Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Scott Kullanıcıları Kulübü

@___dilek___
Daha çok idman yapmalı :)

• Beğen
Tepkiler: ___dilek___
Scudo
@BerkEvren neden forumda aspect serisi çok az ben sadece 1 tane 730 bendeki 720 birde sizdeki 710 gördüm

@scott61
İnanın onu bende anlamadım. Üzerindeki ekipmanlara göre eledim günlerce hesap yaptım yanlış para harcamamak için. Son kararım 710 oldu. Sele dışında değişiklik yapmayarak kararımın yerinde olduğunu anladım. Hem uzun turlara müsait yapısı,hemde arazide hunharca geziyoruz kendisiyle:)
Fiyat 730 serisi ve üzerine çıkınca ya scale serisine ya da tur bisikletine geçiyor sanırım insanlar. Aspect tam arada. Hem arazide gez hem bagaj tak, hemde XT setle yap bunları... Ne yardan ne serden geçince insan Aspect'in yanında pek seçenek kalmıyor.

• Beğen
Tepkiler: scott61
@BerkEvren ben maşayı değiştirecem ama 710 daki Rock Shox maşayı alcam bendeki havalı değil sizinki gidondanmı kitlemeli

Aynen 710'da RockShox 30 Silver TK maşa var, havalı ve gidondan kitlemeli.
(link)

Şunu bırakıp kaçayım, (700 TL civarı)
(link)

Özel mesajla sorabilirsin bu arada sayfayı doldurmayalım :harika:

scott izmirde satışı yok türkiyenin 3 büyük şehrinde..

@leon35 internette seda bisiklet diye bir yer İzmir'de görünüyordu, emin misiniz?

@___dilek___ evet görünüyor fakat bana göre dükkanda 6 adet model olan bir satıcı o markayı hiç satmıyor demektir.o yüzden yoklar varsaydım.

Speedster 20 nin 2017 modelinde tiagra ya dönülmesi ilginç değil mi? Bende 2016 var 105 set var üstünde (aynakol ve fren kolları nı hariç tutmuş lar sağolsun lar)

boyum 180 cm, iç bacak boyum 83 cm bır arkadasımdan scott speedster30 modelini satın alacagım. bisikletin kadro boyu 58 sorun yasar mıyım ? yardımcı olabılecek arkadaslara sımdıden tesekkur ederım

@dnz

Şöyle bir beden tablosu var;
FOIL 10 BEDEN.jpg
58 XL oluyor yanlış bilmiyorsam

XXS/47
XS/49
S/52
M/54
L/56
XL/58
XXL/61

@BerkEvren evet xl oluyor arkadasın boyu 186 zaten. benım bu bısıkletı almam cok sıkıntı yaratır mı ?

Geri