can onur
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 3.183
- İsim
- Can Onur
- Başlangıç
- 1982—83
- Bisiklet
- Cannondale
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Ben sadece kadro aldım.Bisikleti firma toplamadı. Kadronun içerisinde o adaptör ile gelmiş farkında değildim. Doğrudan elimdeki sele borusunu taktım uyumluydu. Kalın bir sele borusu kullansak onu çıkarmak gerekiyordu yani. Yeni bir şey daha öğrenmiş oldum.O parça sele borusu adaptörüdür. Çapı küçük olan sele borularını seat post borusuna uydurmak için kullanılır. Oha artık ya! Uygun sele borusu da mı bulamamışlar?
Sakıncalı bir durum değil bence.O parça sele borusu adaptörüdür. Çapı küçük olan sele borularını seat post borusuna uydurmak için kullanılır. Oha artık ya! Uygun sele borusu da mı bulamamışlar?
Tabii ki sakıncalı değil ancak firmanın ne kadar ciddiyetsiz olduğunu gösterir bu adaptör. Mecbur kalınır, sele borusu yoktur adaptör boru kullanılır ama sıfır üründe olmaz bu.Sakıncalı bir durum değil bence.
Kopan kaynaktan dolayı kadronun can güvenliği riski var diye 10 sayfadır firmayı yerine dibine soktuk. Eğer ilan size ait ise can güvenliği riski olan kadroyu satıyorsunuz.
Şimdi sizin bu firmadan ne farkınız kaldı?
299785 dosyayı görüntüle
Geçenlerde kadrolara bakarken denk geldi, merak edip ürün açıklamasına bakınca kadronun bir parçasının kırık olduğunu gördüm. Foruma atayım, başka kırılan kadrolar da var demek ki dedim ama forumdaki isim benzerliği dikkatimi çekti. İlandaki kadro size mi ait?
Bana yine de doğru bir şey değil gibi geliyor. Ya benim etiklik anlayışım çok fazla sert ya da ortada bir sorun var.Baştan beri takip ediyorum, bana can güvenliği riski var diye değil, firma malının arkasında durmuyor diye yerin dibine sokuluyor gibi geldi.
Satıcı üstünkörü kaynattırıp sağlam süsü vererek satmaya çalışmamış, parçanın kopuk olduğunu belirtmiş, fotoğraflarla göstermiş. Satıcı saklamıyor, alıcı bunu bilerek satın alacak. Her şey açık olduğuna göre hiç sıkıntı yok. Can güvenliği sıkıntısı olacağını düşünen satın almaz, halledeceğini düşünen alır. Sahibinden'de kırık, çatlak olduğu belirtilen yüzlerce kadronun dışında sıkıntısı söylenmeden, gizlenerek satılmaya çalışılan en az o kadar daha var.
Dolayısıyla firma yetkilileri ile bu kadroyu sorununu belirterek ikinci el olarak satan arasında çok büyük fark var.
Üretim değil yine Tayvan yada Çin'den ithal ediyorlar daha önce bir arkadaşım için bakarken görmüştüm. Hatta o zaman ona (link) bunu almasını söylemiştim ama artık mümkün değil. 30£ olduğu yazıyor, euro bazında bakınca 4-5€ kadar geçiyor.Malum son yasa değişikliğinden sonra yurtdışından ürün getiremez olduk. Bisiklete bir tur gidonu bakarken bu firmaya denk geldim. Kendi üretimleri diye Jones H bar'ın kendi versiyonunu satıyorlar. Foruma bir bakayım dedim. İyi ki bakmışım.
Almaktan vazgeçtim.
Aslında şuan Ritchey Kyote 27 derece açılı bir gidon kullanıyorum 800 mm. Hem çok geniş geliyor trafikte sıkıntı oluyor. Hem de ameliyatlı sol kolum için geriye süpürme açısı biraz fazla geliyor. Ağrı yapıyor. 700 mm 15-16 derece bir gidon bakıyordum albatros tarzı. Bu Satori Falcon aradığım özelliklere neredeyse uyuyor gibi. Bir bulmaya çalışayım teşekkür ederim.Üretim değil yine Tayvan yada Çin'den ithal ediyorlar daha önce bir arkadaşım için bakarken görmüştüm. Hatta o zaman ona (link) bunu almasını söylemiştim ama artık mümkün değil. 30£ olduğu yazıyor, euro bazında bakınca 4-5€ kadar geçiyor.
Yani yine almak isterseniz kara sizin. Hatırladığım kadarı ile @samet akkaya bir dönem aliexpressten almıştı benzer bir gidonu. Malum artık aliexpressten de alınamayacağı için en azından tecrübe olur. Belki bir ihtimalle Satori Falcon Aero bulabilirsiniz, bir dönem kullanmıştım şuan keşke satmasaydım dursaydı diyorum.
Alperenin dediği gibi, kullandım. Tekrar alacağım. Ama satraiden almayı düşünüyorum ben de . Kendisi ile görüştüm. İlgili biri, sorun olacağını düşünmüyorum. Bisiklet almam tabi ama gidonda problem olmayacaktır. Bu arada kendi yapmıyor diye biliyorum. Aynı şekilde Aliexpressten aldığını gibi. . 2000 tl de güzel fiyat .Üretim değil yine Tayvan yada Çin'den ithal ediyorlar daha önce bir arkadaşım için bakarken görmüştüm. Hatta o zaman ona (link) bunu almasını söylemiştim ama artık mümkün değil. 30£ olduğu yazıyor, euro bazında bakınca 4-5€ kadar geçiyor.
Yani yine almak isterseniz kara sizin. Hatırladığım kadarı ile @samet akkaya bir dönem aliexpressten almıştı benzer bir gidonu. Malum artık aliexpressten de alınamayacağı için en azından tecrübe olur. Belki bir ihtimalle Satori Falcon Aero bulabilirsiniz, bir dönem kullanmıştım şuan keşke satmasaydım dursaydı diyorum.