Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Scott Kullanıcıları Kulübü

Sadece sele - gidon boğazı mesafesini 1-2 cm ayarlayıp bel ağrımdan kurtuldum. Selemi iç bacak boyuma göre hesaplayıp 2 cm yukarı çekerek diz ağrılarımı geçirdim. Ölçüler ufak görünse de etkileri büyük oluyor. Madem satan kişi tanıdık rahat rahat ölçülerini al ve kıyaslama yap bence. Belkide ufak bir sele ayarı, gidon boğazı değişimi yeterli olur. Detaylı ölçümle bir sonuca ulaşabilirsin;

(link)
Bu sayfadaki yönergeleri izleyerek uygun ölçülere, aşağıdaki tablodan uygun kadroya ulaşabilirsin.

95207_raw_1.jpg
6LNBcJUOBbAAAAAASUVORK5CYII=.png

• Beğen
Tepkiler: cngz
Scudo
Merhaba arkadaşlar,

Aranıza Scott Sub Cross 10 2017 model bisiklet alarak katılmak istiyorum. Bazı yerlerde 2016 modeli var. Bazı yerlerde ise 2017. Bu iki model arasında teknik özellikler ya da kullanılan parçalar açısından bir fark var mıdır? Ben yıllardır bisiklet sahibi olmadığım için biraz uzak kaldım. O yüzden özellikle Scott kullanıcılar bölümünden sormak istedim. Bir de İstanbul'da Scott nerelerden alınabilir?

Şimdiden teşekkürler.

@dwain Merhaba.Bende geçtiğimiz Çarşamba günü Scott Sub 20 Cross 2017 sahibi oldum. Sanırım 16-17 model arasında renk farklılıkları dışında bir fark olmadığını söylemişlerdi.
(link) Buradan aldım ben. Kadıköy/Selamiçeşme'de

Çok teşekkürler cevap için @YusufM. Urban kit ready olduğunu farkettim 2017 modellerde. 2.000 TL'ye yakın bir fiyat farkı var. 2017 model hoşuma gitti aslında. Düşünüyorum almayı. Hatta ben de söylediğiniz yere gittim. Ama üzerinde ufak bir çizik var. Sanırım ellerinde de başka yok. O yüzden başka nereleri satıyor diye merak ettim. Aslında evime de yakın. Oradan almak isterim de karar veremedim belki çiziksiz bir model bulur muyum diye araştırıyorum :)

Bu arada güle güle kullanın :)

Rica ederim @dwain . Ben 20' ye bakarken girişte sagda yukarıya asılı halde bir bisiklet vardı ve 10 olduğunu söylediler.Teknik detaylarını bilmiyorum ama çok hoş görünüyordu.Birkaç mağazaları var sanırım onların.
Çok teşekkürler bu arada

Evet kesinlikle. Ben de çok beğendim bugün görünce. Kendim yapayım bir bisiklet diye düşünüyordum. Karbon gövde alayım diyordum ancak sanırım şehir bisikletlerinde çok tercih edilmiyormuş. Bu bisikleti deneyebilirim araştırmaya devam :)

• Beğen
Tepkiler: YusufM
Benim anlamadığım bir şey var. Scott Sub Cross 10'un fiyatı Bike&Outdoor'da 6.500 TL iken Aydın Bisiklet ya da Seda Bisiklet'te 5.200 - 5.500 TL aralığında. 2017 modeller olduğunu da teyit ettim. Bu fiyatlama farkı neden olabilir bilen var mı acaba?

Arkadaşlar, Scott Sun Cross 10 almak istiyorum 2017 model. Ama Türkiye'de M size hiçbir yerde yok. Distribütör yetkili bayileri arayın diyor. Aradığımda onlar da 1 ya da 1,5 ay içinde bekliyoruz diyorlar. Benimse bisiklete kısa zamanda ihtiyacım var.

Söylediğim bu model hem donanım hem de görüntü olarak hoşuma gittiği için tercih sebebim. Ama eğer gelmeyecekse de benzer donanıma sahip gözüme hoş gelen başka model de bakarım yapacak başka bir şey kalmazsa. Almak istediğiniz bir model olmayınca ne yaparsınız :) Şu anda istediğim modeli alamıyorum diye biraz moralim bozulmuyor değil. Kendim yapmaya çalışsam herhalde şu anda vakitsizlikten ve parça parça nereden alacağımı bilmediğim için yapamayabilirim. Bana önereceğiniz bir şey var mı? Bu durumda siz ne yapardınız?

Eymir/Ankara

Biziklet%2BScott.png

Dosyalar

• Biziklet Scott.png
    Biziklet Scott.png
    86,7 KB · Okunma: 18
Bundan yaklaşık 3-4 ay önce beşiktaş bike and outdoordan aldığım scot marka bisikletimin fren ağrızası nedeniyle pazartesi günü aldığım yere götürdüm ve frenin boşaldığını söylediler bu arada bisiklet disk fren,normalde ilk bakım ücretsiz oluyormuş fakat fren bakımı buna girmiyormuş ve 60 tl fiyat çektiler.Nasıl iş anlamadım bisiklette zaten iki ana aksam var fren ve vites.Bunlardan biri ücretsiz bakıma girmeyecekse ne girer?

Geri