2017 nin aralık 11 .gününde bide scoot ailesine katıldık kadrom bir beden büyükmüş s beden bana xs olacakmış sağlık olsun şimdilik gidon boynunu 6cm kısalttık idare ediyoruz.hayırlı kazasız belasız pedallar
Fotoğraftaki lastiğin jantla birleştiği yerdeki çizgiyi takip ederseniz farkediliyor. Lastik o kısımda daha yukarıda kalıyor o da bombe yapıyor. Yakaşık 15 cm kadar görünen şakilde sonrası normal.
@alisirin Bisikletin kendi jant setini kullanıyorsanız 23c lastik takamazsiniz çünkü jantlar desteklemiyor ben vakti zamanında çok araştırdım yanlizca 25c takabikirsiniz
@alisirin
İç lastiği takınca sibop vidasını sıkmayın. Levye yardımı ile dış lastiği oturttuktan sonra sibopu içeri itip iç lastiğin dış lastiği dışarı itmesini önleyin. (iç lastiğe hava vermeden yaptığınızı varsayıyorum)
Herkese merhaba. Aranıza, 2016 model Scott Sub Comfort 40 ile katılmaktayım. Geçen hafta kardeşimin kendisine şehir bisikleti alması açıkçası beni maziye götürdü. Sürücü ehliyetimi almakla bisikleti bırakmam bir olmuştu. Bugün birlikte bisikleti ikinci el olarak aldık. Kardeşim, tecrübeli olduğundan gerekli bakım ve temizliği bizzat kendisi yaptı. Birkaç eksiğimiz var. Onları da tamamladıktan sonra birlikte hem spor hem zevk adına yeniden pedalları çeviriyor olacağız. Kardeşim ile birlikte öncelikle üzerimizdeki pası atalım ardından bisiklet üzerine tecrübe ve deneyimlerimi buradan paylaşacağım.
İyi akşamlar
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi