Scudo Sports

Scott Kullanıcıları Kulübü

@C.Koc hayırlı olsun. Renkler çok hoş. Yağışlar başlıyor lastik seçimine dikkat. Benim gibi asfaltı öpmeyin 2 günde bir:) Kazasız belasız kullanmak nasip olsun.

• Beğen
Tepkiler: C.Koc
Scudo
@alisirin teşekkür ederim mtb sürücüsüyüm normalde halen mtb bisikletim duruyor onunla alıştık traktör tekerlerine bakalım nasıl olucak yağmurda çıkmam zaten işallah kuru zeminde de kaymayız [emoji106]

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayırlı olsun, güzel günlerde kullan @burcinhan abi.
Maviler gitti sarı geliyor =) nereye gidecek bu işin sonu.

Mavi gitmedi evde bekliyor @Cyanide :D

@burcinhan Hayırlı olsun rengi çok güzelmiş :)

@burcinhan hayırlı olsun gerçekten çok şık bisiklet maşallah diyelim iyi günlerde kullanın

• Beğen
Tepkiler: burcinhan
@burcinhan Güle güle kullanın mavi ne olacak ve kadro boyu kaçtı :):):)

@burcinhan Güle güle kazasız belasız kullanmanız dileğiyle...Benim sormak istediğim şey üzerindeki prime jantlar.Performansından memnun musunuz? tavsiye eder misiniz?

@trainspotting35 mavi şimdilik duracak kenarda bekletiyoruz :)

@Mhmm@ teşekkür ederim daha güzelleri senin hatta hepimizin olsun :)

@The 69 Eyes Vallahi yeni aldım, çok az km yaptım ama daha önce dtswiss R23 ve shimano carbon ultegra kullanmıştım. Onlarla kıyaslayacak olursam gerçekten çok başarılı. Parasının üstünde bir kalitesi olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
@burcinhan Keşke Propel olsaymış :)

Şaka bir yana güzel günlerde kullan Burçin. Düşmeden bin ama...:)

@Punctum hergün mesaiye kalıyorum propel almak için :D

• Beğen
Tepkiler: Punctum
Arkadaşlar, Scott sportster 20, düz maşa, deore set, 30 vitesli hybrid modelini geçtiğimiz Mart ayında aldım. Henüz kullanmaya başlamadım. Bu modeli uzun turlarda ve kısa mesafede (100 km.) performans amaçlı kullanan var mı? Trans Anatolia yarışına bu model ile katılmak istiyorum.
Main.jpg

2017 s10 yollara hazır. Foruma kısa bir ara vermiştim resim yüklemeyi dahi unutmuşum. Uygulamada da sorun var açamadım bir türlü.

Bu da benden.. Scott Scale 710 2017 Model186023

Bu mevsimde bu hava,
Scott'ım da yanımda, daha ne isterim? ?
Ohh miss.186044

Geri