@C.Koc hayırlı olsun. Renkler çok hoş. Yağışlar başlıyor lastik seçimine dikkat. Benim gibi asfaltı öpmeyin 2 günde bir Kazasız belasız kullanmak nasip olsun.
@alisirin teşekkür ederim mtb sürücüsüyüm normalde halen mtb bisikletim duruyor onunla alıştık traktör tekerlerine bakalım nasıl olucak yağmurda çıkmam zaten işallah kuru zeminde de kaymayız [emoji106]
@burcinhan Güle güle kazasız belasız kullanmanız dileğiyle...Benim sormak istediğim şey üzerindeki prime jantlar.Performansından memnun musunuz? tavsiye eder misiniz?
@Mhmm@ teşekkür ederim daha güzelleri senin hatta hepimizin olsun
@The 69 Eyes Vallahi yeni aldım, çok az km yaptım ama daha önce dtswiss R23 ve shimano carbon ultegra kullanmıştım. Onlarla kıyaslayacak olursam gerçekten çok başarılı. Parasının üstünde bir kalitesi olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.
Arkadaşlar, Scott sportster 20, düz maşa, deore set, 30 vitesli hybrid modelini geçtiğimiz Mart ayında aldım. Henüz kullanmaya başlamadım. Bu modeli uzun turlarda ve kısa mesafede (100 km.) performans amaçlı kullanan var mı? Trans Anatolia yarışına bu model ile katılmak istiyorum.