokken İzmir'e taşınmış, yeni katılan arkadaşlar olmuş. Bisikletimi henüz getirmedim, ama pedallamak için sabırsızlanıyorum.

Merhaba ben de Şanlıurfa'dayım bisiklete yeni başlayacağım... Sizlere katılmak eğlenceli geziler yapmak isterim... Forum aracılığıyla haberleşebiliriz umarım...
Görüşmek üzere iyi çalışmalar.

mhmtctnr@hotmail.com

Sanırım artık Şanlıurfa'da kimseler kalmamış veya Şanlıurfa herkezsi bisikletten soğutmuş...

İyi günler, haziranın ortası gibi Şanlıurfaya geleceğim, bisikletimi de getireceğim. Onur abiyle haberleşeceğim, birkaç arkadaş daha vardı, haberleşip birşeyler yapabiliriz :)

Diyarbakır'a bir tur düzenleyebilirsiniz :) 6 saatte gelinir herhalde veya 7 saat

Geri