Fırat İler
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 662
- İsim
- -
- Başlangıç
- 1980—81
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Merhaba yaklaşık 1 yıldır xiaomi mi pro2 scooter kullanıyorum günlük yaklaşık 6km yol yapıyorum ve 1.000km ye yakın yol yaptım. Siz işe gidip gelmek için rahatça kullanabilirsiniz. bende 98 kiloyum katlanır bisikletimde var ama ter sorunu sebebiyle işe gidip gelirken onu kullanamıyorum. bu sebeple scooter aldım. bende yazılımla gücünü arttırdım ama yokuş performansı arttı. scooterlar teker çapından dolay ciddi tehlikeliler. ben binerken mutlaka uzerinde kırmızı uyarı ışığı bulunan kaskımı, eldivenimi takmadan kullanmıyorum. ayrıca öndede çok güçlü çakarı ve yüksek sesi olan bir zil kullanıyorum.sırç çantama da reflektör alıp taktım. kesinlikle dikkat çekiçi önlem almalısınız ve mümkün olduğunnca trafikten kaçınmalısınız. ama benim deneyimimle en önemli olması gereken özellik bir scooterda amortisör. amazon üzerinden ön ve arka amortisör alıp taktım kendim. daha önce parke taşlarda beyin sarsıntısı geçirirken şu anda hissetmiyorum hiç diyebilirim. ayrıca güvenliği inanılmaz arttırıyor.önceden en ufak bir çukur bile ciddi kaza riski oluştururken şu anda hiç etkilenmiyorum diyebilirim bana amortisörler 900tl ye mal olmuştu ve scooter alacaksanız mutlaka alın derim. istediğiniz zaman özelden de aklınıza tkılan sorulara cevap verebilirimKatılıyorum aletin fiziki dezavantajlarına. Ona göre dikkatli kullanmayı planlıyorum. Uzun süredir iki teker üzerinde biri olarak umarım Martıcılardan daha becerikliyimdir.